Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, November 18, 2009

SaLuSa, November 18, 2009

Много скоро и извън завесата на вчерашния ден трябва да се появят първите положителни признаци за промените, които толкова много желаете. Не е необходимо да се случи разтърсващо земята събитие, но въпреки това, планираното ще внесе истината за нас в живота ви. Това ще премахне дълго поддържани вярвания, които не отразяват съвсем нашето място в живота ви. Признаването на нашето съществуване няма да изненада онези, които са се интересували силно от въпроси, свързани с нашите виждания и предишни контакти. Ще направи обаче темата по-лесно приемлива и ще се говори открито, без страх от подигравки. За първи път много хора ще разберат намерения за идващия период и как ще обединим сили с вас, за да разрешим много проблеми, които ви пречат да еволюирате. Били сте задържани толкова дълго и сега ще бъдете облагодетелствани от напредъка, който преднамерено е бил задържан далеч от вас.

Бихме искали да споделим с вас много напреднали технологии, съществуването на които започвате да усещате, не само заради това, което сте видели от нашите способности, но и от собственото ви правителство. Те са развили технологии, взети от други извънземни същества, но за тяхното собствено облагодетелстване и спечелване на власт. Имало е и непредвидени обстоятелства, вследствие на технологичното развитие за вас, но безплатната енергия например е едно от нещата, които до сега би трябвало да бъдат навлезли на вашите пазари. При всички съществуващи проблеми и предстоящи недостъпи, трябва да бъдете уверени, че всички основни нужди за живот ще бъдат достъпни за всички. Когато ни бъде позволено, ние ще разпространим това знание и ще осигурим задоволяването на тези потребности.

В едно общество, основано на справедливостта и споделянето, не би трябвало да има глад или лишения, и със сигурност никой не трябва да страда от липса на храна или вода. Нито пък би било добре да има човек, който да е зле подготвен да устои на природните стихии или да умре, поради липсата на медицинска помощ. Всичко, от което се нуждаете, за да образувате общество, функциониращо както е планирано и се очаква, с обещанието за щастлив и удовлетворен живот, вече съществува. Бедността може да бъде изкоренена сега, ако се дадат средствата в ръцете на онези, които могат вече да намерят решение. Има много Скъпи Души, чиито сърца жалеят при вида на онова, което се случва, но вече знаят колко лесно биха могли да се разрешат проблемите. Те са избрали да се преродят в този точно определен период, с единствената цел да дадат своето знание и способности за доброто на всички. С нашето идване можем лесно да мотивираме групи, очакващи с готовност, да излязат и да постигнат онова, за което са дошли.

Бог не стои безцелно да позволява на тъмните сили да тръгнат срещу волята на хората. В плана на Бог има момент, в който двойствеността ще бъде балансирана, за да позволи на Светлината да определи накъде продължава оттам нататък Човечеството. Нищо не може да остане статично за винаги и вашата еволюция трябва задължително да направи гигантска стъпка напред. Издигането се задава дори още по-близо и няма да бъде позволено да бъде попречено на нито една душа, която толкова копнее за възможността за извисяване. Разбира се, както се е случвало и преди, в края на много ваши цикли е имало огромни бедствия и загуба на много животи. Това няма да се случи в такъв мащаб сега и ние предприемаме мерки за намаляването до минимум на последиците от промените на Земята, които са неизбежни. Някои души са взели решението да си отидат преждевременно, но това е в съответствие с техния „договор за живот”. Знаем, че за мнозина от вас този план е труден за приемане, но смъртта е просто начин да се доведе живота да завършек. Бъдете сигурни, че след такъв преход има много малко време, преди тези души да бъдат освободени от всякакви травмиращи преживявания. Те биват бързо изцелени и свързани отново с техните любими, пристигнали преди тях.

Скъпи Същества, знайте, че има толкова много души, които работят с всеки един от вас, заедно и на Земята. Доверете им се, защото те знаят какво е най-доброто за вас и защото те ви помагат да завършите вашия план на живота успешно. Всяка душа е на Земята с определена цел, а някои си поставят цели, които са изключително високи, но никога няма да изтърпите повече, отколкото може да понесе човешко същество. Водачите и наставниците винаги присъстват на вашите обсъждания преди прераждане и се вземат решенията на базата на вашите постижения или липсата на такива, както може и да бъде. По принцип няма да бъдете наясно до какви уроци ще ви отведат вашите житейски преживявания, но те ще бъдат заложени, за да е сигурно, че ще се случат. Свободната воля е все още ваша, но не бихте искали да се връщате назад в договореностите за вашата духовна еволюция. Ако го направите, то те просто ще ви се случат отново, в някой друг живот. Най-добрият начин е да позволите на преживяванията ви да се разгърнат, знаейки че сте били част от плана.

Естествено не винаги сте ключовата фигура във вашето съществуване, често вашата роля е да участвате в живота за живота на други души и вероятността за това е близо до вас. Ще приемете всяка роля, която ситуацията изисква и можете да бъдете водещата светлина, която да покаже пътя. Всички вие трябва много да си благодарите едни на други, тъй като нищо не се случва случайно. Следователно замислете се внимателно за отговорността, която сте поели и винаги се опитвайте да видите ситуацията от всички ъгли. Не съдете друга душа, която е пресякла вашия път, тъй като не знаете повече за нейното ниво на съзнание или житейски план, отколкото тя за вашите. Направете каквото е необходимо, за да помогнете на всеки в нужда и ще спечелите от подобни постъпки. Състраданието е жизненоважно, независимо от това кой се нуждае от вашата помощ и не пропускате да отмине възможност, където сте можели да изразите вашата Любов и Светлина. Еволюцията идва с намирането на духовното ви аз и изразяването на вашата любов към всички други животи.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че Галактическата Федерация е водена от По-висши Същества, които обитават в нивата от чиста Светлина. Те притежават цялата мъдрост и сила на Бог и ръководят всичко, което се случва във вашата Вселена. Всички техни решения са основани на общото разбиране за живота и за огромната любов, която обгръща в себе си всичко. Ако те ви се представят, то тогава ще повярвате, че сте срещнали Бог; толкова е голямо тяхното великолепие и тяхната величественост. Те са Господарите на Вселената и се грижат за изпълнението на плана на Създателя.

Били сме с вас и сме следели вашето развитие от хилядолетия и сега няма да ви изоставим. Ще вървим ръка за ръка до края на цикъла и както е предречено, победата ще бъде ваша. Ние сме от Светлина и вие сте от Светлина и това ще бъде така вечно. Заедно ще преодолеем всички препятствия и ще постигнем извисяване до по-висшите измерения. Ние сме Едно - винаги е било така и така и ще остане за всички времена.

Благодаря ти, СаЛуСа!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.