Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - 16. oktober 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 16. oktober 2016

Jeg har bedt mange gange om, at I står sammen mod dem, der ønsker at ødelægge jer og fjerne jer fra Jorden, som de kun ønsker for sig selv. I tillader jer stadig, at blive fanget i de svindelnumre, der er designet til at fange og slavebinde jer. Venligst vågn op før alt er tabt. Jeg beder om, at I ser med åbent sind på denne video, der viser, hvordan I bliver narret til at dræbe hinanden. Dette arbejde udfører kabalen. Er det hvad I ønsker?

FREMGANG FOR DEN SOVENDE HVIDE KÆMPE EUROPÆISKE NATIONALISME: https://www.youtube.com/watch?v=AQryyaA0PTo

ET RACE PROGRAM FOR DET TYVENDE ÅRHUNDREDE

"Vi må indse, at vort partis stærkeste våben er RACEMÆSSIGE SPÆNDINGER. VED AT PRÆGE DET IND I BEVIDSTHEDEN PÅ DEN MØRKE RACE, DER I ÅRHUNDREDER ER BLEVET UNDERTRYKT AF DE HVIDE, KAN VI HOLDE DEM FAST PÅ DET KOMMUNISTISKE PARTIS PROGRAM. I Amerika vil vi tilstræbe en diskret sejr.
Mens vi ophidser det sorte mindretal mod de hvide, vil vi forsøge at indgyde i de hvide et skyldkompleks for deres udnyttelse af de sorte. Vi vil støtte de sorte i at stige frem i forgrunden på alle områder af samfundslivet, i de liberale erhverv, i sportsverdenen og underholdningsindustrien. Med denne prestige, vil de sorte være i stand til at gifte sig med de hvide og begynde processen som vil levere AMERIKA til vores sag ".
ISRAEL COHEN 1912

AMERIKA, I har set alt dette ske uden nogensinde at have mistanke om, at tankekontrol blev brugt til at nå ISRAEL COHENS mål. I faldt for de løgne, som I fik at vide. I realiteten leverer I Amerika på et guldfad til hr. Israel Cohen. Er det, hvad I virkelig ønsker? Vil I ønske at være part i fjernelsen af den menneskelige race fra Jorden?

Det er, når I mødes, og I indser, at I har en fælles fjende, at tingene vil ændre sig. I bærer forskellige dragter, men sammen kan I ændre verden. Dem i kabalen er infiltratorer; på ydersiden ligner de jer, men lad jer ikke narre af dette. De er ingen som jer, men de ønsker, hvad I har.

Deres marionetter er så farlige, da de bliver brugt til at overtale jer til at stemme på dem, og dermed give dem jeres magt. De vil gå til enhver længde for, at få jer til at stole på dem. De ønsker den magt, I vil give dem for at starte Tredje Verdenskrig. I er på afgrunden af det. Befolkningen i Amerika skal seriøst overveje, hvem de stemmer på. Hele menneskeheden er afhængig af jer om at være ærlig og sætte menneskeheden først.

De korrupte ønsker en krig med Rusland. Hun har lovet dette til dem, der finansierer hende. Hendes loyalitet er ikke hos menneskeheden. Stol på jeres evne til at forske i alle muligheder for at sikre, at I træffer den rigtige beslutning. I er blevet distraheret af PARACITTER i hundreder af år. Dette skal stoppe! Der er nok af jer der er vågne nu til at stoppe dem i deres spor og forhindre deres overtagelse. I har været vidne til deres overtagelse af de fleste regeringer, fødevareproduktion, banker og medicinal industrien. I er nødt til at erkende overfor dem, at de har været omhyggelige i deres planlægning. I har sovet gennem hele overtagelsen. De er den store kræft i jeres verden. Det er tid til at anvende natron for at fjerne det.

Kig på Putin. Han ved, hvilke tricks marionetdukkerne forsøger at bruge. I behøver kun at se på, hvad han har gjort for det russiske folk for at vide, at han er lysvågen. Putin er ikke nogens marionet; han fortæller sandheden.

Lyt til David Icke. Alt, hvad han advarede jer om i årenes løb, er sket. Jeg beder befolkningen i Irland om at flokkes om hans præsentation. Det er hans første besøg i Irland. Giv ham en vidunderlig irsk velkomst. Lyt til hans ord for han faktisk inspirerende. Han er en LEDER blandt mennesker.

For at etablere det faktum, at I ikke kan stole på magthaverne, beder jeg jer også læse følgende artikel.

UNICEF'S rolle i sterilisering og aflivning sefardiske børn ( af Trees Loverain ): https://ladinopresiozo.wordpress.com/2013/09/07/unicefs-role-in-sterilizing-and-killing-sephardic-children/

HUSK, I lærte at have tillid til netop de mennesker, der ønsker at UDRYDDE jer.

Der er behov for handling. Mød hinanden og støt hinanden. Lev i jeres hjerter og lad KÆRLIGHED være jeres guide. Ophør med at være kabalens ofre.

Min kære, hav tillid til, at tingene vil ordne sig som de skal. Selv om de har angrebet dig og forsøgte at udslette dig, står du stadig. Det er altid mørkest før daggry.

Altid, din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge