Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 5, 2012

SaLuSa, 5 Οκτωβρίου 2012

Πολλά πράγματα έρχονται στην κορύφωσή τους, ενώ ακόμα και η αποκάλυψη μπορεί ενδεχομένως να ανακοινωθεί αρχικά από απίθανες πηγές. Αν αυτό συμβεί, οι άλλες χώρες θα αναγκαστούν να παραδεχτούν τις δικές τους επαφές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρξει απροθυμία να αποκαλυφθούν όλα όσα έχουν κάνει σε όλη τους την έκταση. Ωστόσο, είναι η ώρα να αποκαλυφθεί η αλήθεια και μετά από όλα αυτά, θα έρθει απλώς μια αναγνώριση αυτών που ήδη γνωρίζετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα χρησιμοποιηθεί η Εθνική Ασφάλεια ως δικαιολογία για να συγκρατήσει τις πληροφορίες που σχετίζονται με συμφωνίες συνεργασίας με εξωγήινους, τους οποίους έχουν δει να εργάζονται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε υπόγειες βάσεις. Υπάρχει επίσης η μεταχείριση και η κατάληξη αυτών που έχουν συλληφθεί, όταν διασώθηκαν από σκάφη που κατέπεσαν στο έδαφος. Υπάρχουν τόσα πολλά που διακυβεύονται για τους σκοτεινούς και η αλήθεια θα αποκαλυφθεί όταν τα γεγονότα τελικά θα γίνουν γνωστά.

Η αλήθεια είναι πράγματι πιο παράξενη από τη φαντασία, έχετε ζήσει σε μία στρέβλωση του χρόνου και η πρόοδός σας έχει καθυστερήσει εσκεμμένα. Αν είχατε απορρίψει τα οφέλη των νέων ανακαλύψεων, θα μπορούσατε να είχατε προχωρήσει μέσω της νεοαναπτυσσόμενης περιόδου μετά τον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο. Αντ’ αυτού βρεθήκατε κάτω από τον εκβιασμό των εταιριών πετρελαίου και φαρμακοβιομηχανιών, που είχαν εξασφαλίσει ότι δεν θα βγείτε κάτω από τον έλεγχό τους, καθώς σταμάτησαν οποιεσδήποτε εξελίξεις για την απελευθέρωση της ενέργειας και λιγότερη εξάρτηση από τα φάρμακα. Δεν είναι αυτό που θα εμπόδιζαν να εισαχθούν οι αλλαγές, αντίθετα, εκείνοι που προετοιμάζονταν να τις κάνουν είχαν απειληθεί ή, ακόμα χειρότερα, δεν είχαν τολμήσει να προχωρήσουν. Εν καιρώ θα μάθετε ποιοι το προετοίμαζαν και ποιοι τους υποστήριζαν.

Ίσως δικαιολογημένα τα μεγαλύτερα μυστικά κονδύλια προωθούνται γύρω από τα διαστημικά ταξίδια. Το όλο θέμα είναι, ότι έχοντας ως στόχο τους να σας μπερδέψουν, σας θόλωναν με την παραπληροφόρηση, καθώς και εκείνους που είχαν εμπλακεί για καιρό στην απόκρυψη της αλήθειας. Η "Αναζήτηση" για εξωγήινη ζωή ηχεί μάλλον κωμικά, όταν οι κυβερνήσεις και οι στρατιωτικοί συνεργάζονται ήδη μαζί τους, και συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια. Αναφορές σχετικά με αυτά τα θέματα μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυό σας, επίσης, πολλοί ερευνητές φανέρωσαν τα λεπτομερή ευρήματά τους μέσα σε πολύ καλά βιβλία.

Τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός συχνά παρενοχλούνται και απειλούνται όταν ταξιδεύουν στους ουρανούς σας. Δεν είναι ότι θα έρθουμε για να προκαλέσουμε οποιαδήποτε ζημιά, καθώς είμαστε σε θέση να φροντίσουμε τον εαυτόν μας περισσότερο από ποτέ με την προηγμένη τεχνολογία μας. Ωστόσο, θα βρείτε απέναντί μας μια απαράδεχτη στρατιωτική στάση, καθώς ποτέ δεν σας έχουμε δημιουργήσει καμία απολύτως απειλή. Ώσπου αν αναγκαστούμε να επέμβουμε και να απομακρύνουμε κάποια σκάφη τους, αφού πρώτα μεταφέρουμε τον πιλότο στο δικό μας σκάφος. Στο εγγύς μέλλον ίσως να επιστρέψουν στη γη για να εξακριβώσουν την αλήθεια των δηλώσεών μας. Έχουμε, επίσης, να καταφύγουμε σε παρόμοια δράση, όταν οι αρχές σας αγνοήσουν τις παραγγελίες μας να μην βγάλουν πυρηνικές συσκευές έξω από τη Γη. Καθώς αυτό που κάνετε θα δημιουργήσει μια απειλή στους άλλους πολιτισμούς, εμείς έχουμε την πληρεξουσιότητα να αναλάβουμε δράση και να το αποτρέψουμε.

Ο καιρός να τελειώνουμε με τους πολέμους και όλα αυτά που συνδέονται με αυτούς έχει περάσει, αλλά ορισμένες χώρες είναι έτοιμες να μπουν οι ίδιες σε κίνδυνο, ξεκινώντας έναν άλλο πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε ασήμαντες διαμάχες σας, αλλά θα παρέμβουμε όπως έχουμε κάνει πολλές φορές, αν διαπιστώσουμε ότι τα πυρηνικά όπλα προορίζονται να χρησιμοποιηθούν.

