Home > > Mike Quinsey – Kanaliserer hans Højere Selv – 13. november 2015

Mike Quinsey – Kanaliserer hans Højere Selv – 13. november 2015

Mike Quinsey

Kære Venner

Nogle af jer vil ikke have læst, at siden jeg stoppede med at kanalisere SaLuSa, har begivenheder udviklet sig ret hurtigt og at jeg siden modtog en meddelelse fra St. Germain gennem Nancy Tate, hvori han beder mig om at kanalisere direkte fra mit Højere Selv. Jeg havde ikke prøvet det før, men besluttede at give det en chance og det budskab, jeg har modtaget, er som følger:


13. november 2015. Mike Quinsey.

Intet vil ske nu, der vil hindre, at resultatet bliver en sejr for Lyset. De mørke bliver holdt i skak og deres magt er i høj grad blevet formindsket. Det vil ikke vare længe, ??før de vil blive holdt tilbage og ude af stand til at fortsætte med deres plan for tilfangetagelse af ??sjælene på Jorden. Som I måske har bemærket, finder mange positive tiltag, som Lysets kræfter har foretaget, sted over hele verden. Så meget, at Lyset nu er den dominerende kraft på Jorden og afslører mange af de hemmeligheder, som de mørke foretrækker, at I ikke kendte til. Sandheden er nu på vej ud så hurtigt, at den ikke kan stoppes og efterhånden som menneskeheden lærer, hvordan den er blevet vildledt, vil de kræve forandringer. Mange Lysarbejdere har forberedt sig til denne tid og er nu i stand til at arbejde mere åbent uden indblanding. Forsigtighed anbefales dog, da almindelig sund fornuft er påkrævet for at sikre, at I ikke unødigt udsætter jer selv for farer. Der er bestemt sikkerhed i at komme sammen med andre Lysarbejdere, men selv da vil de mørke være opsatte på at gøre deres tilstedeværelse kendt for at indgyde jer frygt. Stol på Lyset, da frygt er selve den energi, som de lever af og vil forsøge at bremse de fremskridt, der gøres.

Lysarbejdere er forbundet til hinanden ved deres Lys og der er styrke i antal. Hver enkelt har en særlig rolle at spille og de enkelte bidrag til helheden er så vigtig. Det er en tid, hvor jeres intuitive kræfter vil hjælpe jer enormt, så være guidet af dem i perioder med tvivl. Hvis det føles rigtigt, er det det helt sikkert og I kan gå videre i fuld tillid. For jeres vedkommende kan I tage et mentalt tjek på, om jeres aura hele tiden er intakt og passe på ikke at lade den være åben og tillade forstyrrelse fra negative sjæle. De fleste af jer er erfarne Lysarbejdere og har kun brug for lidt råd, men det er også for at minde jer om at passe på. Frygt og tvivl kan påvirke jeres evne til at holde jer i Lyset, så det anbefales, at I hele tiden er positive. Henvend jer til højere væsener som St. Germain, hvis I har brug for hjælp og han vil beskytte jer med den violette flamme. Husk altid, at I er et kraftfuldt Væsen og kun lige er begyndt at realisere jeres sande potentiale. I er vordende Guder og det er den vej, som I følger.

Mange positive begivenheder er ved at tage form og snart vil de ske med forbløffende regelmæssighed. I har aldrig været alene og i denne højt ansete tid rykker jeres Venner i Rummet stadigt tættere på jer. De gør meget, som I ikke engang er klar over og har holdt jeres oplyste vej åben og Jorden fri for indblanding. Deres rumskibe befinder sig i jeres himmel og nær jer, selvom I ikke personligt er klar over det. Mange er indhyllet i usynlighed for at beskytte sig, men vil nu og da kort vise sig. Husk, at I kan projicere jeres tanker til dem og hvor I kræver hjælp, kan det ofte ske på uventede måder. I er under alle omstændigheder beskyttet i jeres Lysarbejde og bliver hjulpet til at opfylde jeres livskontrakt. Mange af jer gør så meget mere end I overhovedet kan forestille jer, ved at besøge Lysrigerne i jeres søvn. Nogle tager disse minder med sig tilbage, men mange har ikke mere end en flygtig erindring.

