Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, October 3, 2012

SaLuSa, 3 Οκτωβρίου 2012

Όπως αναμφίβολα σημειώνετε, η αναταραχή εξαπλώνεται στον πληθυσμό του κόσμου σας. Οι άνθρωποι δεν είναι διατεθειμένοι να υποφέρουν πλέον από τις αδιακρισίες των τραπεζιτών, οι οποίοι έχουν προκαλέσει τέτοια αυστηρά μέτρα λιτότητας που έχουν φέρει στις εμπλεκόμενες χώρες. Οι κυβερνήσεις φοβούνται τη δύναμη του λαού και γνωρίζουν, ότι, αν επιμείνετε, θα αναγκαστούν να βρουν άλλη λύση στα προβλήματα. Σε μακροπρόθεσμη βάση, η άφεση του χρέους είναι η πλήρης απάντηση, αλλά θα πρέπει να περιμένετε και να δείτε αν αυτή η διαπίστωση γίνει αποδεκτή. Εσείς, οι άνθρωποι σκόπιμα διατηρείστε στην ανάγκη, λόγω της πρόθεσης των Illuminati να σας αναγκάσουν να εξαρτάστε από αυτούς. Με αυτόν τον τρόπο έχουν τη δυνατότητα να υπαγορεύουν πώς ακριβώς να προχωρήσετε τις ζωές σας.

Έτσι, το παιχνίδι της εξουσίας εξακολουθεί να παίζεται, αλλά αυτή η ισορροπία παρακινεί τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν αφυπνισθεί, να αντιληφθούν το πόσο δόλια είχαν παραπλανηθεί, ώστε να επιτρέψουν στους σκοτεινούς να κυριαρχούν στη ζωή τους. Ως ανεξάρτητες υπάρξεις, θα έπρεπε να είχατε μια πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής και οι κυβερνήσεις σας να είχαν περισσότερα από επαρκή μέσα για να το κάνουν. Οι πλούσιοι και οι ισχυροί σας κράτησαν πίσω, ώστε να διατηρήσουν τη θέση τους στην κοινωνία. Όταν ο πλούτος θα αναδιανεμηθεί, θα δείτε ότι αυτός υπάρχει αρκετός για να απολαύσει όλος ο κόσμος μια ζωή αφθονίας. Οι αλλαγές που θα προκαλέσουν την επιστροφή της αφθονίας είναι στο χέρι και εν ευθέτω χρόνω θα συμβούν στη διάρκεια της ζωής σας. Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός θα παίξουμε ρόλο σε αυτό, καθώς τα σχέδια έχουν ήδη συνταχθεί.

Όπως και εσείς, περιμένουμε να συμβεί μια επαρκής πρόοδος σε εσάς, ώστε να μπορέσουμε να ωθήσουμε τα πράγματα σε εσάς με υπευθυνότητα, για να εξασφαλιστεί γρήγορα το άνοιγμα της πορείας σας προς την Ανάληψη. Προφανώς, πλησιάζοντας τόσο σύντομα στο τέλος του χρόνου, θα θέλαμε να έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε στη Γη με την τεχνολογία μας, που θα δώσει τη δυνατότητα ανύψωσης των επικοινωνιών σε ένα πιο αποτελεσματικό επίπεδο. Στη συνέχεια, θα αντιμετωπίσουμε τον κόσμο, ο οποίος θα ακούσει τι έχουμε να του πούμε στην αντίστοιχη γλώσσα του καθενός. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να βεβαιωθούμε, ότι η Ανάληψη έχει γίνει γνωστή σε όλους, και ο καθένας έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος σε αυτή. Μερικοί, φυσικά, δεν θα έχουν ελάχιστο ή κανένα ενδιαφέρον, αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι στη θέση να πουν ότι δεν ήξεραν γι’ αυτή.

Βλέπουμε το χάσμα στη Γη να ευρύνεται μεταξύ εκείνων του Φωτός και εκείνων οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν πίσω από τις χαμηλότερες ενέργειες. Σταδιακά η αφύπνιση εξαπλώνεται, και πολλές ψυχές συνειδητοποιούν περισσότερο τις δυνατότητές τους να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους προς το καλύτερο. Η έλλειψη της πίστης στον Θεό δεν αποτελεί κατ’ ανάγκη εμπόδιο για την άνοδο των ανθρώπων, καθώς πολλοί από αυτούς είναι στην καρδιά πολύ ευγενικοί και αξιοπρεπείς άνθρωποι. Αυτό που έχετε μέσα σας μετράει, αλλά εμείς πάντα ερχόμαστε να επαναλάβουμε την ανάγκη του να φέρεστε στους άλλους όπως στον εαυτό σας. Εμείς επανειλημμένα θα σας υπενθυμίσουμε, ότι όλοι εσείς είστε Ένα και αν αυτό μπορέσετε να το δεχτείτε, θα προχωρήσετε μέσα στο Φως λόγω της αγάπης σας για όλα τα Όντα. Είναι αρκετά απλό και δεν είναι περίπλοκο να ανυψώσετε τον εαυτό σας και μέσα σ’ αυτό να βιώνετε μεγαλύτερο βαθμό της συνείδησης.

Μην αμφιβάλλετε ούτε για μια στιγμή, ότι είστε δυναμικές ψυχές και μη βάζετε περιορισμούς στην ικανότητά σας να επιτύχετε ένα υψηλότερο επίπεδο της ύπαρξης. Έχετε τη δυνατότητα να είστε ό,τι θέλετε, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε προς την κατεύθυνση αυτή για να το επιτύχετε. Να μην αναφέρεστε ως Θεοί χωρίς λόγο, γιατί πολλοί από εσάς είναι ήδη Δάσκαλοι. Στο εγγύς μέλλον θα ανακαλύψετε την αληθινή ταυτότητά σας και θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολύ επωφεληθεί από την εμπειρία σας στη δυαδικότητα. Καθώς θα επεκτείνεστε περαιτέρω, θα τα έχετε αυτά, αλλά στις υψηλότερες διαστάσεις ο ρυθμός της εξέλιξης θα είναι πολύ πιο αργός. Προφανώς δεν θα αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις ημέρα με την ημέρα, όπως συμβαίνει τώρα, ή την ευκαιρία να εξελιχθείτε τόσο γρήγορα.

Μετά από την παραμονή για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στις χαμηλές δονήσεις, θα σας είναι μια ευχάριστη αλλαγή να προχωρήσετε σε ειρηνικές διαστάσεις, εκεί που θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον εαυτό σας. Υπάρχουν πολύ περισσότερα επίπεδα, όπου μπορείτε να εξελιχθείτε και ο καθένας σας θα φροντίζει για την αύξηση των κραδασμών και του Φωτός. Τελικά θα προχωρήσετε πέρα από την ανάγκη να παίρνετε μορφή όπως την αντιλαμβάνεστε, αλλά παρ’ όλα αυτά θα μπορείτε να προσφέρετε αυτό στον εαυτό σας όταν το απαιτεί η περίσταση. Δεν θα κερδίσετε αμέσως όλα τα οφέλη μαζί, αλλά αυτά που θα αποκτήσετε γρήγορα θα είναι εκείνα που θα αντικαταστήσουν αυτά που αφήσατε πίσω. Οι δουλειές και τα δυσάρεστα χαρακτηριστικά της ζωής στην τρίτη διάσταση δεν θα υφίσταται πλέον και όλα θα είναι μια όμορφη και ικανοποιητική εμπειρία.

Συνεχίστε να κοιτάζετε την φωτεινή πλευρά των πραγμάτων, ακόμη και αν πάσχετε από κάποια ασθένεια ή αναπηρία, δεδομένου ότι δεν θα είναι μαζί σας για πολύ καιρό. Το σώμα σας ήδη αλλάζει και οι δονήσεις σας σύντομα θα είναι αρκετά ισχυρές, ώστε να πετύχετε την ανατροπή. Η σκέψη του να έχετε ένα τέλειο σώμα θα βοηθήσει στη δημιουργία του, καθώς σε αυτό που εστιάζετε την προσοχή σας είναι αυτό που δημιουργείτε. Γι’ αυτό σας ενθαρρύνουμε να επικεντρωθείτε στο Φως και όχι σε πράγματα με χαμηλότερες ενέργειες. Μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, όταν μπορείτε να δημιουργείτε από καθαρή σκέψη. Συλλογικά, φυσικά, αυξάνονται εκθετικά και σας μεταφέρουν εμπρός προς την Ανάληψη. Αυτή είναι μια περαιτέρω ενίσχυση από το Φως που έρχεται σε εσάς από πολλές άλλες πηγές, τόσο εντός όσο και εκτός της Γης.

Σας έχουμε ενημερώσει με συνέπεια, ότι ως ένα πολύ πνευματικό ον, ο Μπαράκ Ομπάμα, ήταν να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές. Τώρα βλέπετε ότι η θέση του φαίνεται να είναι εξασφαλισμένη και αυτό σημαίνει, ότι μπορούμε να περιμένουμε ώσπου μετά να εμπλακούμε στην Αποκάλυψη. Θα προκαλέσει την έναρξη σε πολλές σημαντικές αλλαγές και τελικά θα δείτε την κατάρρευση των σκοτεινών δυνάμεων. Ζούσαν με δανεικό χρόνο ο οποίος έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά προσπάθησαν να αρνηθούν το προφανές γεγονός, ότι το Φως είναι νικηφόρο. Αυτό δεν βοηθήθηκε από την απάθεια των ανθρώπων, που απέτυχαν να δουν πώς η ελευθερία τους έχει αφαιρεθεί από αυτούς.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και θα σας ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να απομακρύνουμε τις σκοτεινές δυνάμεις, οι οποίοι χρησιμοποιούν ως βάση τη Γη σας για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν επιτρέπεται να μείνουν πλέον και δεν έχουν καμία θέση στη διαδικασία της Ανάληψης. Η ύπαρξή τους μέχρι τώρα ήταν κυρίως μια κληρονομιά από αρκετές χιλιάδες χρόνια πριν, καθώς ακόμα τα στοιχεία παραμένουν καταγραμμένα στην ιστορία σας. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια οι Γκρίζοι έχουν τη δυνατότητα να διαμένουν στη Γη, μετά από συμφωνία με την αμερικανική κυβέρνησή σας, αλλά και αυτοί θα πρέπει να φύγουν.

Σε ευχαριστούμε, SaLuSa.
Κανάλι: Mike Quinsey

Πηγή:
http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/October2012/salusa__3october2012.htm

Μετάφραση: Βούλα

Website: Tree of the Golden Light< previous message | next message >


Share |

ο»Ώ

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge