Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Montague Keen - Søndag den 15. Maj 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 15. Maj 2016

Oplys MENNESKER i almindelighed og tyranni og undertrykkelse af krop og sind vil forsvinde som onde ånder ved daggry.
Thomas Jefferson


I jeres verden i dag, bærer ONDSKABEN en kappe af respektabilitet, så I er forvirret med hensyn til, hvem I skal have tillid til. Det har aldrig været mere vanskeligt at vide, hvem der er troværdige. Dette er deres sidste forsøg på at overtage jeres verden. Dette er ikke et spil. Hvad I ser udfoldelse af, er et brutalt forsøg på at fjerne den hvide mand, som er den eneste reelle opposition til kabalen. Du, min kære, er helt klar over, hvilke længder de er parate til at gå for, at nå deres mål. Du har oplevet denne infiltration selv. Du ved, hvordan de kan manipulere folk til at udføre deres opgaver. Så meget afhænger af, at alle gør deres for at redde menneskeheden. Selvom kabalen har planlagt denne overtagelse ned til mindste detalje, glem aldrig, at de ikke kan udføre deres onde planer uden jeres hjælp.

Hæren og politiet har brug for at tænke sig om to gange med hensyn til, hvad de bliver bedt om at gøre. Nægt at overholde planer, der er til skade for menneskeheden. Nægt at forblive i EU, for at vise, at I nægter at blive manipuleret til at bistå i ødelæggelsen af ??Europa. Hvis bare I kunne se korruption som vi i Ånden gør, så jeg kan forsikre jer, at I ikke ville tøve et øjeblik med, at blive stærke og resolut nægte at være en del af deres planer. Regeringerne er der ikke for at tjene folket. I kan ikke stole på dem. Lav jeres egen forskning og lær fakta. Insister på SANDHEDEN. Aviser og tv vil aldrig give jer sandheden. Det er alt sammen gearet til at føre jer ned ad vejen til jeres udryddelse.

Åbn jeres hjerter og sind til opvågningen, der sker omkring jer. Det er som en blomst. Plej den, og jo mere åbne I er over for den, jo mere vil den åbne op for at vise sin skønhed til alle, som søger det. Jeres verden vil igen vende tilbage til, hvordan den var tidligere, før I tillod jeres undertrykkere, at overtage og styre jeres liv.

Jeg ved, min kære, at der er vigtige råd fra David Icke, som du er meget imponeret over, og ønsker at dele med alle, til at hjælpe jer i jeres rejse mod den totale oplysning. Jeres store eventyr er begyndt. Det er rejsen for livet.

Min kære, jeg forstår. Jeg ved, du vil klare det, som du altid gør. Vi går alle skridtene på denne vej med dig. Du er aldrig alene.

Altid, din tilbedende, Monty.

David Icke Information Montage


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge