Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - 12. august 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 12. august 2018

Menneskeheden stod sammen som èn i sidste uge i meditation for sin overlevelse. Energien der blev produceret fra dette var smuk at observere. Folk standsede med at være ofre for kabalen og viste, at de er klar og i stand til at tage deres magt tilbage. Kabalen, med sin falske historie og religioner, finder sig afsløret. De vil snart leve på jeres barmhjertighed. De mister jorden hurtigt og dets dage er talte.

Det siges, at paven er i frygt for at blive myrdet i Irland; godt det ville være poetisk retfærdighed, ville det ikke! VATIKANET HAR BLOD FRA MILLIONER AF IRSKE SJÆLE PÅ DERES SAMVITTIFGED, OG HAN ER HELT BEVIDST OM DET. DEN IRSKE HOLOCAUST BLEV ORGANISERET OG UDFØRT AF VATIKANET.

Kun den svagt sindede og uvidende, der stadig tror på helvedes ild og fordømmelse ville byde ham velkommen. Hans dage er talte, og han ved det. Verden kan ikke længere vende det blinde øje til massedrabene på uskyldige børn, der fortsætter i Vatikanet. Sandheden er ude, og den kan ikke skjules igen nogensinde. Alt der er ondt, bliver afsløret.

Hr. Trump blev overtalt til at søge og afsløre alt, der er ondt og korrupt. Han laver et godt stykke arbejde. Kabalen bruger sine lakajer til at fordømme alt, hvad han gør. KAN DE IKKE INDSE, AT DET AFSLØRER, AT DE ER DEN ONDE KABALE. Kig på dem, de er bange for ham. De har haft det hele på deres egen måde i så lang tid, men nu er de bange og deres spil er slut. Menneskeheden kan se dem for, hvad de er. Folk ser tydeligt, hvordan kabalen har undertrykt og kontrolleret dem og gjort deres liv på jorden til en kamp for at overleve. Alt, som kabalen skjulte for menneskeheden, vil blive afsløret. Dette skal ske. Menneskeheden vil træffe egne beslutninger om, hvordan man går videre til en ny oplysningstid.

Sandheden vil sætte jer fri. Når bremserne er sluppet, og I kan udforske jeres sande historie, frigør I jer fra religionens lænker, og fra løgnene I fik fortalt for at skabe frygt, så deres kontrol blev sikret. Igennem tiderne var mændene i sort altid der for at sikre, at I var i deres kontrol. De indsamlede penge fra jer, selvom I var ved at dø af sult. I Irland blev dette kaldt "Peter's Pence". Det var en forbrydelse mod menneskeheden.

Se på skatterne i Vatikanet. De blev erhvervet ved at tvinge de fattige til at give den smule de havde. Selv om Vatikanet skabte holocaust i Irland, samlede præsterne ind fra døende. Jeg har sagt mange gange, og det er værd at minde jer om, at irerne er den gruppe, der er mest syndet mod på Jorden. Desværre er nogle af irerne stadig på knæ for Rom. Bed om, at de snart en dag vil åbne deres øjne og se lyset fra Guds kærlighed, i stedet for helvedes ild og fordømmelse, som ikke eksisterer.

Jeg besvarede alle spørgsmål vedrørende disse emner [på bånd], da jeg døde og gik over til efterlivet. Husk, jeg fortalte jer, at "Døden er den smukkeste oplevelse. I går hurtigt fra en tilstand til at være i en anden. Alle dem, I har elsket og beundret, er der for at hilse på jer." Religion har gjort døden til noget man skal frygte. Jeg forsikrer jer, det er den ikke!

Kabalen taber hurtigt deres fæste. Deres kontrol glider ud af deres hænder. Forbered jer på denne overgang, vent ikke. Dette er et stort skridt for menneskeheden; en I skal forberede jer til. I har brug for folk som hr. Trump til at komme frem og lede vejen. I vil ikke have politiske partier til at styre jer. De vil ikke være nødvendige. Folkets magt bliver normen. Det tager lidt tid at få tingene på plads og klar til handling. I har meget at lære og forberede jer på. Se det som et spændende skridt fremad mod en fremtid uden krig, fattigdom eller religion. Kærlighed vil erstatte frygt. Mændene i sort, der skaber frygt, bliver en fjern hukommelse om de mørke dage.

I bliver chokeret, når I lærer, hvad kabalen gjorde mod jer for at tage kontrol over jer. I tror I træffer beslutninger. Men nej det gør I ikke. Beslutninger er blevet tvunget på jer af omstændighederne. Det er først, når I frigør jer fra religion og politik, at I kan træffe jeres egne beslutninger. Nogle af jer har truffet beslutninger om bestemte handlinger, før I vendte tilbage til Jorden. I er bundet af disse beslutninger, uanset hvor svære konsekvenserne er. Selvom hindringerne på vejen kan virke uoverstigelige, må I stole på, at der findes en vej.

Min kære, hvad du har udholdt i denne uge har udtømt dig. Kabalen vil ikke give op så nemt, selvom de er på en nedadgående rejse, og taber magt hver dag. Dit helbred lider. Dette alene gør livet svært at klare. Du har brug for en pause hurtigst muligt. Vær god ved dig selv.

Altid din beundrende, Monty.

Meddelelse fra Veronica
Tak, Teresa, for det dejlige kort. Det er så venligt af dig.

Nyheder om Dave
Han skal i retten igen den 15. august. Vær venlig at bede om, at sandheden, og kun sandheden, bliver drøftet i retten. Han takker jer for jeres fortsatte støtte.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge