Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, February 29, 2012

СаЛуСа, February 29, 2012

Ако някой се съмняваше, че времето се е ускорило, вие само трябва да прецените скоростта, с която изминаха първите два месеца и така ще продължи точно до Издигането. На Призива за свобода от потисниците ви бе отговорено и е адресирана способността им да причиняват по-нататъшни проблеми и те повече нямат мощните бази, които поддържаха властта им над вас. Те може да се стремят да променят въпросите, но сега е извън обхвата им да обърнат ефекта от действията срещу тях. Ролите им са редуцирани само до досадни и скоро действията им ще са безполезни, тъй като им е отнета структурата им на властта. След като дойде този момент ни остава единствено да отстраним Илюминатите и голяма част от нашата мисия ще е изпълнена.

Нашите съюзници с наша помощ правят всичко, което могат, за да заставят медиите да се върнат към вярно и фактическо докладване и да премахнат лъжите и цензурата, които са използвани, за да се скрива истината от вас. С толкова много неща, които се случват, ние бихме искали да ви изведат до актуализирани доклади за арести на хора от върховете, участвали в престъпни деяния. Такава информация ще послужи за даване на другите на увереността да излязат напред и да помогнат в прочистването на банковата и политическата сфера от неморалната и безскрупулната дейност на онези, които работят единствено за себе си. Вие много скоро можете да очаквате някои удивителни събития, които без съмнение ще покажат, че старата парадигма е разбита, за да не се възстанови никога вече.

Бъдете сигурни, че тъй като старото е демонтирано, неговите заместници са готови да запълнят вакуума. Така е планирано, че неудобството да бъде сведено до минимум. Ще има кратки периоди на трудности, тъй като промените са масивни и са известно предизвикателство дори и за нас. Въпреки това, както с всеки друг аспект на нашата мисия, целта е бързо да ви запознаем с новите технологии и да ви осигурим необходимите средства, за да станете самостоятелни. Ние искаме да станете колкото може по-свободни, за да се насладите на това, което сме ви донесли, това ще ви издигне в следващото ниво на опит. До тогава ние ще сме осъществили пълен контакт с вас и ние ще сме изградили добри работни взаимоотношения заедно. Животът ще се промени към по-добър за толкова кратко време и вълни щастие ще се носят по света.

За сега, Скъпи мои, живейте живот с пълни очаквания за това, което предстои, тъй като няма да има разочарования и нашите обещания ще са изпълнени. Ние ще приветстваме възможността да се срещнем с вас и всичко, което предстои, тъй като има объркване в някои случай относно това, което можете да очаквате. Обаче няма абсолютно никакво съмнение, че колкото и много да криволичат вашите маршрути, вие ще имате възможността да се издигнете. Не си правете илюзии за крайните времена, тъй като това е краят на епоха, която ви разглеждаше под изпитание и изпробвани до предел, всичко в интерес на придобиване на опит на дуалността. Вашата служба беше такава, която е изключителна жертва, напускайки удобството и красотата на по-висшите реалности, за да стъпите в неизвестното. Не е чудно, че на всяка душа се гледа с такова голямо възхищение и любов.

Въпросите достигнаха точка, където вие почти можете да очаквате някои големи придобивки всяка седмица, тъй като много промени напреднаха толкова бързо. Въпросът е дали такива развития могат да бъдат препращани към вас чрез един от новинарските канали. Естествено Интернет е много по-отворен и свободен, но вие трябва да търсите, за да намерите такива източници. В крайна сметка, по-рано или по-късно, ще има голям шум, за да се докладват фактите за това, което се случва, тъй като в противен случай определени агенции ще бъдат изоставени. Така че ние не сме толкова загрижени в тази връзка, тъй като истината ще е твърде добра, за да се пропусне и да направи сензационни заглавия. Твърде малко хора контролираха медиите от много дълго време, но стана по-трудно за заговорниците да насърчават лъжите, които ви бяха доверени. От известно време насам вие се събудихте за начина, по който сте били водени от онези със собствен дневен ред. В близко бъдеще всичко това ще се промени и вие най-накрая ще сте в състояние да вярвате на това, което ви се казва.

Това са мощни времена, когато можете да визуализирате това, което искате от живота и това ще стане ваше творение. Така че мислете позитивно и не позволявайте на никакви натоварени със страх послания да ви отклонят от пътя ви. Разбира се, ще има райони, където влиянията от помените ще въздействат на хората, но помощта ще е достъпна, особено сега много от вас се обединяват. Това ще расте и с нашето идване и освобождаването ви от тъмните сили, а онези различия, с които се е заигравало, за да ви държат разделени, ще изчезнат. Най-сетне вие ще осъзнаете, че вие сте Едно и работите един с друг за доброто на всички.

Без налагането на бедността и отричането на правата ви, Човечеството би било обединено отдавна, защото по сърце вие сте от групово съзнателно ниво, което се стреми към единство сред всички хора.

Сега е времето да освободите всякакъв багаж, който носите от този и от предишни животи. С издигането на нивата на съзнанието, вие ще сте в състояние да разпознаете и прекъснете връзките с онова, което няма място във вашата възнесена същност. Действително, това, което бе приемливо напоследък, сега може да е установено като не на място, когато издигате вибрациите си. Новото ви аз се издига от пепелта на старото ви аз и вие създавате въплъщение, което вие ще познавате като кристалното си тяло и което е подходящо за Издигане. Това само по себе си ще ви гарантира здравословен живот, който е свободен от болести и свързани с тях заболявания от ниските вибрации на третото измерение.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че ще ни намерите най-симпатични и полезни за вашите нужди, но би било даже по-добре, ако повече от вас знаеха за нас. Отново споменаваме нуждата да се разпространят новините за промените, но по начин, който не е претоварващ или твърде силен. Това ще помогне да се облекчи вероятния шок, преживян от онези, които са в пълно неведение относно какво ще се случи. В началото много хора ще се изплашат, докато не разберат, че нашето идване е най-естественото явление. Това се случва, когато една цивилизация достигне точка от еволюцията си, когато е подготвена на съзнателно ниво да разбере и приеме връзките си със Звездните Същества. Вие сте на този етап сега, но това ще включи много, които не са наясно, тъй като те нямат възприятие или разбиране за истинското им семейство. Идваме с любов да споделяме с вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.