Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, November 16, 2011

SaLuSa, November 16, 2011

Να περιμένετε ότι θα συμβούν πολλά, αλλά δεχτείτε και την πρόθεση (μας) να διασφαλιστεί η ομαλή ροή, έτσι ώστε κάθε γεγονός να συμπληρώνει το προηγούμενο. Όπως πολλοί θα γνωρίζετε, οι σύμμαχοι μας είναι τώρα ενεργοί περισσότερο από ποτέ πριν και έχοντας αποδυναμώσει τους «Illuminati» καταφέραμε να απομακρύνουμε πολλούς από αυτούς που στέκονταν εμπόδιο στην πρόοδο. Σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιηθεί χωρίς να το ξέρουν, αλλά με την «αφύπνιση» αρχίζουν να καταλαβαίνουν πώς τους διαχειρίστηκαν. Αυτό και μόνο είναι αρκετό να τους κάνει να υποχωρήσουν, και καθώς τα λόγια μεταδίδονται γρήγορα μαθαίνουν κι άλλοι γι’ αυτό. Επίσης, τα επίπεδα συνειδητότητας ανεβαίνουν, κάτι που κάνει πολλούς ανθρώπους να αμφισβητούν την ηθική των εργοδοτών τους. Θα αρχίσετε να βλέπετε όλο και περισσότερα τέτοιου είδους γεγονότα καθώς αυξάνεται η ώθηση για περισσότερη διαφάνεια και ειλικρίνεια.

Σαν αποτέλεσμα της 11.11.11. θα πρέπει να περιμένετε αλλαγές στις συναισθηματικές σας αντιδράσεις, που πολλοί από εσάς δυσκολευόσασταν να ελέγξετε στο παρελθόν, καθώς τα υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας θα σας δώσουν την ικανότητα να παραμένετε πιο ήρεμοι. Θα βοηθήσουν να περιορίσετε την απερισκεψία και τις ανεξέλεγκτες αντιδράσεις που πολύ συχνά προκαλούν σοβαρά προβλήματα. Τέτοια θα είναι τα χαρακτηριστικά των αλλαγών εντός των ατόμων, οι οποίες θα γίνουν πιο αισθητές με το πέρασμα του χρόνου. Είναι αλλαγές ευπρόσδεκτες και ένα σημάδι επιτυχίας ενός ατόμου στην άνοδο των δονήσεων του. Οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται πρώτα να δρουν και μετά να σκέφτονται, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που θέλουμε είναι το αντίθετο. Το ίδιο σκεπτικό ισχύει και σε ομάδες που πρώτα δρουν με το ένστικτο του όχλου και μετά σκέφτονται τι κάνουν.

Τα προβλήματα στην Ευρώπη είναι στην κορυφή της ατζέντας μας και το αποτέλεσμα θα οδηγήσει στην πρώτη μεγάλη αλλαγή που έχει προβλεφθεί. Θα ανοίξει το δρόμο για άλλους που είναι σχεδόν έτοιμοι να προχωρήσουν και εξαρτάται από τους συμμάχους μας που ολοκληρώνουν τη δουλειά τους στη γη. Πιστέψτε μας Αγαπητοί, θα είναι επίτευγμα πέρα από κάθε μέσο και θα δείξει στους «Illuminati» ποιος έχει τον έλεγχο. Ήδη γνωρίζουν ότι έχουμε την ικανότητα και την θεϊκή εντολή να τους απομακρύνουμε και δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής από την υπαιτιότητα για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Όταν αποδεχθούν την θέση τους, θεωρούμε ότι θα συνθηκολογήσουν και θα υποχωρήσουν. Παρόλα αυτά νομίζουμε ότι είναι αρκετά αφελείς για να πιστεύουν ότι μπορούν να μας ξεγελάσουν, αλλά δεν έχουν πού να κρυφτούν καθώς θα ξέρουμε πάντα πού ακριβώς μπορούμε να τους βρούμε.

Έτσι δεν υπάρχει τίποτε στην πραγματικότητα για να φοβόσαστε ή να ανησυχείτε, καθώς ελέγχουμε όλα τα ζητήματα και προς το παρόν περιμένετε να μας δοθεί η ευκαιρία να καταγράψουμε την πρώτη μας επιτυχία. Περιμένουμε ότι αυτή θα είναι στην περιοχή των οικονομικών αλλαγών και δεν θα είναι τουλάχιστον μη αναμενόμενη, δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι περισσότερες χώρες. Πρώτα όμως πρέπει να αφήσουμε να διαδραματιστούν ορισμένα γεγονότα, καθώς οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν πώς η τελευταία συμμορία δημιούργησε μια ανυπόφορη κατάσταση για τους ίδιους. Είναι επίσης αναγκαίο να καταλάβουν ότι έγινε σταδιακά και σκόπιμα για να υπάρχει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα που θα τους ωφελήσει.

Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για τα τρέχοντα γεγονότα και όπως εσείς, περιμένουμε κι εμείς να αρχίσουν οι αλλαγές που είναι εμφανώς σημάδια ότι το τέλος πλησιάζει. Σε αυτούς που δεν είναι ενημερωμένοι θα φαίνεται ότι επικρατεί το χάος και δυστυχώς αυτό προκαλεί φόβο. Αυτό είναι που θα θέλαμε να αποφύγουμε αν είναι δυνατόν, μια και αυτού του είδους η ενέργεια τροφοδοτεί τους σκοτεινούς και θα την χρησιμοποιήσουν. Όμως, όπως έχουμε ξαναπεί και πρόσφατα, το Φως είναι τώρα η κυρίαρχη δύναμη και θα συνεχίσει να μεταλλάσσει τις χαμηλότερες ενέργειες. Ακόμη και αυτοί με στρατιωτικό σκεπτικό άρχισαν να αντιμετωπίζουν διαφορετικά τα παιχνίδια πολέμου τα οποία δεν συντέλεσαν παρά μόνο στο να καταστρέψουν την Γη μας. Κάποιοι από αυτούς έρχονται με το μέρος μας και μπορούμε να πούμε αν η αλλαγή στην καρδιά τους είναι αυθεντική ή όχι. Δεν μπορούν να μας ξεγελάσουν καθώς μπορούμε να ξέρουμε τι σκέφτεται κάποιος ανεξάρτητα από το τι λέει.

Το να λέτε την αλήθεια είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να συνηθίσετε και θα καταλάβετε ότι μόλις βρεθείτε στις υψηλότερες δονήσεις δεν θα μπορείτε με κανέναν τρόπο να κρύψετε τις πραγματικές σας σκέψεις και συναισθήματα. Αυτό το κάνετε συχνά γιατί φοβόσαστε μήπως γελοιοποιηθείτε ή κριθείτε σκληρά και αισθάνεστε άβολα. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει και πραγματικά δεν θα υπάρχει λόγος να γίνει αφού θα είστε ενωμένοι στην Αγάπη και το Φως. Η κριτική αφθονεί επάνω στη Γη και έχομε προσέξει ότι κάποιοι άνθρωποι απολαμβάνουν να μειώνουν τους άλλους. Αυτό Αγαπητοί μας, προέρχεται από τον εγωισμό, όταν κάποιος θέλει να αντιμετωπίζεται σαν καλύτερος από έναν άλλο. Ο συναγωνισμός είναι κάτι που σας διασκεδάζει και είναι χρήσιμος στην διάπλαση χαρακτήρων, αλλά όχι εις βάρος των άλλων. Με τον χρόνο ο συναγωνισμός δεν θα υπάρχει όπως τον αντιλαμβάνεστε και θα είναι αχρείαστος, όμως θα παίζονται παιχνίδια καθαρά και μόνο για διασκέδαση και χαλάρωση. Μερικά από τα αθλήματα σας εμείς θα τα περιγράφαμε σαν βαρβαρισμούς και σίγουρα δεν ενθαρρύνουμε τα σωματικά παιχνίδια που οδηγούν σε τραυματισμούς. Θα δείτε ότι με τον καιρό όλο και λιγότερο θα θέλετε να συμμετέχετε σε σωματικά αθλήματα.

Στις ανώτερες διαστάσεις υπάρχουν άπειρες ευκαιρίες για συναρπαστικές περιπέτειες και κανένας περιορισμός να εκφραστείτε στους τρόπους διασκέδασης που επιλέγετε. Μετά την «ανάληψη» σας τα ενδιαφέροντα στη ζωή σας θα αλλάξουν ούτως ή άλλως και θα κλίνουν περισσότερο σε τομείς που προάγουν την εξέλιξη σας. Σκεφτείτε πόσα διαφορετικά ενδιαφέροντα μπορεί να υπάρχουν μόνο σε ένα Σύμπαν, ας αφήσουμε τα παράλληλα Σύμπαντα ή τα Omni –verses, με το μεγάλο πλήθος των πολιτισμών τους και των Όντων για τα οποία δεν έχετε μάθε ακόμα. Στο άμεσο μέλλον θα συναντήσετε τα πιο ανθρώπινα Όντα του Σύμπαντος σας, αλλά όταν θα συνηθίσετε στην ιδέα της ύπαρξης όλων των μορφών της έλλογης ζωής θα τις συναντήσετε επίσης. Να θυμόσαστε πάντα ότι όλες οι ζωές προέρχονται από την Πηγή της Δημιουργίας.

Τώρα ξέρετε γιατί σας λέμε ότι έχετε τόσα πολλά να περιμένετε με ανυπομονησία, καθώς θα είστε σαν ενθουσιασμένα παιδιά σε ένα κατάστημα με παιχνίδια που τρέχουν πρώτα προς τη μια κατεύθυνση και μετά σε μια άλλη. Μέχρι τότε θα έχετε πετύχει ένα καλύτερο επίπεδο πνευματικής κατανόησης και θα έχετε απελευθερωθεί από τους περιορισμούς του να είσαι ένας άνθρωπος πάνω στη γη. Όταν αισθάνεστε πεσμένοι σκεφτείτε απλά τον χρόνο μπροστά σας, που θα σας πάει μόνο προς μια κατεύθυνση, επάνω και ψηλά.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και για μια ακόμη φορά χαίρομαι να σας κρατάω ενήμερους σχετικά με το τι συμβαίνει γύρω σας. Η Γαλακτική Ομοσπονδία είναι στραμμένη πάνω σας και στην όμορφη Γη σας για να διασφαλίσει ότι τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε SaLuSa ,
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.