Home > > Sheldan Nidle - 26. maj 2015

Sheldan Nidle - 26. maj 2015

3 Cimi, 4 Pax, 11 Ik

Selamat Balik! (Siriansk for Hjertelig Velkommen) Vi kommer nu for at fortælle jer, hvad der sker i jeres verden. Den mørke klike er fortsat fuld af tricks. Mørket skabte en verden, hvor uærlighed og bedrag skulle hædres og uærligheden og svindlen er virkelig enorm. Dette faktum førte til et udbrud af et sådant bedrag, at det hurtigt blev klart, at kun dem, som Lyset stolede på, var i stand til at udføre deres opgaver hurtigt og retfærdigt. Således har vi besluttet kun at hverve dem, der kan gennemføre deres bestemte opgaver uden uheld. For at opnå dette, har vi skabt en tjeneste pulje, der består af en særlig gruppe af Væsener. I modsætning til de fleste mennesker er disse personer helt i stand til let at udføre deres tildelte opgaver. I løbet af de sidste par måneder har vi nøje udvalgt disse prægtige personer til at løse en række aktuelle problemer og gøre os i stand til at fuldføre det nye transfersystem. Derfor afslutter vi nu nogle tests og agter at begynde en masse i den kommende måned. Ikke desto mindre er der stadig mere at fortælle jer om, hvad vi gør for sikkert at sende jer jeres velsignelser.

I løbet af de sidste par måneder har vi arbejdet tæt sammen med vores jordiske allierede og Agarthanerne om den bedste måde at overvinde de mange begrænsninger, som den mørke klike og deres venner i bankverdenen har lagt for dagen. Vi begyndte med en serie af massearrestationer af personale på de lavere trin. Disse mennesker var for det meste tæt tilknyttet det daglige arbejde i dette besværlige system. Effekten af ??dette var som før: det skabte kun en midlertidig forhaling i driften af ??deres system. Det blev derefter besluttet at hjælpe mange andre nationer til at investere i et mere retfærdigt og frit transfersystem, der havde evnen til at omgå den nuværende. Dette system var klogt. Men dette alternativ var ikke rigtig bestemt til at begynde før udgangen af ??det gregorianske år (= dansk kalender). Derfor blev det besluttet indtil da at bruge et system, hvor nøglepersonerne skulle bestå af personer, der var pålidelige og troværdige. Det er dette system, vi i øjeblikket har rettet vores opmærksomhed mod og det synes at være en mest vidunderlig midlertidig ordning.

Da vi har travlt med at løse dette sæt af problemer, rådgiver vores samarbejdspartnere dem, der danner den nye NESARA regering. Dette særlige trin er begyndelsen på en proces, som i sidste ende vil føre til galaktisk samfund. Jeres styreform skal være en åben overgang mellem, hvad der er det bedste for jer (åben regeringsførelse) og jeres fuldt bevidste fremtid. Regeringer var oprindelig området for de privilegerede. I jeres samfund ”styrer” penge. Det er måden, hvorpå valg og lovgivende forsamlinger kontrolleres og styres af oligarkiet (de få virkelig velhavende familier). Dette arrangement er virkelig ikke noget, der kan støtte samfundets interesser. Ledelse kræver, at der åbnes op for alt. Det er, hvor NESARA kommer ind. Vi støtter det, simpelthen fordi enhver aldrende ikke-lydhørt system har brug for en massiv omstrukturering. Denne omstrukturering skal gendanne dette system til dets oprindelige principper. Det er her, hvor NESARA nu står: på kanten til at manifesteres. Når velsignelserne strømmer til, kan dette system endelig blive tidsrelevant!

NESARA er baseret på, at I bliver villige til at hjælpe dem, der omfatter denne styreform. Når I bliver nogen i fremgang, kan I begynde at arbejde sammen med denne ledelse og endda blive en offentlig kompetencepulje, der kan bruge jeres generelle visdom til at støtte de nødvendige ændringer for at føre denne styreform tilbage til sit oprindelige formål. Dette nye samfund med højere bevidsthed kan lettere forstå den retning, NESARA giver mandat til. Derfor må der være en bredere enighed om, hvordan denne styreform føres gennem dens fire vanskelige måneders forandring. Efter dette vil I være meget oplyste vælgere, som kan vælge dem, der yderligere fortsætter ændringerne foreslået af NESARA regeringen. En af de ting, der skal gennemføres af denne ledelse, er at gøre en ende på UFO tilsløringen. Dette giver os mulighed for at åbne en dialog mellem os. Dette er begyndelsen på en overføring af visdom og teknologi, der vil være fundamentet for et virkelig vidunderligt samfund. Det betyder også, at vi kan lande og præsentere vores mentorer for jer.

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Nuværende tidspunkt handler om fokus og guddommelig tjeneste. For længe siden dekreterede Himlen, at længden af jeres tid i begrænset bevidsthed ville forsvinde. I disse hellige dekreter erklærede Himlen klart, at jeres eksistens i denne mærkelige virkelighed skulle begrænses til en periode på lidt over tolv og en halv årtusinder. I har tjent denne periode trofast. I realiteten har I imødegået alle krav og bevist jeres mod for Himlen. Himlen har i god tro sendt os hjælp. Denne hjælp har muliggjort de begivenheder, der snart vil begynde at finde sted. Disse begivenheder omfatter jeres velsignelser og ny, gennemsigtig styreform. Disse ting vil i høj grad ændre, hvordan denne virkelighed fungerer. Vi har bedt jer om at lære at fokusere. Brug det til at støtte manifestationen af en række vigtige begivenheder. På nuværende tidspunkt er den gamle, mørke klike vigende. Brug dette fokus til fortsat at forestille jer en ny virkelighed. Sammen kan vi skabe en forunderlig ny virkelighed!

Det, vi taler om, er, hvordan I har brugt jeres evner til at overvinde store frustrationer forårsaget af mørket og brugt til at forlænge deres tid ved magten. Ikke desto mindre er I storslåede, da I fortsætter med at tro og trods mange hindringer kommer igennem det. Mørket er hurtigt vigende, da dens mange afskyelige ordninger mislykkes. I skal roses for det. Hvad vi ganske enkelt beder om, mens vi når til enden af ??denne lange, mørke tunnel er at fortsætte. Støt de elementer, som med Skaberens mægtige vilje skal uddrive disse dæmoner og erstatte deres rædsler med Lysets vidundere. I denne fred vil I trives, få visdom og endelig genforenes med jeres åndelige familier fra rummet og den Indre Jord! Megen glæde vil blive jeres! Glæd jer og fejr virkelig, hvad der er i vente.

Således har I meget at være taknemmelige for! Himlen og hendes utallige hjælpere baner vejen for en ny virkelighed og en ny, altomfattende bevidsthed. I vil lære meget om jer selv og jeres fjerne forfædre, der kom her for sammen med hvaler at forvalte denne storslåede virkelighed. I vil opdage jeres næste serie af begivenheder, der vil kaste jer ind i den første fase af jeres guddommelige tjeneste med Himlen. I vil begynde at sprede jeres fremragende glæde og visdom i alle aspekter i denne galaktiske virkelighed. Jeres lange tid i trældom har givet jer en stor indre visdom om, hvordan mørket arbejdede i denne galakse. Af dette kommer et redskab til at undervise og at lade Lyset gennemtrænge ethvert aspekt. I vil virkelig blive fejret og gøre jeres stjernenation legendarisk! Dette og mange andre ting gør os virkelig glade for jer.

I dag gav vi jer et bedre perspektiv på, hvad der i øjeblikket sker i jeres verden. Mørkets forsinkelser er nu klar til at blive brudt. Lyset gør sig klar til store begivenheder, som vil begynde at føre jer ind i en ny virkelighed. Vær elskværdige og vær i stand til at udtrykke dette i den mest storslåede glæde! Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! og Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |