Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 1 Μαΐου 2015

SaLuSa, 1 Μαΐου 2015

Παρακολουθούμε στενά την πρόοδο σας καθώς πλησιάζετε ολοένα και κοντύτερα στα πρώτα θετικά σημάδια που θα υποδεικνύουν ότι η Νέα Εποχή έχει ξεκινήσει. Θα πρέπει μέχρι τώρα να έχετε κάποια ιδέα για του τι περιμένετε και δε θα απογοητευτείτε. Οι περισσότεροι από εσάς είχατε αρκετές ζωές στον κύκλο αυτό και σαν Άντρες και σα Γυναίκες, κι ελπίζουμε να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των δύο. Θα έρθει η ώρα που δε θα νοιάζεστε σε ποιο φύλο βρισκόσαστε τη στιγμή αυτή. Στη διάστασή σας το εάν είσαστε άντρας ή γυναίκα ορίζει τη θέση σας μέσα στην κοινωνία σας, κι οι ρόλοι σας ορίζονται καθαρά. Εντούτοις, όσο ανυψώνεστε, οι διαφορές μεταξύ σας θα εξαφανιστούν κατά πολύ, οι ενέργειες όμως του θηλυκού και του αρσενικού θα παραμείνουν.

Στο μεταξύ θα πρέπει να διατηρείτε ανοιχτό το μυαλό σας, καθώς όσο περνάει ο χρόνος θ’ αντιλαμβάνεστε πολλές νέες καινοτομίες, και θα μπορείτε να ξεφορτωθείτε αυτές που πιά δε σας εξυπηρετούν. Θα απογίνετε Όντα μιας πολύ ανώτερης δόνησης ενός μεγαλύτερου επίπεδου συνειδητότητας, η οποία θα σας μεταφέρει μέσα στις νέες διαστάσεις της ομορφιάς και της πλήρους ευτυχίας. Οι σκοτεινές ημέρες που ακόμα βιώνετε σταδιακά θα εξαφανιστούν και σας περιμένουν καιροί χαράς και εορτασμού. Μπορούμε να δούμε μπροστά και να σας πούμε στα σίγουρα ότι οι ευπρόσδεκτες αλλαγές βρίσκονται πολύ κοντύτερα από ό,τι το φαντάζεστε. Πολλοί από τους νέους σας είναι εδώ για να παίξουν ρόλους κλειδιά καθώς θα τελούνται οι αλλαγές αυτές. Συχνά διαθέτουν ανώτερη δόνηση και προσφέρθηκαν να πάρουν μέρος στην εισαγωγή σας στη Νέα Εποχή. Κάποιοι από εσάς από τις παλαιότερες γενεές έχετε βοηθήσει στην προετοιμασία του δρόμου, και σας χρωστάμε μεγάλη ευγνωμοσύνη που μείνατε στο σκοπό σας σε καιρούς που εξέλειπε η υποστήριξη. Καθώς περνάει ο καιρός θα κληθούν πολλές ψυχές για να συμβάλουν με τη γνώση τους, και η διεύρυνση θα είναι μεγάλη.

Το βλέμμα του Σύμπαντος είναι στραμμένο προς τα εσάς, καθώς αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι ένα γεγονός μεγάλης σπουδαιότητας. Μετά από μια σειρά από κύκλους που έληγαν μέσα σε καταστροφές, θα μαρτυρήσετε την επιτυχή κατάληξη αυτής της περιόδου στην εξέλιξή σας. Οπότε έχετε να περιμένετε πολλά κι αυτά δεν είναι καθόλου μακρυά. Γι’ αυτό επιτρέψετε στις σκοτεινές ενέργειες να εκτυλιχθούν όπως το θέλουν και καθώς το κάνουν, πολύ από το κάρμα που έχει εναπομείνει θα καθαρθεί για πάντα. Το επόμενο βήμα είναι να μετακινηθείτε όλοι σας μέσα στο Φως και να βοηθηθεί πλήρης η εδραίωση της Νέας Εποχής. Αυτά τα γεγονότα θα συμβούν παντού επάνω στη Γη, αφού όλες οι χώρες θα ανταμώσουν με ειρήνη και καλή θέληση. Στο τέλος οι χαμηλότερες δονήσεις δε θα έχουν τρόπο να παραμείνουν ή να επιστρέψουν, και οι ανώτερες θα δυναμώνουν ολοένα και περισσότερο.

Οι λέξεις δε μπορούν πραγματικά να μεταφέρουν το πόσο λαμπρό είναι το μέλλον που σας περιμένει, το οποίοι δεν απέχει πολύ. Εκείνοι από εσάς που έχουν ανοιχτό μυαλό θα αισθανθούν δίχως άλλο τι κείτεται μπροστά, και η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε. Ήσασταν πάρα πολύ υπομονετικοί κι αυτό θα αμειφτεί καλά, και στην ουσία θα αποζημιωθείτε για τις θυσίες που έχετε κάνει. Μετά από τόσες ζωές μέσα στη δυαδικότητα θα βιώσετε αρκετές αλλαγές οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε μια ζωή πιο εκπληρωμένη. Σε μια ζωή δίχως τη συνεχή παρεμβολή από τους σκοτεινούς που σας δημιούργησαν μια ζωή ψεύτικη. Διατηρούσαν μια κατάσταση που σας κρατούσε σε μια συνεχή κατάσταση του ‘θέλω’, ενώ τους επιτρέπατε να ξοδεύουν αστρονομικά ποσά για τα δικά τους κρυφά προγράμματα. Η κατάσταση αυτή αλλάζει ραγδαία και η δύναμή τους ελαττώνεται. Στην πραγματικότητα βρίσκονται υπό προσεκτική παρακολούθηση και περιορίζονται για το πόσο μακρυά μπορούν να φτάσουν.

Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι δε δένεστε με καμία άλλη ψυχή εκτός από την αδελφή ψυχή σας, και παρότι έχετε προσωπικές σχέσεις επάνω στη Γη, αυτές θα πάψουν να σας δένουν αφότου ανυψωθείτε. Πολλές από τις σχέσεις αυτές είχανε σκοπό να καθαρίσουν κάρμα, παρέχοντας τον τύπο των εμπειριών που χρειαζόσασταν, αλλά φυσικά κάποια δεσίματα συνέβησαν στους ‘Ουρανούς’. Μέσα στις ανώτερες διαστάσεις είσαστε ελεύθεροι από προσκολλήσεις, εκτός βέβαια εάν επιθυμείτε αυτού του είδους τους συσχετισμούς. Η αλήθεια της ύπαρξής σας είναι τόσο πολύ διαφορετική από αυτήν που σας έχουν μάθει να πιστεύετε. Παρόλα αυτά, καθώς οι δονήσεις σας θα ανυψώνονται, θα ανυψώνεται και το επίπεδο της συνειδητότητάς σας και θα μπορείτε να αφομοιώνετε όλη τη γνώση.

Προς το παρόν οι χαμηλότερες δονήσεις σας σας αποτρέπουν από το να μπορείτε να αδράξετε την αλήθεια για την Ανθρωπότητα, αλλά γρήγορα θα το μάθετε αυτό μέσω της επέκτασης της συνειδητότητάς σας. Είναι μια εκ νέου μάθηση αυτών που ήδη ήσαν γνωστά πριν πέσετε στα χαμηλότερα επίπεδα. Γι’ αυτό λοιπόν ετούτο θα είναι εύκολο και θα έχετε άλλες πιο διαφωτισμένες ψυχές να σας βοηθήσουν. Σας διαβεβαιώνουμε ότι υπάρχουν πολλοί πολιτισμοί που ενδιαφέρονται να σας βοηθήσουν, και που είναι έτοιμοι μέσα στις ανώτερες διαστάσεις. Συνεπώς δε θα υπάρξει έλλειψη υποστήριξης και βοήθειας για να τα πάτε καλά, διασφαλίζοντας ότι θα πάρετε το σωστό μονοπάτι. Το Σύμπαν θα σας περιμένει να ανυψωθείτε και να σας καλωσορίσει ως Γαλαξιακά Όντα.

Κρατείστε τα κεφάλια σας ψηλά και μάθετε ότι σας κρατάμε με υψηλή εκτίμηση για τη θέλησή σας να ζήσετε σε τούτη την περίοδο, παρότι δεν έχετε ακόμα επιστρέψει στην πλήρη συνειδητότητα. Το ταξίδι σας ήτανε μακρύ και γεμάτο προκλήσεις στις οποίες ανταποκριθήκατε επιτυχώς και προσπεράσατε. Όλα αυτά τα βιώματα θα σας δώσουν μεγάλη δύναμη και την ικανότητα να χειριστείτε οποιοδήποτε ζήτημα σας ζητηθεί να το κάνετε. Παρ’ όλα αυτά, το μέλλον αποκτά σταδιακά σχήμα και θα το αποδεχθείτε ευχάριστα μετά από όλα τα εμπόδια που αντιμετωπίσατε. Ταυτιστείτε με τις ενέργειες που αισθάνεστε με την καρδιά σας και ζήστε τις ζωές σας ως κάποιοι που μπορούν να μοιράζονται την αγάπη τους δίχως όρια.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και χαίρομαι πάντοτε να μοιράζομαι τις σκέψεις μου μαζί σας. Ξέρω ότι πολλοί σας ψάχνετε την αλήθεια για τον εαυτό σας, και νιώθετε το κάλεσμα να δοθείτε στους άλλους. Η αίσθηση της Μοναδικότητας είναι πολύ δυνατή και αναμφίβολα γνωρίζετε ότι Όλοι σας είσαστε Ένα. Με αυτή την επίγνωση οι πράξεις του Ανθρώπου ενάντια στ’ αδέλφια του προκαλεί μεγάλο πόνο και σπαραγμό, αλλά μπορείτε να ηρεμήσετε τα άγρια κύματα που φέρνουν την αναταραχή. Να στέλνετε προς τα έξω πάντοτε την αγάπη σας, και παρότι δε γνωρίζετε ή δεν έχετε ιδέα για το πόσο δυνατή μπορεί αυτή να είναι, αυτή μπορεί να κάνει θαύματα. Συνεχίζω να στέλνω την αγάπη μου και τη δύναμη να προσπερνάτε οποιεσδήποτε προκλήσεις συναντάτε, σε όλους σας. Ποτέ δεν είμαστε μακρυά σας και σας το λέμε πάλι, ότι μπορείτε να μας καλείτε και θα ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο αρμόζει σ’ όλους όσους αυτό τους αφορά.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |