Home > > Montague Keen - June 17, 2012

17 юни, 2012 г.

Драга ми Вероника, никога не е лесно да се приеме, че всичкo, което си приемала за вярно, всъщност, е невярно. Степента на корупцията е много по-голяма, отколкото си очаквала. Опитах се да те подготвя, като постоянно ти напомнях, че нищо не е така както изглежда. Тъй като хората приемаха това, на което бяха учени без съмнение, те сега изпитват трудности при приемането на истината. И само, когато имате всички факти пред вас, вие може да се справите със ситуацията, която е била замислена, така че корумпирана клика да може да поеме пълен контрол. Не очаквайте съчувствие от тях. Те не са способни на това. Всеки един от вас трябва да бъде там, за да се подкрепяте един друг. Винаги помнете, вие съставлявате 99%.

Вие трябваше да се справите с това от раз, когато заминах да се слея с Вечния Духа, Сега, вие ще трябва да се справите с проблема в световен мащаб. Те не успяха да ви унищожат, и те няма да успеят в унищожаването на света, който познавате – имате моето уверение за това. Те са направили много, за да ви попречат да видите това, към което се стремите, но желанието ви за истината е толкова силно, че е отворило шлюзовете. Сега можете да видите всички препятствия, които те хитро са поставили пред вас, за да ни държат като овце, за да им служим.

Винаги съм казвал, че трябваше да се започне от Ирландия. Първо, имахте речта на Енда Кени, която е предупреждение към Ватикана, че страната вече няма да толерира малтретирането на деца. Сега сами видяхтe как министъра връчи предизвестие на Ватикана, че Ирландия ще си върне обратно всички училища и болнични сгради. Те са били използвани за контрол на съзнанието на невинни деца.

В продължение на години те са използвали заплахата от "пламъците на Ада" за контрол на поколения невинни хора по целия свят. Но няма Ад, и никога не е имало такова място, наречено Ад. Това трябва да ви говори много за злите умове, които са измислили тази идея. Страхът е бил използван за контрол на населението.

Вие бяхте шокирани да научите, че всички части на Кликата са под един покрив. На повърхността, те са разделени на противоположни полюси: това е нещото, което обърква всеки, точно както е било замислено да бъде направено. Вие се занимавате с едно толкова голямо зло, което е имало успех до сега, в контролирането на масите. Те няма да си отидат толкова тихо. Но те трябва да си отидат, защото не могат да оцелеят в Светлината. Фактът, че все повече от вас се пробудждат за светлината, която им причинява големи проблеми, които не отминават и т.н.
Да се подкрепяте взаимно, да споделяте вашите открития е от първостепенно значение. Помислете за това по следния начин: вярно е, че една свещ в тъмнатa зала ще донесе малко светлина, но хиляди свещи ще прогонят напълно тъмата. Това е процес, в който участвате. Необходимо е за всеки да допринесе за цялото. Излeзте от Илюзията в реалния свят. Спрете да бъдете хипнотизирани роботи. Когато видите ясно степента на контрола, който Кликата има над всеки аспект от живота ви, ще бъдете дълбоко шокирани. Толкова много може да се постигне, когато се съберат добри хора, както се случва сега. Като работим заедно, за всяка страна във вашия свят ще имат полза. Вие вече си връщате обратно планетата за бъдещите поколения.

Всеки преминава през фини промени. Много от вас са наясно с тези енергийни промени. Вашите тела се преконфигурират. Забравете всяка невярна информация по отношение на здравето и благосъстоянието, която е причинила проблеми на много от вас. В древните времена, хората са се хранели разумно. Те са използвали добра храна, отглеждана по естествен път. Те са живели, за да достигнат добра възраст, без здравословни проблеми, които виждате навсякъде около вас днес. Химични вещества разрушават Земята, както и уж добрата ви храната. Това е точно това, което се предполага, че те правят, тъй като Кликата трупа много пари от вашето заболяване. Когато сте болен, вие се концентрирате върху вашето оцеляване: Това пази умът ви далече от други неща.


Бъдещето е великолепно. Вие сте почти там. Това е само въпрос на справяне с окончателните отчаяни опити на Кликата да се придържа към незаконните си придобивки. Всичко, което е фалшиво, ще изчезне от лицето на Земята. Всички бариери ще паднат, което ще дава възможност на вашите сродни същества от други планети да ви посетят и да ви направят в крак с технологията и т.н. Те са чакали дълго време да се обединят с вас още веднъж. Доказателство за техните посещения в миналото могат да бъдат намерени по рисунките върху древните паметници по целия свят. Вие, скъпа моя, знаете този факт. Вие сте били откъснати от Вселената и сте били лъгани за космоса. Сега като се пробуждате и придобивате пълно осъзнаване, всичко ще ви стане пределно ясно.

Разследването, което един или двама от вас осъществяват е с голямо закъснение. Том е човекът, който ще го направи. То ще осигури така необходимите доказателства, които за съжаление липсват в тази област.

Научете се да се вглеждате навътре в себе си и ще намерите много от отговорите, които търсите. Телевизията се използва за да ви попречи да се опознаете някога - тя е форма на контрол върху ума. Когато цялото знание е свободно достъпно за всички хора, тогава и само тогава, вие ще бъдете СВОБОДНИ. В момента, вие сте затворници на собствената си планета.

Няма по-безнадеждно поробени от тези, които измамно вярват че са свободни.
Гьоте

Важно е да се помни това. Обърнете внимание на всички "закони", които бяха прокарани набързо, за да се опитат да ви попречат да видите истината. Никога в историята на света, хората не са били толкова контролирани. Защо така кротко приемаме тази ситуация? Ние, коитo сме се слели с Вечния Дух, не можем да направим всичко. Ние се нуждаем от вашето сътрудничество, за да доведем тази ситуация до края. Вашата цел трябва да бъдат мира и хармонията. Продължавайте напред!

Скъпа, не поемайте всичко на плещите си. Имате нужда от почивка понякога. Разбираемо е, че искате всички да видят това, което виждате. С течение на времето те ще го видят. Светът разкрива тайните си: споделяйте ги, изследвайте ги. Ще успеем, любов моя. Това се случва.

Винаги ваш обожаем съпруг, Монти

Website: The Montague Keen Foundation
Превод: Helis

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!