Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, February 27, 2012

СаЛуСа, February 27, 2012

Вие ставате свидетели на началото на края на всичко, което ви задържаше назад, така че можете да предприемете квантовия скок напред, който идва с Издигането. Беше нужно дълго време, за да стигнете точно до този момент, да се насладите на успеха на всички наши и ваши усилия. Това беше неизбежно, независимо от това какво правеха тъмните сили, за да спрат напредъка ни и накрая те се откриха за поражението си, поради огромната си алчност и арогантност. Дори и парите не могат да им купят пътя извън разпадането на тяхната империя, която сега е на път да рухне. Това очевидно не е останало незабелязано и дава увереност на хората, които имат да разказват истории, които ще разкрият истината. Изведнъж промените започнаха да се ускоряват и можете да очаквате те да продължат да се ускоряват от тук нататък. Понякога може да се ощипете, за да се уверите, че това наистина се случва, тъй като то ще ви смае. Винаги търсете положителните аспекти на промяната, които често са на пътя, разчиствайки „ го, в готовност за идването на новото.

Сега, когато започва подбирането на хората, които не са в състояние повече да ви служат, този процес ще се разшири до всички области на живота. Политиците като цяло не са надеждни и са склонни да нарушават клетвата си да служат на вас, хората. Те вече са под контрол и скоро ще са обект на премахване, където са извършили престъпни деяния. Временни правителства ще бъдат поставени на места, където е необходимо, а контрол ще се дава на онези, които са се доказали достойни за тази отговорност. Ние не очакваме голямо съпротивление спрямо промените, тъй като имаме абсолютно доказателство, че трябва да продължим напред и това е безспорно. Ако е необходимо, можем да се върнем назад във времето, за да докажем нещо, така че вие ще разберете защо ние можем да сме толкова уверени. Това означава, че ние не трябва да прибягваме до сила, за да изпълним целите си.

Финансовата ситуация все още е много течлива и залита от проблем на проблем. Каквото и да се направи, няма начин за връщане към старите начини и някои валути ще се сринат, настоявайки за промени, които ще бъдат приветствани. Всичко това ще бъде част от края на старите системи, които позволиха много измамна дейност и неприлични печалби. Печалба не е, както бихте казали, „мръсна дума”, но тя трябва да отразява справедливо възнаграждение за отдадената служба. Малък брой хора придобиха повечето от богатството на света, оставяйки милиони бедни и много под нивото на оцеляване. И за момент не се съмнявайте, че това ще остане така, защото изобилието идва, а стандартите на живот ще се подобрят значително. Споделянето ще бъде на дневен ред, а с постоянно увеличаващите се нива на съзнанието на хората, лесно ще се сменя подхода им един към друг. Дълбоко в себе си вие сте любящи Същества, които скоро ще пометат настоящите догми и фалшиви различия, които са ви държали разделени.

Гледайте на всеки като на себе си и приемете, че не трябва да е по-различно, тъй като всички вие първоначално дойдохте от Източника на Всичко Което Е. Всеки от вас е имал много животи, живейки в съответствие с различни убеждения и религиозни порядки. Вие се движихте между много различни култури, а това беше част от необходимия ви опит, за да се върнете отново в Светлината. Най-добре е да се признае красотата, която се крие в различията, които водят до толкова много различни преживявания, които са градивните тухли на вашето съзнание. Всъщност, може би разбирате, че не би имало смисъл в живота в дуалността, ако той не ви предлагаше всякакви предизвикателства за вашия растеж.

В продължение на хилядолетия Хората създадоха толкова много гняв и омраза сред себе си, че подсъзнателните спомени за причините за тях все още са доста задържани от тях. Това доведе до расово напрежение, а Заговорниците се заиграха с него, за да ви поддържат хванати гуша за гуша. Често на чернокожия се е гледало като на по-низше Същество и като на неграмотен, и все пак това бе предвидено от тъмните сили, тъй като те умишлено му отрекоха реални образователни възможности. Те знаеха, че това ще ги улесни да ги поробят и в продължение на стотици години използваха тази ситуация. Вашият ентусиазъм по отношение на спорта обаче частично преодоля проблема, тъй като имате това, което наричате „равни условия”, където чернокожите са най-добри. Това помогна на хората да приемат правата на всички раси да бъдат третирани еднакво.

Дори и в този заключителен период на дуалността всеки може все още да научи много, тъй като обстоятелствата все още ще хвърлят предизвикателства, за да тестват вашата решимост да бъдете като един, който живее Светлината. С толкова много излизащи откровения, вие трябва да сте нащрек, тъй като би било твърде лесно да сте осъдителни. С всички средства говорете за въпросите, но го правете от един безличен ъгъл, без да го подсилвате с емоционалната си енергия. Помнете, че както сме ви информирали няколко пъти, вие не познавате жизнения план на други души или защо те са избрали техните преживявания. В по-високите Духовни светове душите са с вибрация, която не дава енергия за преценка или осъждане, те поддържат вибрацията любов и това е в техния начин на мислене.

Скъпи мои, вие преминахте през много неща в цикъла на дуалността, а сега е време да се издигнете над него и да размиете всички връзки, които имате с него. Движете се плътно в Светлината и я живейте със състрадание и любов, що се отнася до всичко живо. Не е толкова трудно, колкото може да си мислите и много от вас го правят без дори да се замислят. Когато това се превърне във ваша втора природа, вие ще знаете, че сте добре на пътя към завършване и Издигане. Вие ще станете повече като Съществото, което бяхте, преди да пристъпите надолу в по-ниските вибрации. Това трябва да ви се струва естествено като че е истинското ви състояние на съществуване, като духовно Същество. Като такива можете да откриете, че преживявате лекота, сякаш ходите по въздуха и мир и спокойствие, което е блаженство.

Галактическата Федерация доближава и е в готовност да позволи повече гледки на техните кораби. Определени събития посочват, че вие бързо израствате с повече приемане на нашето присъствие и сте окуражени от виждането на нашите кораби. Не след дълго ние ще сме навсякъде и тези гледки ще са общо явление. Ние ще идваме и ще си отиваме по работа, за да ви помагаме с въвеждането на нови технологии, които ще повишат стандарта ви на живот и ще премахнат дълготрайните проблеми. Ние ви желаем да сте щастливи и в мир, преди да достигнете до важния момент и прекрасното заключение на дуалността тази година.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви прибавям всяко щастие и радост

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.