Home > > Sheldan Nidle - 23. juni 2015

Sheldan Nidle - 23. juni 2015

5 Ix, 12 Kayab, 11 Ik

Selamat Jalwa! (Vær i Evig Glæde!) Vi er her for at rapportere om status for de første overførsler af midler til Nordamerika. På nuværende tidspunkt er vi klar til at fuldføre processen, som vil gøre det muligt for, at jeres velsignelser bliver tilgængelige for jer alle. Vi er blevet tvunget til at foretage nogle ekstra korrektioner med, hvad vi troede ville være de endelige direktiver, der er nødvendige for at afslutte denne særlige opgave. Vores partnere i dette projekt fortæller, at der stadig er behov for en række endelige finjusteringer. Således er vi nu i færd med i fællesskab at gøre, hvad der er nødvendigt for at sikre vores succes. Hele denne proces er yderst ekstremt stressende for vores jordiske allierede. Den mørke klike fortsætter med at bruge de magtpositioner, de stadig har, til hele tiden at hindre dem i at opnå selv den mindste sejr. Det er nået til et punkt, hvor vi må gøre, hvad der er vigtigt for vores allierede for at få den triumf, der er yderst velfortjent. I mellemtiden fortsætter den mørke klike med at stå over for nederlag i alle andre sager. Det bliver helt klart, at vores indgriben nu er påkrævet. Himlen dekreterer i vores favør og vi forventer, at alle spørgsmål er løst inden længe.

Den mørke klike er trods alt dem, der gladeligt udførte Anunnakis mørke ønsker i næsten 13 årtusinder. Disse slyngler har en dyb indre følelse af, at selv uden deres tidligere herrer er de stadig uovervindelige. På en eller anden måde mener de, at der kan findes et middel til at forsinke det uundgåelige. Vi har i årenes løb tolereret deres skurkagtige adfærd, da hverken Himlen eller vores allierede ønskede at afsætte dem fra magten. Vi væmmes i høj grad over deres negative adfærd. Det er vigtigt, at disse mørke slyngler hurtigt bliver isoleret og får en skæbne, der holder dem væk fra jeres dør. Dette behov for at få dem "af vejen" er noget, der nu må gøres på en meget drastisk måde. Vi planlægger en overraskelse, som let kan tjene dette primære formål. Forvent ikke succes indtil da og forbered jer på nogle umiddelbare skuffelser. Denne proces vil dog ikke vare længe. Vi agter at kunne fange disse modbydelige kæltringer i deres eget net! Så frygt ikke! Afslutningen på denne lange ventetid er virkelig ganske nær!

Mens I forbereder jer på endelig at få jeres velsignelser, gør jer det klart, hvordan disse mange midler kan bruges af jer til at udføre jeres humanitære visioner. Disse penge skal bruges til at bringe fred, harmoni og overflod til jeres samfund. Det er også nødvendigt at anvende disse midler til at helbrede, informere og forberede jeres medmennesker til en ny tid i dette rige. I bliver bedt om at undervise jeres samfund om de mange forandringer, der vil ske, når den mørke klikes manipulerende propaganda er af vejen. I må forklare de mange ændringer, der vil være grundlaget for jeres nye styreform og hvorfor den blev indført. Der er et stort behov for at give svar på, hvordan alt dette vil blive introduceret for jer. På nuværende tidspunkt mangler I en grundlæggende forståelse af, hvorfor I er i begrænset bevidsthed og hvordan denne overgang til fuld bevidsthed vil virke. Meget vil blive fortalt af jeres mentorer. Ikke desto mindre behøver I andre specialuddannede til at forklare denne viden yderligere og gøre jer klar til, hvordan denne virkelighed fungerer.

Som I kan se, har forsinkelserne skjult mange sandheder og virkeligheder for jer. Vi regner med, at mange af jer vil sørge for et redskab, der gør det muligt for enhver virkelig grundigt at undersøge ethvert emne og nemt kan tydeliggøre, hvad enhver mentor gør for at forberede jer til overgangen til denne nye virkelighed af storslået skønhed. I har stadig brug for meget, der skal forklares for jer. I behøver redskaber, som let kan udvise styrke til at helbrede hvem som helst. Det er også afgørende, at I på en måde kan se, hvordan I kan "forynges" og overvinde de nuværende sundhedsmæssige problemer. Disse ændringer er kun eksempler på, hvordan man kan overvinde de problemer, der for længe siden blev igangsat af ??de atlantiske videnskabsmænd. Hvad der virkelig er afgørende, er at undersøge grundigt, hvorfor I blev så påvirket og hvordan disse nye redskaber kan ændre jer og give jer en adgang til endnu flere fantastiske resultater. Tænk på, hvad det betyder og bliv ikke betaget af, hvad de gør. I vil få en hurtig udvikling til jeres fulde potentiale. Dette er en gave og I forventes at ville påtage jer nye ansvarsområder.

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Hvad der sker med velsignelse i denne virkelighed, er en endelig kamp mellem Lyset og mørket. Denne konflikt har stået på i meget lang tid. Vi bruger vores fokus og vision til at løse den nuværende fase i denne uhellige kamp. Mørket har længe haft en fordel. På nuværende tidspunkt falder det fra hinanden og resterne af denne konflikt forsinker kun midlertidigt, hvad der skal ske. Denne næste tidsperiode tegner til at komme, når mørkets styrker kan ødelægges. Resultatet af disse tiltag vil bevirke et middel til med succes at distribuere de velsignelser, som vi længe har lovet. Vores vision er for øjeblikket at indlede en række operationer for at starte en stor ændring i jeres virkelighed. Derefter kan Lyset for alvor begynde at iværksætte en omfattende serie af programmer, som til sidst vil ændre jeres rige for evigt. Disse vil sætte scenen for vores lektioner og den formelle ankomst for ?jeres åndelige og rum familier.

Hosianna! Vi ser med jubel frem til, hvad der så kan være muligt. De sidste 26.000 år (ca. et stort galaktisk år) satte scenen for, hvad der er sket med Gaia og hendes folk. Vandringer til og fra Gaia indrammede selve karakteren af, hvad der skete. Tiden er gået. En ny tid er begyndt! Denne tid handler ikke om et tabt og fundet paradis. Det handler om en stor genforening og en tid til at bevæge sig udad for at udføre et yderst grand sæt af himmelske direktiver for denne sektor af fysikalitet. Når I bevæger jer tilbage til den guddommelige tilstand af galaktisk menneskelighed, tænk altid på det storslåede ansvar, som I med glæde vil favne. Skabelsen er et helligt sæt af guddommelige tanker. I udfolder dem. I har utallige fæller, der hjælper til i denne yderst utrolige mission. Hver af dem er dedikeret til at færdiggøre, hvad der er deres rolle! Hvad I skal gøre, er at nærme jer dem og udarbejde en gensidigt acceptabel løsning.

Som I kan se, ligger der en yderst bemærkelsesværdig tid foran dig. Vores ypperste opgave er at guide jer succesrigt gennem alle de vanskeligheder, der er resultatet af jeres handlinger. De næste tider er derfor at introducere jer for dem, der er jeres forfædre og for dem, der har indvilliget i at hjælpe. Denne proces er yderst kompleks. For længe siden i Atlantis begyndte I en færd, der har taget jer næsten 13 årtusinder at fuldføre. I begyndelsen var vi betydelige, men stadig noget få i antal og tilsyneladende ganske marginale til dette enorme projekt. Men som tiden gik, blev vi flere i antal og helt afgørende for resultatet. Vi forstår derfor ganske godt, hvad der skal gøres næst. Derfor begyndte vi for omkring otte århundreder siden at udstikke en vej, der gjorde det muligt for os at guide jer til stien, der er mest begunstiget af himlen. I er nu så godt som nået til, hvad Himlen har planlagt. Resten vil være jeres glade skæbne!

I dag, som sædvanlig, har vi givet jer et overblik over, hvad der er ved at opstå. Tag disse oplysninger og vid dybt i jeres hjerter, at en yderst vidunderlig og glædelig begivenhed snart vil ske. Med dette forlader vi jer nu. Vær glade og Vid, Kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirisk for Vær En! og Vær i Glæde!)


Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |