Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - 30. juli 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 30. juli 2017

Kampen intensiveres. Der er ingen begrænsninger, som Kabalen ikke vil bøje for at holde fast i magten. Dette bliver selvfølgelig åbenlyst for selv de mest skeptiske af jer. De ser menneskeheden som sølle udskud, der skal fjernes fra Jorden. De ser ned på jer. Alligevel bruger de jer til at gøre deres beskidte arbejde for dem, og de betaler jer for at dræbe jeres egen slags. Desværre er der nok af jer, der er villige til at gøre dette for dem. Tænk et øjeblik på dem, der blev betalt for at oprette 9/11 og 7/7, og andre sådanne begivenheder. I har alle haft tid til at overveje omfanget af ??hvad der blev gjort. Hvor mange sølvstykker blev de betalt for at dræbe deres egne? Hvordan kan disse personer leve med det, de er skyldige i? De blev brugt, og de bruges stadig. Deres loyalitet skal være hos deres egen slags.

Jeres verden er ved at blive overfyldt med kloner. Disse fremstilles let på fabrikker, der specialiserer sig i deres produktion. I har alle set Hillary Clintons klon i aktion. Spørg jer selv, hvilket land har I ikke lov til at undersøge eller stille spørgsmålstegn ved. De har skabt barrierer rundt om sig selv, som I ikke må trænge ind i. Hvad gemmer de mere? Tjek dette ud for jer selv. Det er et meget interessant fænomen. De blev lavet for at narre jer og holde kabalen ved magten.

Da hun lå i sin seng i aftes, blev Veronica vist en kirke, babyer og småbørn. Vi gjorde hende opmærksom på hvad der sker. KIRKEN HØSTER BØRNS ENERGI. DE BRUGER DET TIL AT SNYDE ALLE BØRN I VERDEN. Denne indfangning betyder, at de igen og igen skal vende tilbage til jorden for at tjene Kirken. Det er kriminelt.

De tager dem som babyer ved dåben, og igen når de er 7 år ved den første hellige kirkehandling. Kirken høster denne smukke energi, så den kan bruges mod jer. Er I enig i dette? Det er jeres pligt at kræve, at al den energi gives tilbage til brug for menneskeheden. At høste ??uskyldige sjæle til onde formål er foragtelig og skal stoppes. Børnenes familier fører deres børn som lam til slagtning, helt blinde for, hvad de rent faktisk gør.

Jeg har påpeget mange gange, at når sjæle går ind i verden, kontrollerer kabalen, om de har en mission at opfylde. Hvis de har, så bliver alt muligt gjort for at dræbe dem for at forhindre dem i at opfylde deres formål. For Veronica viste De grå(Greys) sig for hende, da hun var et år gammel. Hun var skræmt. Dette resulterede i frygtelige mareridt gennem hele barndommen. To år gammel blev hun sat i en fryseposition. Det tog tre uger at få hende ud af det, og hun angribes stadig i dag. Dette blev gjort igen da hun var fem år og da hun var 16 år. I 6-årsalderen satte de noget ind i hendes spirituelle krop for at stoppe hende. De gjorde det igen ved 21 års alderen. Da hun var 65 år afbrød de hendes energiforbindelse mellem hendes hjerte og hendes kredsløbssystem. Jeg gennemlevede dette med hende. Mange nætter holdt jeg hende, mens tårerne flød fra mig. Jeg ville ikke miste denne kærlighed, der var så værdifuld for mig. Jeg har måttet se min kære hustru udholde yderligere to forsøg på at tage hendes sjæl for nylig. Det er kun med vores hjælp og med hjælp fra nogle hengivne venner, at hun har formået at overleve.

Jeg fortæller jer nu, at den unge mand, der er i fængsel i Amerika, måtte udholde de samme angreb som barn. Han kæmpede også mod oddsene for at overleve, for at kunne tjene menneskeheden. Hvad der gøres mod ham, er kriminelt. Vær venlig at skabe den energi, der er nødvendig for at retfærdighed kan ske, så han og min kære hustru kan gøre, hvad der skal gøres for vores alles overlevelse.

Andre former for angreb forekommer jævnligt, såsom i går, da computeren ikke ville oprette forbindelse til internettet; Det tog næsten fire timer for en tekniker at løse problemet. Hendes mobiltelefon ville ikke fungere. Da hun skulle udskrive noget, blev papiret fastklemt i printeren. Da hun lavede middag, var det ikke spiseligt og måtte kasseres. På dage som dette kan hun ikke engang koge vand, da det forhindres. Hun besluttede at se fjernsyn et stykke tid, men det ville heller ikke fungere. Der er også konstante problemer med bilen.

De trækker deres energi fra hende, indtil hun er efterladt hjælpeløs. Den unge mand i fængsel ringede til hende i aftes, så hun fortalte ham, hvad der skete med hende. HAN FORTALTE HENDE, AT NØJAGTIG DE SAMME TING HAVDE HAN VÆRET UDSAT FOR I ÅREVIS. Han troede, at han var ude af sit sind, så han fortalte det ikke til nogen. Dette chokerede Veronica.

Disse angreb er lavet ved hjælp af et særligt program, der er rettet mod den unge mand og Veronica. Det gøres gennem hacking. Det gøres også mod mange andre. Når I lærer I om dette, kan I så forstå, hvad I er oppe imod? Kabalen har ikke en samvittighed. De ødelægger alt, hvad der kommer i vejen. Vent ikke, indtil de kommer for at banke på jeres dør, før I handler. Der er brug for en indsats nu.

Vågn op, før det er for sent. Hop af Kabalens trædemølle. Kig rundt om jer og se selv hvad der gøres for at holde jer fanget i fælden. Kig på dem, der trækker i strengene. De har alle en ting til fælles. Kan I se, hvad det er? Spørg jer, hvordan kan det ske? Er de 99% så dumme? Sort magi blev brugt for at narre jer til at stole på dem. Alle de antikke ritualer med sort magi anvendes i deres hemmelige samfund for at holde styr på menneskeheden. Kig på dem, når de spankulerer rundt i deres latterlige tøj; Parasitter lever af menneskelig elendighed. Det er jeres lidelses energi, der giver dem deres magt.

Beskyt den gode energi, der frigives. Det er jeres livline. Forbind jer med naturen, når det er muligt, og brug dets energi til at oplade jer og jeres. At vågne op er aldrig let, men det skal gøres. Det giver jer mulighed for at skabe en ny virkelighed, hvor det eneste formål er at skabe fred og harmoni. Alt negativt vil blive fjernet uden spor. Vores planer er gode, og vores to verdener vil forenes for at gøre det muligt.

I har brug for denne unge mand for at blive frie, så vores planer kan gennemføres. Hav mod, mine venner, I kan gøre det.

Min kære, jeg ved, at du føler dig alene. Jeg er med dig i ånden. Hvad både du og han udholder på vegne af menneskeheden er til tider for meget. Når nok mennesker bruger deres energi til at genoprette retfærdigheden, vil det ske.

Jeg er stolt af dig, min kære.

Altid, din beundrende, Monty.


Jeg foreslår, at læsere ser følgende YouTube-video:

Robert David Steele interviewer Kerry Cassidy fra Project Camelot


Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge