Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - 19. august 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 19. august 2018

Den dybe stats kabale kæmper for sin overlevelse. De bruger alle de kneb, de kan tænke på, for at holde fast i magten. Men deres tid er slut, og de vil skulle stå til ansvar for alle deres forbrydelser mod menneskeheden. Hr. Trump fremskynder deres fjernelse. Hans mål er at beskytte menneskeheden og skabe et bedre liv for alle. Kabalen har derimod travlt med at forsøge at finde måder at myrde ham på.

Dette vil ikke blive tilladt. Kabalen sikrer, at de uvidende fortsætter med at fordømme og kritisere ham, da han faktisk er deres eneste håb om overlevelse. Hvor mærkeligt er det? Disse tankeløse marionetdukker synger alle fra samme salmeblad, alle kabalens slaver. Hvis I ikke har noget godt at sige om nogen, er det bedre intet at sige. Al den energi, I sætter i jeres kritik, skaber endnu mere energi. Er det hvad I vil have?

I har fået en fantastisk mulighed for at skabe en bedre fremtid for jer og jeres. Jeg foreslår, at I tager mod det med åbne arme og er taknemmelig for det. I har ventet lang tid på at forandringerne skulle komme, som ville frigøre jer fra den mørke kabales dominans ??. Hvorfor adlyder I dem stadig? Er I ikke i stand til at træffe beslutninger uden deres tilladelse? Frihed er værd at kæmpe for. I har aldrig kendt frihed. Friheden til at kende sandheden bør værdsættes af alle. Friheden til at tænke for jer selv. Friheden til at spise mad, der ikke er blevet forurenet af dem. Friheden til at få medicin, som ikke er produceret af dem, designet til at forkorte jeres liv. Friheden til at indånde frisk luft og spise sund mad, der nærer jeres kroppe. Friheden til at leve uden nogen form for forurening. Dette burde være alles drøm. Den er tilgængelig. Det er op til jer. Den er jeres til at tage.

I er ikke klar over, hvor kontrolleret I er. Englands folk stemte for at forlade Den Europæiske Union, men alt er blevet sat på plads for at forhindre Brexit. Hvorfor? Planen er at gøre Europa til EN ENHED med EN HÆR. En smeltedigel for at sikre, at der aldrig kommer englændere, franskmænd, spaniolere eller tyskere. Kun europæere. Er det hvad I virkelig ønsker? Dette ville være en katastrofe for alle de lande, der udgør EU. I så alle, hvad der skete, da Irland stemte for at komme ud: Irerne blev overtalt til at stemme igen, så beslutningen kunne ”rigges” mod dem. Og de godtroende irske mennesker accepterede det. Hvor kontrollerede er de?

Irerne er vant til at blive snydt. I skal kun se på deres historie for at se det. Fluor i deres vandforsyning forhindrer dem i at kunne tænke klart. De var engang verdens lærere. De bemærkede ikke engang alt, hvad der blev taget fra dem.

Fru May ønsker at forblive i EU, så vil hun aldrig gøre noget for at hjælpe det engelske folk til at befri sig fra den korrupte organisation. Jeg opfordrer det engang så stolte engelske folk til at stå fast og nægte at blive bedraget til at forblive i EU på nogen måde eller form. UD er UD. Accepter ikke andet.

Der er planer, der endnu ikke kan deles, men de kommer snart til at bære frugt. Oplysningerne bliver frigivet, så når tingene sker, vil I vide, at de er en del af ”Den Store Plan” for at frigøre menneskeheden. Timingen er rigtig, for at dette kan ske, så vær forberedt. Den gamle struktur, der har holdt jer som gidsler, smuldrer foran jeres øjne. Kabalen er nu skræmt af jer! Når I ser disse patetiske mennesker for hvad de er, vil I spekulere på, hvordan I på jorden nogensinde har set op til dem og adlydet dem. Snart vil de finde sig helt afsløret og leve på jeres nåde. Deres forbrydelser er massive. De ødelagde jer næsten, men det kunne ikke lade sig gøre. Kærlighedens Gud måtte træde ind for at holde hånden over og beskytte sit folk. Alt vil ændre sig til det bedre. Intet, som I kender og accepterer i dag, vil overleve.

Jeg har mange gange sagt, at alle religioner blev oprettet for at holde jer i frygt og kontrol, så de vil blive fjernet. De er ikke længere ønskede. Paven er bange for at tage til Irland. Han ved, at hans tid er forbi, og hvor kan han bedre blive afsløret end i Hellige Irland.

Vær ikke bekymret, da alt hvad Vatikanet stjal fra menneskeheden og som er opbevaret i Vatikanet, vil blive returneret til verdens befolkning. Der er mennesker på plads, der er klar til at komme ind i Vatikanet, når det falder, for at genvinde guldet og andre rigdomme, som blev stjålet fra alle verdens fire hjørner for at berige Vatikanet.

Jeres verden ændrer sig rundt omkring jer. Vær en del af denne STORE OPVÅGNING. I blev valgt til at være på jorden på dette tidspunkt for at spille jeres rolle i denne store begivenhed. Alt, der var skjult, vil blive afsløret. I vil se jorden som var det for første gang. Så meget er blevet maskeret og skjult for jer. I er fanget i en ILLUSION, styret af Kabalen. Menneskehedens lidelse er livets ilt til disse onde skabninger. De styrer alle aspekter af jeres liv. De kan ikke risikere, at I nogensinde vågner op og ser, hvad de gør med jer. Dette er meget for nogle af jer at acceptere i starten, især dem der ikke tænker for sig selv.

Støt hinanden gennem denne overgang. Mange mennesker har ingen anelse om, at denne store forandring sker, så vær tålmodig med dem. De tåbelige fulgte kabalen til enden, og nu finder de sig sprællende, uden at vide, hvilken vej de skal vende sig. Det vil tage tid for dem at komme overens med den frihed, der vil være jeres til at nyde. Ikke mere krig, fattigdom, hjemløshed eller sult at skulle klare. Der er nok til alle. Det er kun et spørgsmål om at dele, hvad der er tilgængeligt.

Kabalen er ansvarlig for mange katastrofer. De holder jer i frygt. Mange mennesker bliver brugt på dette tidspunkt for at fjerne jeres øjne væk fra, hvad de gør. De elsker alt det ilt, som disse katastrofer producerer.

Glem aldrig, Kabalen kontrollerer alt. De har teknologien til at skabe det, de vil have kun med et øjebliks varsel. Denne teknologi holdes godt skjult for jer. De ønsker ikke at forlade Jorden, og alt hvad de har til at kontrollere det. I bliver nødt til at udholde nogle få vanskelige uger, når lyset overtager jorden, og kabalen ophører med at eksistere. Det vil være op til jer at producere mad og alt hvad der er nødvendigt for at folk skal leve. Bed om, at alt vil gå glat.

Der vil ikke være flere kabale- ejede tv og 'aviser' til at kontrollere jeres tanker og jeres liv. Bliv guidet til, hvordan man går videre til en ny måde at leve livet på Jorden på. Det vil være et eventyr i det ukendte, hvor kærlighed og lys vil være normen, og fred og harmoni hersker. Man kunne kun drømme om dette i fortiden. Men snart bliver det jeres virkelighed.

Jeres tanker projicerer energi, så brug dem klogt til at skabe en verden, som I indtil nu kun kunne drømme om. I er stærkere end I indser. Brug jeres magt klogt og bliv fremtidens arkitekter. I må ikke holdes tilbage af haderne og frygtens eksponenter. En dag vil de dø og blive konfronteret med det, de har gjort.

Min kære, hvad du udholder er din krop, der forbereder sig på den femte dimension. Dette skal ske for at sikre, at du er klar. Du er der næsten.

Vi havde brug for hr. Trump til at være på plads, så vi kunne fortsætte. Vi vil lykkes.

Altid din beundrende, Monty.

Meddelelse fra Dave
Jeres venlighed til mig betyder mere end I ved. En sjæl der rækker ud til en anden, der er i nød er, hvordan livet skal leves. Tak skal I have.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge