Home > > Montague Keen - June 24, 2012

24 юни, 2012 г.

Беше страхотно за Джон (Джон Мак) и за мен да бъдем в състояние да ви дадем толкова много информация тази седмица. Важно е, че сега разбирате по-добре какво се случва. Джон съумя да обясни защо се поставя толкова голям акцент върху олимпиадата в Лондон, така че да се увери, че не сте забелязали това, което Кликата прави навсякъде. Нейните представители са на вашата планета и ето защо те могат да затягат обръчите си около вас. Хората са лишени от глас, така че да могат да бъдат държани под контрол. Вие, естествено имате критерий, а те не. Кликата не може да съществува на вашата планета, в състоянието, в което ще бъде след 2012 г., понеже за тях е най-важно да имат всичко или нищо. Те ще направят каквото е необходимо, за да останат. Има нано-технология, която може спре тяхното движение. Нищо друго на вашата планета не може да действа ефективно срещу тях. Вие всъщност водите война на няколко нива.

Помощ идва към вас от много Лунни фази насам. Светът на духовете и няколко други планети са на път и са готов да дойдат, за да ви спасят. Всъщност, има една мака престъпна група, които държи вашата планета като заложник срещу откуп.

Можете да видите, че шлюзовете са отворили. Истината се излага пред вас. Моля, отделете време, за да я изучавате. Това, което видяхте тази седмица, доказа без съмнение, че това, в което сте били обучавани за Втората световна война са пълни ЛЪЖИ. Вече не е възможно да запазите истината скрита. Вие се нуждаете от истината, за да ви направи свободни. Бъдете наясно също, че между вас са онези, чиято цел е да ви подведат и да създадат измамно чувство на сигурност. Те не са наясно, че ги използват за тази цел. Когато нещо изглежда прекалено хубаво, за да е истина, то вероятно е такова.

Твърде много акцент беше поставен върху парите, нещо, от което няма да имате нужда след Прехода. Парите са инструмент на МРАКА, а не на Светлината. Те бяха създадени от Мрака като средство за контрол на живота ви. Трябва да признаете, че те бяха много успешни, тъй като вие сте напълно зависими от тях. Сега, когато очите ви са отворени за тази велика измама, тя губи своята сила над вас. Силните са на път да паднат. Парите няма да ги спасят. Няма да им бъде позволено да останат на Земята. Не след дълго, техния строг контрол върху вашата комуникационна мрежа ще бъде премахнат. ИСТИНАТА ще се предава по радио вълните. Тогава ще се радвате най-сетне на свобода на словото. Ако имахте някаква представа колко трудно работим върху тази страна на живота, за изкараме това наяве, вие нямаше да бъдете толкова нетърпеливи. Заедно сме по-силни, отколкото бихме могли някога да бъдем.

Двете стъпки, предприети от ирландското правителство ЗАКОВАХА КОВЧЕГА НА КЛИКАТА. Никой не го очакваше. Казах ви, много пъти, как имаме нужда Ирландия да си вземе обратно това, което е нейно: да се премахне корумпираността завинаги от тази свещена земя. Истинската история на Ирландия ще изложи всички лъжи, които са ви били наложени. Това просто трябваше да започне оттам. Най-големите престъпления срещу човечеството започнаха, когато са били откраднати езика и историята, и народа на Ирландия беше осъден да робува на контролна система, която злоупотребяваше с невинни деца, управляваше правителствата, и всички форми на образование, с толкова силен контрол, който трудно би могъл да се премахне. Когато Енда Кени, министър-председателя, се вдъхнови и се изправи в защита на невинните и това бе първата стъпка, необходима за вашия свят, за да получите свободата си и да освободите планетата си от господството на Кликата. Сега и двете страни на живота са му благодарни.

Мнозина вярват, че банките контролират вашия свят. Това не е така. Те също отговорят пред Рим. Те са само една ръка на системата за контрол. Те също отговарят пред техните господари. Това ще бъде изненада за много от вас, но е вярно. "Нищо не е така както изглежда."

Вие видяхте, през годините, че всеки път, всеки, който се е докоснал до истината, е бил нападнат, осмиван, и осъждан. Дейвид Айк е перфектният пример за това. Духът го подкрепи и го насърчи да отстоява позициите си. Вижте го сега - малко съсипан, но триумфиращ. Неговата отдаденост днес е повече, отколкото бихме могли някога да си представим, че тя може да бъде. Той е посветил живота си на пробуждането на спътника си за Истината, да прогледне и види оковите, които го поробват. Но скоро ще дойде деня, когато човечеството ще му ръкопляска и ще признае голямата жертва, която той е направил в негово име.

Бъдете бдителни по всяко време. Обменяйте информация и се подкрепяйте един друг. Кликата контролира света вече от 2, 000 година. Те знаят всичко, което трябва да се знае за контролиране на масите. Вие, от друга страна, сте нови в играта, така че понякога може да бъде трудно да се разбере, когато сте били подвеждани. Лековерните хора се използват, за да подават фалшива информация. Те са невинни по отношение на този факт и в резултат, те могат да станат много убедителни. Вие не можете да си позволите да пропуснете лъчът на надеждата. Шест месеца почти вече минаха. Няма време за губене по добре скроени планове, който ще ви подведат. Те нямат нищо за губене. Вие, от друга страна, може да загубите всичко. Ясен ли съм?

Подпомагайте, когато е възможно, онези, които работят, за да ви направят свободни. Те са изложили живота си на карта. Те страдат от атаки, тъй като Кликата има голям арсенал на свое разположение. Нещо, което те не се колебаят да използват.

Ти срещна някого тази седмица. Някой, който е страдал много в техните ръце. Джон (JM) и помогна много, когато тя е била на Земята, за да се справи с това, което и беше сторено. Джон е посветил живота си да помага на онези, чийто живот е бил нарушен, а понякога и унищожен чрез отвличане.

Моля ви от днес, да не позволявате на СТРАХА да контролира живота ви. Подпалвачите на страх се появят предрешени по всякакъв начин. Не се подлъгвайте по тях. Всички вие сте обичани и ценени от тези, които имат стойност. Богът на любовта и цялото разбиране е винаги там за вас и очаква вашето завръщане към светлината, когато мирът ще се върне на Земята и всички ще живеят в хармония. Никога не забравяйте, че това е крайната ви цел. Не си позволявайте да се отклонявате от нея. Вече сме почти там.

Драги ми Вероника, разберете важността на информацията, която ви бе подадена чрез посредничеството на медиум тази седмица. Джон и аз почувствахме, че това е важно съобщение. Моля те, вземи си камера за нощно виждане, тъй като имаме някои бъдещи изненади. Някои любезен човек може да излезе със съвет за това. Никога не се подвеждайте по пропагандата – тя единствено това. Следвайте сърцето си и своята истина!

Вие сте истински обичана, мила моя. Винаги твой обожаем съпруг, Монти.

Уебсайт: Монтаги Кийн Фондация

Превод: Helis
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!< previous message | next message >