Jeres fødder er nu solidt plantet på Lysets Vej og I bliver mere kraftfulde, efterhånden som vibrationerne hæves og fortsat vil gøre det. I har en glorværdig fremtid foran jer og grænseløs glæde, da I er i stand til at udtrykke jer selv fuldt ud. For nuværende er de gamle energier stadig omkring jer, men mister hurtigt deres magt til at holde jer tilbage. Lyset er den største kraft for altid og det løfter hurtigt folk op. De sjæle, der ikke er i stand til at hæve deres vibrationer, vil flytte ind i en anden verden, hvor de kan fortsætte deres udvikling. Vær forvisset om, at alle sjæle behandles lige og med absolut retfærdighed, så de kan indtage deres retmæssige plads i de Oplyste riger. Der er ingen fejl, hvad det angår og det kan ikke være anderledes, da alt fungerer i perfektion. Naturligvis vil I på grund af jeres tilknytning til andre sjæle ønske at føle, at alt er godt med dem. Vid, at alt foregår som planlagt for jeres udvikling og der er ingen fejl i Ånd, så I kan være rolige og være forvisset om, at alle sjæle får hjælp og er elsket ud over alle grænser.

I Jordens lavere vibrationer har I haft et væld af oplevelser og de har gjort jer til langt stærkere sjæle end da I først startede jeres rejse for æoner af tid siden. I, som er klar til at stige op, har stået stærkt gennem de hårdeste prøvelser, I sandsynligvis nogensinde har haft. I vil blive lykønsket med at have holdt jeres Lys intakt og altid har spredt det, når lejligheden opstod. I fremtiden vil I være i stand til at se tilbage på jeres bedrifter, da alle liv kan "læses" i Akasha Optegnelserne. De kan afspille enhver begivenhed, I har oplevet, så I kan gennemse jeres handlinger og om nødvendigt lære af dem. Det er, hvad livet handler om og nødvendig, når I skruer op for Lyset og hæver jeres vibrationer. Det hele foregår i den kærligste atmosfære, så I forstår, hvilken virkning jeres handlinger kan have haft på andre sjæle. Straf er ikke en del af jeres oplevelser, men muligheder for at gøre jeres fejl gode igen gives i efterfølgende liv.

I befinder jer i omskiftelige tider, hvor I nemt kan blive distraheret fra jeres livsplan. Hvis I er blevet det, vær forvisset om, at jeres Guider, der ledsager jer, vil hjælpe jer tilbage på rette kurs. Livet på Jorden kan være hårdt og en prøvelse det meste af tiden, men I vil få jeres andel af gode tider og møde andre sjæle, som har de samme ambitioner. Det meste af tiden er venner sjæle, som I har tilbragt mange liv med sammen. Når I møder dem for første gang, er der en følelse af en "gammel ven" og det er helt sikkert sådan i de fleste tilfælde. Familier inkarnerer ofte sammen for at fortsætte deres erfaringer, selv om deres position i familien kan ændre sig i overensstemmelse med deres åndelige behov.

Når de gavnlige ændringer kommer, vil I hurtigt bevæge jer ind i de nye vibrationer og være mindre påvirket af de mørkes forsøg på at sinke jer. Under alle omstændigheder er deres evne til at diktere forløbet af Menneskehedens fremskridt ikke længere mulig for dem. Men lejlighedsvist vil de være i stand til at gøre deres tilstedeværelse kendt. Frygt ikke og forbliv centreret i Lyset og gør jeres arbejde med fuld tillid til resultatet. Lysets Sjæle er med jer hele vejen og ved jeres side, ja, de har aldrig rigtig forladt jer på noget tidspunkt.

Jeg er Mike Quinsey og forlader jer med kærlighed og velsignelser. Må Lyset gøre jeres dage og jeres vej til fuldendelse lysere.


Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |