Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - 25. december 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 25. december 2016

2016 er næsten afsluttet. Det var et overordentligt traumatisk år for mange, inklusive dig, min kære. Alle, der søgte at afsløre kabalen har lidt. Jeg ved, at det har været hårdt ved dig, min kære, men det faktum, at du overlevede alt, der blev rettet mod dig, beviser, at sandheden vil sejre. Menneskeheden finder styrken til at undersøge alt hvad dem, der tror, at de har "magten" har pålagt jer. De RIGTIGE kontrollanter, der trækker i trådene for jeres marionetregeringer, bliver afsløret og elimineret. Det vil tage tid for den menneskelige race for fuldt ud at forstå, hvordan denne onde kabale ændrede retningen af menneskets liv på Jorden. De ændrede jeres historie for at forvirre jer. Der er behov for at kende jeres sande historie, samt hvem I er, og hvad der forventes af jer. Intet (og jeg mener INTET), som I blev undervist i om jeres historie er sandt. Alle dem, som I er blevet instrueret til at holde i høj agtelse, er i virkeligheden jeres bortførere. Hver gang I laver korsets tegn; siger I faktisk "JEG ACCEPTERER DETTE SLAVERI. JEG ER JERES SLAVE". Det er derfor, I ser korset overalt, for at minde jer om jeres trældom. Kabalen forstår, hvordan det menneskelige sind fungerer. De har etableret utallige måder at kontrollere det på. Spil ikke deres spil, som er blevet designet til at slavebinde jer.

Religioner er, bare et anderledes sind spil, som også er designet til at slavebinde jer. Tjen i stedet hoved Skaberen, kilden til al skabelse, der venter på jeres kald til at frigøre jer fra kabalen, og for at beskytte jer mod yderligere angreb. Jeg kan forsikre jer, at kabalen taber terræn. Frankrig og Irland, og andre lande, er nu i gang med at formulere planer om at trække sig ud af kabalens EU. Dette beviser, at opvågningen sker. Frigivelsen fra trældommen er i gang.

Mere bevis på, at vaccinationer forårsager autisme er blevet offentliggjort i Californien. Det er en kendsgerning. Det er endnu et bevis på, at de er langt fra at være gode for jer, da disse vaccinationer forårsager stor skade. De ødelægger liv. Der er eksperter i sundhed, der bruger naturlige metoder til at helbrede, som er klar til at erstatte den korrupte narkotika industri. Jeg hjalp Veronica til at formulere planer om at sætte dette i aktion. Hun har været under konstant angreb lige siden. Det vil imidlertid ske; se det bare som udskudt. Kampen blot for at være i stand til at overleve, måtte prioriteres. Vores planer vil komme til at bære frugt. De kan ikke forhindres. Menneskeheden skal overleve og trives igen.

Må jeg benytte lejligheden til at minde befolkningen i Irland om, at den bemærkelsesværdige mand, DAVID Icke, taler i Irland for første gang. Giv ham en ægte irsk velkomst. Lyt til hans ord. De vil løfte jer ud af kontrolsystemet, der blev nedsat af Vatikanet for 2000 siden, for at slavebinde jer. I, den irske race, er den der er foretaget flest synder mod. Dette er jeres tid til at vågne op, og indse, at IRLAND ER NØGLEN, DER VIL LÅSE ALT OP. Alle de svar I har brug for, er i Irland. Kig igen på de oplysninger som afsløres i Andrew Bartzis / Veronica Keens videoer på YouTube. I er klar til det. Al den information I har brug for er indeholdt i dem. Det er tid for det irske folk til at handle, ved at kassere de falske lærdomme og fælder fra Rom, der har slavebundet jer. Lær at det var jesuitterne, der planlagde og gennemførte DEN IRSKE HOLOCAUST. De fortalte jer at det var en hungersnød. Sådanne løgne!

Irland producerede fødevarer, der blev fragtet ud af landet, selv om mennesker døde af sult. DETTE BLEV OVERVÅGET AF JESUITTERNE. Alle beviser er der. Vatikanet satte sig for at ødelægge det irske folk, sendte dem ud i alle fire hjørner af verden for at tigge som slaver.

Når det irske folk vågner op (og vågne op vil de!) vil alle løgne fra Vatikanet blive afsløret. De vil miste den smule troværdighed, de har tilbage. Vatikanet tjener åbenlyst Lucifer. Det er lige foran jeres øjne, men I er blinde for det. Hvor mange børn har de ofret til Lucifer hvert år gennem deres sataniske ritualer. Ved at tie stille om dette emne, er I også skyldige!

I vil stå over for mange usmagelige sandheder i 2017, især de rituelle drab på børn. Dette skal stoppe! De, der tjener Moloch har altid hengivet sig sådanne rituelle ofringer. Mange deltager i MESSEOFRINGER. I denne Messe, fortælles I om, at drikke Kristi blod og at spise kødet af Kristus. Dette er i virkeligheden et satanisk ritual. Gør I det?

Tænk et øjeblik på, hvad livet vil være når chemtrails er væk; når fluor i jeres vand er stoppet; når GM-fødevarer er forbudt; når medicinalfirmaerne er blevet afsløret i, hvad de er, og alle vaccinationer er forhindret. Menneskelivet vil ændre sig. I vil være fri til at tænke og til at udforske alt, der er blevet skjult for jer. Frie igen til at være de lysvæsener, som I rent faktisk er.

Dette er jeres mål. Dette er, hvad I skal arbejde hen imod. Jeres fremtid afhænger af det. Alle de oplysninger, I har brug for er der allerede, og venter på at I udforsker det. Der er ingen begrænsninger, så gå efter det. Se dette som det mest spændende eventyr i jeres liv.

De, som kabalen frygter er låst inde i fængsler over hele verden. Dem, de kan dræbe, dræber de. Send en tanke til dem, der er blevet uretfærdigt fængslet uden rettergang af kabalen. Retfærdighed findes ikke i kabale kontrollerede lande. Bed for retfærdighed for dem. Alt er taget fra dem, og de har intet tilbage, bortset fra håbet om, at i sidste ende, vil retfærdigheden sejre.

Min kære, 2016 var et af de mest vanskelige år, som du nogensinde har skullet klare. Angrebene på dig blev mere dristige og rædselsvækkende. Det er faktisk et mirakel, at du har overlevet.

Vores arbejde skal fortsætte.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge