Home > > Sheldan Nidle - 19. maj 2015

Sheldan Nidle - 19. maj 2015

9 Cauac, 17 Moan, 11 Ik

Dratzo! (Siriansk for Højt Elskede Sjæle!) Leverancesystemet bevæger sig langsommere end ønsket til at kunne flytte vores penge gennem det. Som sædvanlig indebærer hver ny afdeling forsinkelser, som grunder på dem, der enten ønsker at stjæle eller omdirigere de pågældende midler. Vores sikkerhedssystem kan let se, hvordan disse midler bevæger sig og hvis noget sker, kan vi bruge vores system til hurtigt at spore midlerne. Hvert nyt forsøg indeholder således mulige fejl, der let kan afhjælpes oftest ved at arrestere de ansvarlige for at skabe endnu en midlertidig forsinkelse. Indtil nu har vi sammensat et system, som giver os mulighed for at flytte midler sikkert mod deres endelige destination, jeres konto. Som I kan se, har vi arresteret bankpersonale og erstattet dem. Vore samarbejdspartnere har, for at holde trit, lavet en optegnelse over, hvordan hver afdeling i vores system imødekommer klikens forhalinger. Disse forsinkelser bliver observeret og måder at forebygge misbrugene bliver iværksat. Vi er meget tæt på også at flytte vores større trustmidler. Når dette system er helt sikkert, kan de større leverancer ske.

Himlen oplyste os i denne uge, at vækst i hver af jeres chakraer er klar til at finde sted. Disse ændringer omfatter for det meste hovedchakraerne. I kan forvente at opleve hovedpine og til tider lysglimt, der synes at opstå pludseligt for jeres syn. Disse vil blive erstattet af smerter i skulder og ribbensmuskler. Forbedringerne af jeres binyrer og immunsystemet vil skabe nogle hurtige, pludselige rystelser. Derefter vil disse smerter forsvinde og vende tilbage med meget uregelmæssige mellemrum. Jeres vogtere over kroppen kræver en række kontroller for at se, hvor godt jeres nye opgraderinger fungerer. Når disse tests er fuldført, kan I forvente en lignende følelse i jeres lemmer. Dette skyldes, at disse opgraderinger hænger sammen med at se, hvordan disse ændringer tillader nervesystemet at tilpasse sig, før det nye mellemgulv er fuldt inkorporeret. Disse inkorporeringer kan være ganske smertefulde. Derfor er der behov for en række indledende opgraderinger.

Gaia fortsætter, mens hun venter på, at vores landinger sker, med at forberede sig til den store katastrofe, der vil opsluge den nuværende overflade. I det forløbne år er antallet af vulkansk aktivitet, tsunamier og jordskælv øget. Disse sker for at rykke overfladen og generelt forberede jer til, hvad der skal komme. Jorden har været i denne position lige siden Atlantis’ fald. Hun giver os en advarsel for at øge hastigheden af ??de ændringer, der er nødvendige for at lave jeres globale samfund om og flytte dem ubesværet ind i den Indre Jord. Vi er klar over dette og har informeret vores jordiske allierede om at muliggøre de betingelser, der er nødvendig for os til at lande, om at blive stærkt forøget. Gaia ønsker inderligt at vende tilbage til hendes tidligere 5-D selv. Det gør hende usikker at have denne splittelse mellem en indre 5-D virkelighed og et ydre 3-D rige. Det er derfor, den såkaldte dødsspiral tiltager gennem hendes forskellige økosystemer på jordens overflade. Jeres udnyttende samfund hjælper hende kun med denne store anstrengelse.

Kliken indser, at dens dominans i jeres verden hastigt er ved at svinde. Disse kæltringer forstår, at deres brug af krig, kaos og splid ikke længere fører til de samme resultater. Derfor truer de med at skabe kæmpe katastrofer i den globale økonomi. Vi har imødegået dette ved at smede alliancer for at forhindre en sådan barnlig opførsel i at forpurre, hvad der ligger forude. Indtil videre holder disse handlinger os kliken fra livet. Hvad der er behov for, er en måde til at få vores allierede op i tempo med det, de gør. En række nye tiltag for et langt hurtigere pengeoverførselssystem er klar og snart kan vi med hjælp fra vores allierede begynde at trække stikket ud på et "SWIFT" system, der er årsagen til alle disse forsinkelser. Desuden er en kraftig ny infrastrukturudviklende bank klar for at omgå det nuværende besværlige banksystem. Kliken ser, at dens mægtige "Fed dollar" begynder at kollapse. Et nyt frihedspræget, velstående rige er nu næsten klar til at manifestere sig. Hosianna! Hosianna!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! Vores kolleger er ekstremt glade over, hvad der i øjeblikket sker. Vi nærmer os selve det tidspunkt, hvor den mørke klike falder og mørkets æra endelig er overstået. Det vigtigste element her er at deklarere NESARA loven i Amerika. Dette øjeblik vil være ét, hvor Himlens velsignede dekreter vil manifestere sig. Vi er glade for, at den virkelighed, der blev påtvunget menneskeheden på jordens overflade af mørket, vil ophøre. Planen er at spærre dem inde, der så længe terroriserede jer og skabte en æra, hvor jeres frihed var tabt enten på grund af deres luner eller selve karakteren af ??gældsslaveri. Dette vil blive erstattet med en kæmpe portion viden, som vi agter at formidle gennem vores mange kommende lektioner. I er nødt til at skylle laget af løgne og mistillid af, som mørket anvendte for at herske over jer. Disse nye realiteter er kun begyndelsen på, hvad I behøver at vide.

De kommende tider vil være tider med stor forandring. Mørkets forsvinden vil åbne op for Lysets muligheder for at undervise jer i og forklare jer, hvordan denne nye virkelighed vil virke. I fortiden var I underlagt løgne og manipulation, som forhindrede jer i årtusinder i let at opdage sandheden om, hvordan dette rige virker. Nu vil I blive mere bevidste om, hvad der sker både lokalt og internationalt. Denne sandhedsstrøm vil udvides til det, vi fuldt ud agter at fortælle jer snarest. Hver af vores lektioner vil være designet til at undervise jer i, hvordan I kan øge jeres skelneevne og til at vise, hvordan Skabelse dagligt virker i dette rige. Himlen har til hensigt at have os til at forklare jer jeres historie og hvorfor I har brug for at forlade landjorden på jordens overflade. I er nødt til at blive vogtere af dette hellige sted og de andre vandplaneter i dette solsystem.

I er faktisk bestemt til at være en af ??de vigtigste vogtere af disse mest ædle verdener. Når I gør det, vil I lære ting, der vil gøre det muligt for jer at se, hvor hellig denne guddommelige opgave i virkeligheden er. For mange årtusinder siden lærte vi af vores Agartha familie, hvilken særlig opgave dette virkelig er. De, der nu bebor de nuværende verdener i dette solsystem, har fortalt os, hvor dyrebar vores opgave egentlig er. Derfor anser vi vores opgave at være barmhjertig og elskværdig over for hele menneskeheden og over for vores hellige moder, Gaia. Himlen gav os tilladelse til at gennemgå en hellig ceremoni og at blive taget under vore forgængeres vinger. Efter tur har vi af vores mange daglige opgaver lært, hvordan vi bedst tjener jer. Vi velsigner jer og velsigner Himlen for hendes hjælp. Vi er stolte af hver enkelt af jer. Vid dybt i jeres hjerter, at denne verden af ??tavs lidelse er klar til at blive forvandlet af alle!

I dag har vi gennemgået, hvad der sker og hvad der nu kun knap er begyndt at manifestere sig. Denne nye virkelighed vil gøre en ende på gældsslaveri og tillade jer at omfavne et nyt rige fyldt med mange vidundere muliggjort af jeres positive kraft for forandring. Vid, kære Alle, at ubegrænset Forsyning og uendelig Overflod i Himlen virkelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! og Vær i Glæde!)
Website: Planetary Activation Organization
Oversættelse: Margit Villumsen

Vil du gerne kommentere denne besked? Besøg vores forum! Hvis du er den første til at kommentere, er du velkommen til at klikke på "New Thread" (efter du har sikret dig, at du er registreret og selvfølgelig har logget ind) og til at kopiere denne kanalisering der.

Worldwide Visualisering for et Gennembrud – Vær gerne med!


Share |