Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 25, 2012

СаЛуСа, July 25, 2012

Ние сме с вас от дълго, дълго време и като вас очакваме с нетърпение края на дуалността. Вие се сблъскахте с огромни предизвикателства, но реагирахте на Светлината и Любовта, които бяха насочени към нас от много различни източници. По-висшите сили зад Плана за вашето просветление доказаха, че са взели правилните решения, тъй като сега вие стоите на прага на Издигането. Никои двама от вас не са имали еднакви опити и все пак толкова много от вас сега са готови да поемат онези финални стъпки на извисяване и да се издигнат. Тъй като вашата раса се подхлъзна надолу в Тъмните Епохи, каквато и малка Светлина да имаше, тя беше потисната, а личностите бяха заглушавани със смъртна заплаха, ако проговорят.

Днес вие имате много повече свобода на словото, и все пак онези, които казват твърде много истината все още се страхуват за живота си. Естествено ние ще подкрепяме и пазим такива Същества, доколкото това не се намесва в жизнения им план. Ние и също Ангелското Царство можем да ви дадем пълна защита, ако е необходимо, а някои изключително важни души трябваше да бъдат спасявани повече пъти, отколкото вероятно бихте очаквали. Разбира се по ваш собствен начин вие всички сте важни и всеки един от вас действително има Ангели, които вървят с вас през живота ви. Няма съвпадения, където случките са от основно значение за вас, и все пак вие може даже де не осъзнавате какво се е случило.

Когато сте спокойни и в състояние на мир можете да се свържете с Висшия си Аз, но проблемът е, че хората много често не се вслушват в съветите, които получават. Така че, ако се отклоните от житейския си план, това няма да е поради липса на помощ от вашите Водачи. В крайна сметка вие сте този, който решава какво да прави, но с решенията ви идва отговорността за резултата. Най-общо егото ви е това, което сте програмирали да действа във ваш интерес и което има контрол над действията ви. Когато сте на път към промяна и особено, когато издигате вибрациите си, то може да се опита да ви убеди да продължите по старите си начини.

Не е невероятно, че сега сте толкова близо до Издигане и все пак външно изглежда, че не много неща са е променили. Обаче, нищо не се постига без много планиране и въпреки това, тъй като събитията се разгръщат, ние вечно правим корекции, тъй като времето се променя. Толкова много неща се случват зад кулисите и ние трябва да действаме, когато видим, че е безопасно да го направим. Това изисква много търпение от ваша страна, тъй като в много случаи ние си мислехме, че е дошла нашата възможност да действаме само за да бъде осуетена в последния момент. Ние можем да се справим с това, тъй като сме подготвени за всеки сценарии и знаем, че независимо от това, което се случва, вие ще достигнете Издигане и че това ще се случи. Както често подчертаваме, това, Скъпи мои, е, което има значение и е без значение по кой път поемате, за да го постигнете.

Останете спокойни и не се ангажирайте с натоварени със страх съобщения, тъй като има източници, които искат катастрофален край на този цикъл. Въпреки многото предсказания от този сорт, вие ще откриете, че последните няколко месеца ще са много по-спокойни, отколкото сте карани да вярвате. Разбира се Майката Земя има участие в промените и изригванията ще причинят физически движения, които ще причинят щети, а понякога нараняване или смърт. Много по-ранни предсказания говореха за земни маси, потъващи в морето, но тази възможност отдавна премина. Просто бъдете наясно с местните си слабости и ако живеете на морски бряг, установете колко може да сте уязвими спрямо наводнения. По този начин може сами да прецените какво действие би било необходимо за вашата безопасност.

В някои отношения въпросите сега са малко по-различни от това, което бяха във всеки живот, който сте имали, тъй като всички дойдохте с житейски план и до голяма степен бихте го изпълнили съответно. Тъй като вашият преход беше също част от плана, вярвате или не, вие също се споразумяхте за начина, по който трябва да излезете от всеки живот, а също и кога да го направите. В това отношение този живот също е планиран и освен, ако не го съкратите чрез отнемане на живота си, което изобщо не е препоръчително, вие или ще преминете преди Издигането, или ще продължите с Издигането, или ще се преместите на друга планета, за да продължите трето - измерните си опити. Каквото и да сте планирали, имали сте пред вид вашия най-добър интерес и ако това ще е вашето бъдеще, вие можете да се издигнете от духовните реалности. Така че разберете и приемете, че вие ще преживявате в съответствие с нуждите си, а ключ към това е напредък, що се отнася до вашата еволюция.

Вие имате забавна поговорка за това да сте сложени в пресата за изцеждане на прането, но това не е смисълът на живота или не се желае за вас. Бог ви даде свободна воля и вие сте този, който създава пътя, който следвате. От вас зависи дали той е лесен или труден, но хората имат навик за поемат по трудния път към дома. Обаче, това означава, че вие научавате много уроци, които трябва да ви помогнат в дългосрочен план. Ако можем да го кажем така, не е грях да сте сгрешили, тъй като цялата идея да изпитате дуалността, е да се изправите пред предизвикателство. Разбира се няма „грях „ като такъв и вие със сигурност не сте родени в него. Би било много по-правилно да се каже, че дойдохте с карма и тя ви дава възможност да преодолеете грешките, които направихте. Ето защо Бог не се включва и не се намесва в свободната воля, която Бог ви е дал.

След като сте се издигнали, вие ще сте повишили нивата на съзнанието и като Същество от Светлина ще сте се придвижили отвъд изкушенията на по-ниските вибрации. Всъщност, те повече няма да ви интересуват и ще търсите удовлетворение и постижение на много по-високо вибрационно ниво. Сетивата ви ще бъдат издигнати, а удоволствията от по-висшите измерения ще направят повече от компенсация за всяка мислима загуба. Всъщност мислите ви ще са се преместили на по-високо стъпало така или иначе и вашите опити на дуалността ще избледнеят на заден план. Така че опитайте се да не се придържате към сегашното си измерение, освен ако, разбира се, не се чувствате готови да се издигнете. Това е ваше решение и вие избирате къде и как ще бъдат изпитани следващите ви животи.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и Галактическата Федерация на Светлината, и ние виждаме, че много страни на Запад предприемат законни действия срещу корупцията във финансовия сектор. Ние също отбелязваме, че повече от тях извършват по-дълбоки разследвания, за да видят колко далеч се е разпространил тумора. Това само може да е за добро и да ускори времето, когато другите във властта сред политиците ще са призовани да отговарят за действията си. Стойте силни в Светлината си и знайте, че постоянно сте обливани с Любов от много източници.

Благодаря ти, СаЛуСаБлагодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.