Home > > Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 11. december 2015

Mike Quinsey – Kanaliserer sit Højere Selv – 11. december 2015

Mike Quinsey

Meget sker på jeres Jord i denne tid, hvoraf det meste er ude af syne, så I har lidt eller slet ingen viden om, hvad der foregår. En hård konfrontation finder sted mellem Lyset og de mørke, som hurtigt mister deres indflydelse. Gradvist laves længe undertrykte opfindelser eller nye tiltag, hvor de involverede Lysvæsner nogle gange risikerer deres liv i deres forsøg på at lykkes med det. Men de kan ikke dæmme op for strømmen og Lyset øges over hele verden. Med en højnelse af jeres bevidsthedsniveau bliver flere sjæle end nogensinde pludselig klar over, hvor vildledt de er blevet i århundreder. Tiden har nærmest stået stille, mens de mørke har sikret, at nye opfindelser, der ville have løftet jer op, er blevet tilbageholdt. Vær forvisset om, at der kun kan være tale om en midlertidig forhaling, da I er bestemt til et spring fremad, før den nuværende cyklus ender.

Når I begynder at drage fordel af nye teknologier, vil behovet for at bruge det meste af jeres tid på at tjene til livets ophold, langsomt ændre sig. Opfindelser, der fjerner livets slid og slæb, venter på at blive kendt og når de er i brug, vil I også blive mere uafhængige. Velstand vil sikre, at alle vil få gavn af ændringerne og fattigdom vil høre fortiden til. Indtil nu har verdens rigdom været i hænderne på et lille mindretal, der med vilje har holdt jer i en trangstilstand, så I er afhængige af dem. Den situation er allerede under forandring, men det vil tage tid, før I mærker fordelene. Verdens rigdom vil blive retfærdigt delt blandt folk efter deres behov. Tiden med "dem, der har" og "dem, der ikke har" vil være forbi og grådighed vil ikke blive tolereret. Det vil dog ikke være et problem, da de stigende vibrationer, når det sker, kun vil tillade de sjæle at stige op, som er klar til at være en del af et nyt samfund baseret på retfærdighed og lighed.

Hvis I har nogen bekymringer vedrørende jeres plads i fremtiden, frygt ikke, da hver sjæl vil befinde sig præcis på det rette niveau. Ikke engang én kan ophøje sig selv til et højere niveau end deres vibrationer tillader. Det betyder, at alle dem, der har fængslet jer på Jorden i årtusinder af tid, også vil gå til et niveau, der er foreneligt med deres lavere vibrationer. De vil ikke længere være i stand til at forstyrre jeres sjælsudvikling og vil stå over for lektioner, de har brug for at vende tilbage til Lyset. Alt løser sig på en absolut retfærdig måde, da Gud til stadighed holder alle sjæle i hans kærlige omfavnelse.

I har været igennem mange prøvelser og trængsler og er blevet testet til grænsen, men aldrig mere end I kunne håndtere. I er så meget stærkere pga. jeres oplevelser og vil være i stand til at håndtere de typer af problemer, som I vil støde på, når I melder jer til frivilligt at hjælpe sjæle fanget i de lavere vibrationer. Glæden ved at kunne hjælpe andre, der kæmper for at finde vejen hjem, vil være alle jeres bestræbelser værd og givende.

I forbereder allerede jeres festlige juletid og de glade forventninger ved at give og modtage gaver fra familie og venner. Hver gang spreder følelsen af ??kærlighed håb og store forventninger til fremtiden, selv om der omkring jer er truslen om negativ aktivitet, der er beregnet til at forårsage panik og frygt. Vær fredelige og jeres tilstedeværelse, når I er blandt andre mennesker, vil have en beroligende virkning. Det er ikke bedre illustreret end ved at deltage i en afslappende meditation og i en gruppe, hvor kraften føles stærkt og er så meget mere tydelig.