Σκεφτείτε την ειρήνη, Αγαπητοί μου, και θα συμβάλετε στη δημιουργία για περισσότερο Φως και ενδυνάμωση στα πλέγματα γύρω από τη Γη. Αυτό θα βοηθήσει να μετατρέψετε τις αρνητικές ενέργειες και να μειώσετε τις πιθανότητες των μαχών μεταξύ των χωρών. Είναι καιρός να μεγαλώσετε και να γίνετε υπεύθυνοι πολίτες και να φροντίσετε την όμορφη Γη σας, και όλες τις άλλες μορφές ζωής. Εκείνοι που αισθάνονται ανίκανοι να το κάνουν δεν θα έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν την Ανάληψη και θα έχουν μάθει περισσότερα. σε θέση να το πράξουν, δεν θα έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν την Ανάληψη, καθώς θα πρέπει να μάθουν περισσότερα.

Γνωρίζουμε ότι όλοι είστε σε διαφορετικά στάδια εξέλιξης και δεν κρίνουμε αυτούς που υστερούν. Θα προχωρήσετε με το ρυθμό που σας ταιριάζει ως άτομα και αυτή είναι η ομορφιά της μετενσάρκωσης που σας δίνει τις επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες να μάθετε τα μαθήματά σας. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σχετικά με τους γύρω σας, οι οποίοι φαίνεται να έχουν λίγη κατανόηση του τι σημαίνει Ανάληψη. Είτε το αποδέχεστε είτε όχι, αυτό θα εμφανιστεί και πάλι λόγω της κυκλικής του φύσης. Αυτές οι ψυχές δεν θα χάσουν το προνόμιο αυτών που βίωσαν στην δυαδικότητα, καθώς θα τους δοθεί ένα χρήσιμο πλεονέκτημα όταν αυτοί θα συνεχίσουν την πνευματική τους εξέλιξη.

Να θυμίσουμε ότι ο Θεός έχει ένα μεγάλο σχέδιο για το Σύμπαν, και λόγω του ότι η αγάπη του Θεού αντιμετωπίζεται για όλη τη ζωή ως μια εμπειρία, σας επιτρέπει την απόλυτη ελευθερία να κάνετε οτιδήποτε επιθυμείτε. Ωστόσο, είστε εσείς που θα αποφασίσετε αν θα παρεμβαίνετε ή θα βλάπτετε μια άλλη ψυχή. Σε αυτή την περίπτωση, είστε εσείς που θα αποφασίζετε το πώς θα επιτύχετε την απαραίτητη κατανόηση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε. Φυσικά τα ανώτερα όντα θα μοιραστούν τη σοφία τους μαζί σας και θα σας συμβουλεύσουν με τον καλύτερο τρόπο πώς να μπορέσετε να την ταξινομήσετε. Η ζωή φαίνεται συχνά να προχωρά από καθαρή τύχη, αλλά σας λέμε ότι αυτό που μετράει και έχει αντίκτυπο στη ζωή σας, είναι όλα όσα έχετε προγραμματίσει. Ίσως αυτό δεν φαίνεται ως τέτοιο, ειδικά αν τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει είναι δυσάρεστα, αλλά είναι οι δύσκολες προκλήσεις που σας δίνονται για μεγαλύτερες ευκαιρίες, ώστε να κάνετε άλματα προς τα εμπρός.

Σε αυτούς τους έσχατους καιρούς οι περισσότεροι από εσάς έχετε επιλέξει να καθαρίσετε όλο το κάρμα που εκκρεμεί. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή σας θα είναι πολυάσχολη, καθώς οι σχέσεις που σας αφορούν περνούν διαταραχές. Επιμείνετε σε αυτά έτσι όπως σας δίνονται και μην τα απορρίψετε, όχι σαν μια ευκαιρία για την άνοδό σας αλλά γιατί με τις πράξεις σας βοηθάτε επίσης του άλλους ανθρώπους. Η ανθρώπινη φυλή σε αυτό είναι όλη μαζί, είναι η συλλογική συνείδησή σας που υπαγορεύει πόσο ψηλά ή χαμηλά θα πάτε. Βεβαίως, λόγω της σημασίας της Αναλήψεως, παίρνετε τεράστια βοήθεια στην εξύψωσή σας. Θέλουμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερους από εσάς να προχωράτε προς την Ανάληψη και όταν θα “λάμπετε” επάνω, θα γνωρίζουμε ότι βρήκατε κάτι από τον αληθινό εαυτό σας και αφυπνιστήκατε.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και να ξέρετε ότι η μεσονύκτια ώρα είναι εντυπωσιακή, καθώς απέμεινε πολύ λίγος χρόνος για να φροντίσετε ώστε η καρδιά και η ψυχή σας να είναι έτοιμες να αναληφθούν. Μείνετε επικεντρωμένοι στους στόχους σας και μην συγχύζεστε από τις γελοιότητες εκείνων που προσπαθούν να σας βγάλουν από την πορεία σας. Οι σκοτεινοί κάνουν την τελευταία μάταιη προσπάθειά τους να σας αποτρέψουν από την Ανάληψή σας και αυτό θα συμβεί μόνο αν το επιτρέψετε. Προχωρήστε με ασφάλεια στο Φως και την Αγάπη που περιβάλλει τη Γη σας.
Σε ευχαριστούμε, SaLuSa.

Σε ευχαριστούμε, SaLuSa.
Κανάλι: Mike Quinsey

Πηγή:
http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/October2012/salusa__3october2012.htm

Μετάφραση: Βούλα

Website: Tree of the Golden Light


Share |