Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 23, 2012

СаЛуСа, July 23, 2012

Колкото по-дълго сме задържани, толкова повече вие участвате в дейностите с намерение да ви освободят от хватката на тъмните заговорници. Всъщност това ще се желае, тъй като ние винаги сме ви окуражавали да се включите. Вие трябва да завършите опитите, от които се нуждаете като Човешка Раса и не би било наша работа да се намесваме, докато вие все още сте в състояние да напредвате. Въпреки това, ние имаме наша собствена програма и скоро наближава момент, когато действията ни трябва да се обединят. Така че ние правим всичко по силите си, за да ви помагаме, докато вие все още имате стимул да продължите и постигате резултати. Напредъкът се появява бавно, но в действителност вие отбелязвате много добри придобивки и хора започват да се мобилизират, в случай че са необходими.

Бъдете нащрек в тези завършващи времена, тъй като тъмните сили, въпреки че са жестоко отстлабени, планират последната си агонизираща атака срещу вас. Ние можем да ви помогнем да ги отблъснете и да смекчите всеки резултат от техните дейности и можете да покажете пътя. Най-положителната помощ, която можете да дадете, е като поддържате фокуса си върху Светлината и когато много от вас правят това, това е мощна сила, която минимализира ефекта от по-ниските енергии. Каквито и слухове да чуете, не им позволявайте да ви изплашат, тъй като дезинформацията цели да създаде условия, благоприятни за тъмните сили. Очевидно някои неща ще са базирани на истината, но дори и така вие може да вземете под внимание и да вярвате, че по-висшите сили, които включват и нас, работим упорито, за да предотвратим всякакъв сериозен инцидент.

Сега вие имате много смели души, които надигнаха глава с риск за себе си, които показват пътя, а ние ги подкрепяме. Така че, моля, идентифицирайте се с тях и помагайте, където можете и ако не можете друго, разпространявайте информацията, така че другите да могат да извлекат известна увереност от това, което се случва. Галактическата Федерация на Светлината вече е известна в Запада, но не е непременно разбрана, що се отнася до ролята, която ще изиграе в крайните времена. За нас би било от полза, ако вие можехте да помогнете на хората да разберат, че всички ние сме Едно и че ние не сме извънземни в истинския смисъл на тази дума. Ние сме вие, но от вашето бъдеще и имаме своя произход, както и вие в Единствения Бог на тази Вселена.

Ние не представляваме абсолютно никаква заплаха за вас и сме достигнали високо ниво да духовно разбиране, което познава само любов към нашите братя и сестри от други светове. Когато имате възможността да запишете историята си, както е била и без неточности или умишлени изкривявания, ще откриете, че ние често сме ви помагали, когато сте били в крайна беда. Вие обаче ще откриете, че предишните цивилизации са били атакувани от Космически Единици или дори са били превземани, но те по никакъв начин не са свързани с нашата Федерация.

Ние сме положили клетва пред Бог, че ще отстояваме правата на всички души да преживяват това, което избират, гарантирайки, че това не отнема нечия друга свобода. Ние също признаваме, че на всеки от вас е дадена свободна воля да създава собствения си път, да придобива опита, необходим, за да напредне еволюцията ви. Това, Скъпи мои, е причината, поради която ние не можем просто да скочим и да поемем контрола на вашите работи, тъй като това би отнело вашата възможност да се развивате, както сте избрали. Ние обаче се отзоваваме на по-висши Същества, които наблюдават вашата цивилизация, и имат собствена отговорност към Бог да уверят, че Божият План работи. Разбира се, ваша съдба е да завършите този цикъл на дуалността с възможност да се издигнете. Ние сме тук, за да ви уверим, че това не ви е отказано от страна на всяка външна намеса или чрез дейностите на Илюминатите.

Помнете, че много проблеми, които са ви натрапени и имат намерение да ви поставят под още контрол, всъщност няма да имат никакви последици. Така че, моля, не си пилейте енергията за такива заплахи спрямо вашата свобода. Тъмните сили също знаят истината, но настояват с плана си, надявайки се да създадат такъв страх, за да забавят напредъка ви. Вашият път ви води далеч от такива възможности и колкото повече усилвате Светлината на Земята, толкова по-защитени сте. Тъмните сили имат късогледство към живота и не могат да видят отвъд безумните си цели. Позволете им да продължат да копаят собствената си дупка, защото ще паднат в нея, а връщането им към Светлината ще им отнеме доста дълго време. Ние не ги съдим, тъй като това е техният избран опит, но това не извинява престъпните им деяния срещу другите.

Животът и законите, които са свързани с него, са написани от Бог и никой не може да действа против тях, без да си създаде карма. Действия срещу другите все пак могат да се очакват, поради ниското вибрационно ниво на вашето измерение, а това се случва поради липса на Светлина у някои души, които паднаха толкова ниско. Това е предизвикателството на дуалността, а вие го поехте с голяма охота, знаейки, че ще ви се помогне да се издигнете от нея. Сега края се вижда и скоро ще е време за празнуване, защото дългото ви чакане ще е свършило. Вие няма да имате никакви съжаления, всъщност ще сте доволни, че сте имали възможността да изпитате последиците от това да имате свободна воля. Наградата ви е голям скок напред по пътя обратно към по-високите измерения. Така че моля поставете нещата в перспектива, когато се срещате с тъмните сили, тъй като те не могат да спрат напредъка ви към завършване на вашето пътуване.

Подкрепете хората, които бяха достатъчно смели да се поставят в светлината на прожекторите, за да ви донесат истината. Те правят това с известен риск за живота си, въпреки че на нас ни е позволено да ги защитаваме, ако житейският им план все още има време за извървяване. Обаче, има случаи, когато велика душа ще направи върховна саможертва, за да помогне на Човечеството да еволюира. Малцина от вас имат това в плана си и вие трябва единствено да погледнете на въздействието, което оказва това, като например Джон Ф. Кенеди. Те правят това, защото са чудесни Същества от Светлина и знаят, че животът е безкраен и смъртта не е краят. Те създават голям изблик на любов, който извисява вибрациите на Земята. Вие по ваш собствен начин може да направите нещо подобно и мнозина са се въплътили, за да допринесат за цялостния план за извисяването на всички.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и очаквам призива към нас да окажем тласък напред с план, който трябва да е често обновяван според това което се случва на Земята. Той се нуждае от постоянен преглед, тъй като целият сценарии може да се промени толкова бързо. В момента ние сме доволни, че вие водите битката с тъмните сили и печелите. Това е всичко, за което молим, а времето ни да станем повече включени бързо наближава, всъщност трябва да е така, защото времето се ускорява.


Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.