Allerede nu finder I, at de stigende vibrationer bringer ændringer i dyreriget og de mest usædvanlige venskaber knyttes. Dyrene bliver venner med dem, der normalt jager dem og det vil brede sig, efterhånden som flere eksempler bliver registreret. Til sidst vil de ikke jage hinanden pga. føde og var det ikke forudsagt, at "Løven skal ligge med Lammet". Det er starten på ændringer, som gradvist vil brede sig vidt og bredt. Selv den Menneskelige Race vil i sidste ende ændre sig og når vibrationer højnes, vil den ikke længere føle behov for at spise dyrekød. Men for nuværende spiser de fleste sjæle stadig sådanne fødevarer for at tilfredsstille deres kroppes behov.

Med tiden vil I spise mindre, da jeres energikilde vil være omkring jer og I vil trække det naturligt ind. Selvom mange ikke har en erindring om at være i de højere vibrationer, vil dem, der gør, vide, at I trækker energi fra alt omkring jer. I jeres højere vibrerende krop vil I have brug for meget lidt, hvad angår fødevarer, som I er vant til på Jorden. Nogle af jer vil have hørt, at den dimension, som I kalder Sommerlandet, er der, hvor de fleste sjæle vil befinde sig umiddelbart efter at have forladt deres fysiske krop. Hvor sjæle har haft en anderledes oplevelse, skal det understreges, at det skyldes tankens kraft. Hvad I forventer at opleve umiddelbart efter døden, afhænger i høj grad af jeres forventninger eller ønsker. Hvis I mener, at der intet er, er det sådan, det vil være, indtil I bliver klar over, at det er anderledes end jeres forventninger og vågner til aktiviteten omkring jer.

I må være åbne og parate til at acceptere, at livet efter døden kan være helt anderledes end hvad I er blevet forledt til at forvente. Dem med stærke religiøse overbevisninger vil i første omgang møde ting, som de troede på, men ganske snart vil det gå op for dem, at de ikke er helt, hvad de havde forventet. Møde med ens kære, slægtninge eller venner vil snart fjerne enhver tvivl om sandheden, men husk på, at det er tankens kraft, der gør tingene til, hvad de er og hvorfor der er så stor forskel. Netop derfor vil I ikke ønske noget og opdager, at det, der er omkring jer, er meget velkendt og I synes om jeres oplevelser på Jorden.

Naturligvis er jeres oplevelser på Jorden reelle og det er jer, der har skabt det, I finder omkring jer. Det er så forskelligt fra jeres eksistens i de højere vibrationer og i alle henseender meget mere acceptabelt. Præcis hvad I oplever, afhænger af det niveau, I befinder jer på, da der er markante forskelle mellem dem. Det er meget usandsynligt, at sjæle af en lavere vibration ville søge de oplysninger, der gives og deres erfaringer kunne føre dem ind i de mørkere niveauer, hvor der er mindre Lys. Vær forvisset om, at de af jer, der er af Lyset, overhovedet ikke behøver at være bange for, hvor I vil befinde jer. Det er manglen på Lys, der fører jer til de lavere niveauer, der kan vise sig som næsten total mørke.

Som slutningen på ??denne cyklus nærmer sig og anliggender på Jorden bringes til ophør, vil det være vanskeligt at afgøre, hvad der virkelig foregår. Imidlertid lægges der mange kræfter i at stoppe de mørkes aktiviteter med at forstyrre jeres befrielse fra dem. Vigtige resultater er meget nære og betydelige fremskridt kan snart forventes. I har tålmodigt ventet nogle betydelige fremskridt og som et resultat af den indsats, der bliver lagt i, er der endda muligheder for, at vigtige meddelelser gives meget snart.

Jeg er Mike Quinsey og bringer disse meddelelser gennem mit Højere Selv som anmodet af St. Germain. De sendes med Kærlighed og Velsignelser til alle sjæle.


Website: Tree of the Golden Light
Oversættelse: Margit Villumsen
Share |