Home > > Montague Keen - Søndag den 1. Maj 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 1. Maj 2016

Menneskeheden er ved at vågne HURTIGT. Bevis for dette beregnes hver dag ved Schuman Resonansen, da det fører til total oplysning. Al negativitet bliver belyst. De, der trivedes og havde fremgang på jeres bekostning, befinder sig nu i en situation, hvor de er magtesløse i at fastholde kontrollen. Det eneste håb kabalen har for overlevelse er, at forsøge at tvinge 3. verdenskrig ned over jer, men det vil ikke blive tilladt. Deres kontrol er til ende. Alle deres kontrolsystemer falder fra hinanden. De har svært ved at finde støtte til deres korrupte ordninger. Hver eneste dag, slipper mange flere mennesker ud af kontrolgruppens net. At foretage TILBAGEKALDELSER hjælper sindet til at give slip på alt det onde kontrol, så I bliver FRIE til at tænke, handle og leve som I ønsker. Det udsætter marionetterne for, hvad de er: marionetter, der handler på vegne af en ONDSKAB der er så MODBYDELIG at den ikke kan vise sig.

Kig på de vågne. De stråler, da de i sig bærer sandhedens lys. Når man først er vækket, er det aldrig muligt at vende tilbage til slaveriet. At frigøre sindet er en glædelig oplevelse: gå efter det. Tænk over dette, mine venner. Hvis kabalen havde kontaktet menneskeheden, og åbent sagt, hvad de ønskede, er der ingen måde menneskeheden ville have accepteret deres krav på. Menneskeheden ville ALDRIG have accepteret at dræbe andre mennesker på marionetternes anmodning, men det er præcis, hvad de har rottet sig sammen for at opnå. De skabte mytiske grunde til at menneskeheden skulle gå i krig og dræbe sine medmennesker, udslette lande og civilisationer. SPØRG JER SELV HVORFOR. Fordi kabalen ikke kan eksistere uden ENERGI FRA FRYGT, DRAB, SULT og LIDELSER af alle slags. Det er ilt til deres liv. Dette må forstås. Spørg jer selv om dette: hvorfor fortsætter I med at betale skat for GIFT, de tilfører jeres vand, gift de sprøjter på jer hver dag, som også forurener jorden, og de giftige kemikalier, der tvinges i jer af lægestanden. I kan ikke forblive passive om dette emne. Jeres overlevelse afhænger af de handlinger, I foretager i denne sag. Tænk, mine venner, I leverer penge til disse marionetter som de bruger på at ødelægge jer!

Kig med kærlighed i jeres hjerter på jeres medmennesker. I er alle på vej til overlevelse. I er alle på forskellige stadier, men jeg kan forsikre jer, at alle i sidste ende er nødt til at rejse denne vej. De, der tænker "jeg har det okay. Det påvirker ikke mig" er i høj grad galt på den. I foretager hurtige fremskridt og Schuman Resonansen beviser dette hver dag. Det energiarbejde, du udfører med M viser bare, hvad hver og en af ??jer kunne gøre, hvis I fokuserer på det. Tro på jer selv, lær, hvad I er i stand til, og tag jeres magt tilbage. Bevæg jer frem, ind i sandhedens lys og kærlighed.

Det er spændende, at observere den opvågnen, der finder sted. Det er som at se et frø komme til live, når det rejser sit hoved over jorden, vokser, og blomstrer i et smukt væsen af ??lys. Jorden er et smukt, sprudlende sted at være. Det ses igen i al sin pragt, når de korrupte ophører deres forsøg på at ødelægge det. De hører ikke til på Jorden, men de vil have det for sig selv.

KÆRLIGHEDS-religionen, det var oldtidens religion i Irland og den vil igen blive normen. Undervisning og at hjælpe hinanden, vil blive en del af, at leve livet på Jorden igen. Organiseret religion vil kun eksistere i hukommelsen som et minde fra DE MØRKE GAMLE DAGE MED UNDERTRYKKELSE OG KONTROL.

Gennem vores centre, vil vi rådgive om sundhed. Dette er vores første prioritet. Vi skal få folk væk narkotikarelateret baseret medicin, så de bliver raske igen. Vi vil vise folk, hvordan man producerer gode kvalitetsfødevarer uden pesticider mv. Vand, som mennesker ikke kunne overleve uden, vil igen være rent og uden tilsætningsstoffer af nogen art. Det vil være et kæmpe eventyr, at lære at leve SOM FRIE MENNESKER i et samfund, der har interesse for alle på hjerte.

Vi er stolte af hver og en af ??jer, der løfter hovedet højt og tager modet til at skabe en forskel for jeres verden og menneskeheden selv. Se jer selv som Lyshæren, udvid jeres lys i alle retninger. Succesen er jeres, mine venner. Det kommer hurtigere end I tror.

Min kære, du klarer det godt. Omstændighederne er flygtige. Det er ikke en let opgave. En anden marionet kom næsten gennem nettet. Du havde ret i, hvad du havde en mistanke om, min kære. De vil gå så langt de kan og betale enhver pris for at forhindre, at du udfører dit arbejde.

Vær forsigtig med, hvem du stoler på, da de kommer i alle forklædninger. De er lettere at få øje på nu. Vær opmærksom, når nye folk nærmer sig dig. Det er bare et spørgsmål om tid nu. Vi er der næsten.

Forevigt, din tilbedende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen
Share |