Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - 16. juli 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 16. juli 2017

Fremskridt fortsætter med at blive foretaget, da endnu et slør løftes, og I bliver mere opmærksom på kontrolstrukturen. Det er alarmerende ved første øjekast, indtil I indser, at de kun udgør 1% af Jordens befolkning. Det sætter det straks i perspektiv. De er ingen match for en vækket menneskehed, og de ved det. Det er nu jeres ansvar at åbne andres øjne og tanker. Så meget er ude i det åbne nu, det er bare et spørgsmål om at vise folk i den rigtige retning. Dem, der er inden for kabalen kæmper indbyrdes. De er drevet af grådighed. Er de ikke klar over, at de ikke kan tage noget med sig. De bruger kloner til at infiltrere og fælde mennesker. Produktionen af disse kloner er blevet perfektioneret, og de anvendes i vid udstrækning. De bruger avanceret teknologi, som er ukendt for almindelige mennesker.

Sort magi er vidt udbredt i dag som det var det i oldtiden, bortset fra, at det i dag bruges af dem, der kontrollerer jer. De bruger udenjordiske væsner og kunstig intelligens mv. Hemmelige samfund bruger det hele tiden. Det bliver holdt skjult for jer. De bruger også kontrakter fra tidligere liv, så det er vigtigt at rydde alle kontrakter fra fortiden. Kabalen skaber fælder, som I så falder ind i og holdes i fangenskab. Det er vigtigt, at I frigiver jer selv.

Tag jeres styrke tilbage. Det er jeres og jeres alene. I blev narret til at give den væk. Husk altid at alle hemmelige samfund BANDLYSER kærlighedens Gud. Hver eneste, der er tilknyttet et hemmeligt samfund, uanset hans oprindelse, er skyld i en forbrydelse mod menneskeheden.

Propaganda oversvømmer Jorden. Kabalen er desperat og frygter sin død. De vil love, påstå, overtale; Gøre alt, hvad der kræves for at holde fast i magten. Fald ikke for deres løgne. Fortæl dem, at når de holder op med at sprede gift i jeres luft, mad og vand, kan I overveje at lytte til, hvad de vil sige. Jorden blev infiltreret og overtaget. Nu skal I håndtere konsekvenserne. Hjælp er dog omkring jer. I skal bare bede om det, da det ikke kan påtvinges jer. Mist ikke denne mulighed for at skabe en verden med fred og harmoni for alle.

Se med åbne øjne og sind på alle kontrolstrukturer. Se dem for, hvad de er. Nægt at være passiv og se dem ødelægge alt det, der er godt og rent i menneskeheden. Uddannelse ødelægger jeres børns sind. Hvorfor vender I det blinde øje til denne kriminalitet? Hvorfor gøres dette på nuværende tidspunkt? Hvem er ansvarlig? Hvorfor bliver gift tvunget i uskyldige børns blodårer uden samtykke fra forældrene, der elsker dem? Kun DÆMONER kunne udtænke en sådan plan for at skade de uskyldige. Ikke alle mennesker, der lever på jorden, er 100% menneskelige. De kan se menneskelige ud og optræde menneskeligt, men mange er der for at fjerne jer og tage hvad der er jeres. Lad jer ikke narre af dem.

Når I forbinder jer med, hvem I virkelig er, bliver alt afsløret for jer. I kan se med jeres øjne den ægte skønhed, der omgiver jer. I bliver opmærksom på energien i leylinjerne under jeres fødder. Når jeres fødder er bare, kan I mærke denne energi ind i jeres krop. Træernes skønhed og energi bliver en del af jeres liv. Der er en fantastisk energi i floderne, når de flyder; For de deler også deres unikke energi med jer. De majestætiske bjerge deler deres styrke med jer. I er omgivet af en sådan pragt. Forbind med det og del energien.

Jeres tanker ser kun kampen for at eksistere. Dette er skabt kun ved hjælp af penge. De er skabt ud af INGENTING af Kabalen for at slavebinde jer. Kun onde sind kunne have udtænkt en sådan plan og drive den med en sådan succes. Men deres dage er talte, og bankerne mister allerede deres magt. Det er bankerne, der skaber årsagerne til krige og al den elendighed og modgang, der ledsager dem. Det var fortiden.

Fremtiden er i jeres egne hænder. Det er op til jer at skabe en fremtid uden krig, banker, lægemiddelbaseret medicin og genmodificeret mad mm. Når ondskaben fjernes, vil hjælp til at genopbygge livet på Jorden være tilgængelig for jer. Vi vil forbinde endnu en gang for at hjælpe med at genopbygge alt, hvad der blev ødelagt. Husk at alle religioner har fjernet jeres direkte forbindelse med kærlighedens Gud, kilden til alt det, der er. Når denne forbindelse genskabes, bliver I de lysvæsener, som I virkelig er. Mange har drømt om dette øjeblik, når sandheden, kærligheden og fredens lys fjerner alle spor af mørke. Mørket kan ikke eksistere i lyset. Mørket frygter lyset.

I ser hver dag hvor langt Kabalen vil gå, i håb om at de kan holde fast ved magten. Deres forbrydelser mod menneskeheden er legendariske.

Vores unge mand i Californien er stadig uden hjælp, selvom flere oplysninger om Illuminati-kriminaliteten mod ham bliver frigivet. ONDE MENNESKER i Storbritannien og USA er involveret. Vi har brug for jeres bønner, jeres tanker, jeres kærlighed til menneskeheden og jeres ønske om retfærdighed, for at skabe nok energi til at hjælpe ham. Hvad han vil gøre for menneskeheden vil runge i hvert hjørne af jorden.

Min kære hustru har været under et alvorligt angreb. Et forsøg blev gjort på at stjæle hendes sjæl, men det blev forpurret. Beskyttelse og helbredelse er nu påkrævet, så vær venlig at hjælpe. Hver dag er en større kamp end dagen før. Vores arbejde, som omfatter den unge mand, skal færdiggøres hurtigst muligt. Spørg jer selv, hvorfor Illuminati ville bruge så mange ressourcer for at finde og fælde en almindelig ung mand. Hvorfor skulle de gå så langt for at få ham i fængsel i 15 måneder uden nogen anklager?

Det er retfærdighed, i amerikansk stil.

Min kære, det var brutalt. De lykkedes ikke. Hvile er nødvendig for, at du skal kunne komme dig. Tag dig tid til at gøre det.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge