Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, May 17, 2010

SaLuSa, May 17, 2010

Поради чувството, че никога нямате достатъчно време да направите всеки ден всичко, което искате, не е учудващо, че Човекът обикновено е смятан за нетърпелив. Имайки предвид, че много пъти сте имали очаквания без да видите предвижданите резултати, ние ви поздравяваме за показаната голяма сила на духа и поглед напред към момента на изпълнението им. В крайна сметка основната цел на всичко, което се случва, е насочена към успешното приключване на цикъла на дуалността. Вашето време в него е почти приключило и през оставащия период ще видите най-бързата поредица от събития, които на моменти ще ви оставят без дъх. В действителност вие уверено сте проправяли пътя си към Издигането в продължение на много, много години. В последно време е имало много обещания без видими признаци на напредък, но вие постоянно сте се промъквали все по-близо до неизбежните промени, които трябва да се случат. Сега преживявате хаоса, който идва с прочистването на старите системи и понякога това има нещастни последствия. И все пак, това е прелюдия към запознаването с нови начини за справяне с проблемите, които са се развили. Бъдете сигурни, че всичко ще се развие, така че да ви удовлетвори и в много случаи далеч ще надхвърли очакванията ви.

Ние сме в готовност и призоваваме нашите съюзници да напредват и те го правят, като получават уверения за нашата помощ на всяка крачка. Ние правим далеч повече в тази посока, отколкото може да се види и най-важната ни работа е постоянното наблюдение на Майката Земя. Ние гарантираме да има един непрекъснат баланс, за да се избегнат екстремни последици и сме особено ангажирани с районите, изложени на земетръсна активност. Можем да предвидим точно къде и кога те могат да възникнат и въпреки че не можем да се намесваме, можем да намалим последиците от тях чрез необходими промени. В продължение на много години, далеч назад в миналия век, сме се справяли с много проблеми, възникващи от замърсяването и разпространението на ядрени радиоактивни частици. Ограничили сме заразяването, за да избегнем, доколкото е възможно, генетичните увреждания за бъдещите поколения. Въпреки това, Човек използва различни източници на енергия, за да захрани своите изобретения, което води до излъчването на вредни лъчи за вашето здраве. По-голямата част от това ви е известна, но много малко внимание се обръща от онези, които печелят от това. Нашите технологии ще се справят с тези проблеми и ние ще ви запознаем с чисти, здравословни и безопасни устройства.

Тъжната част от вашия изкуствено спиран прогрес по отношение на технологиите е, че толкова много от полезните открития са били умишлено отлагани. Вие сте били лишавани от изобретения, които биха подобрили значително качеството на вашия живот. Ненужно сте били поставяни в позиция, в която сте страдали поради липсата на прогрес и сте били принуждавани да живеете на много ниско ниво на препитание. Но всичко това ще бъде променено веднъж след като можем да пристигнем открито на Земята. Откриват се редица възможности, които ще ускорят събитието и ние очакваме с интерес да видим кой ще обяви първи разкриването. То е близо, но ако бъде спряно още веднъж, ние имаме правото да се намесим и да го обявим сами. Бихме предпочели вие да направите изявлението, тъй като нямаме желание да изглежда все едно форсираме нещата. Въпреки това, Божественият План не позволява продължителни отлагания и има крайна дата, до която е необходимо да се предприемат действия. Вселената се издига и всичко се развива добре и според плана, но не можем да позволим малката Земя да определя точния момент. Колкото и важни да сте за цялото, вие все още сте относително малка част от голямото колело.

Отбелязваме, че се покачва натискът за пълна оценка на финансовата система, с оглед на представянето на напълно нова такава. Ние насърчаваме такива ходове, тъй като старата система доказа, че е неадекватна и не работи в полза на хората. Вашата банкова система постепенно изяждаше трудно спечелените ви пари и беше слабо загрижена за затрудненията, които произтичаха от нейната алчност. Тази власт беше премахната, но само една пълна промяна ще обслужва вашите истински интереси и ще създаде справедлива и честна система. Вие ще бъдете възнаградени, тъй като изобилието ще доведе до връщане на просперитета и честно и справедливо разпределение на вашето богатство. Постепенно ще преминете към една нова фаза на живот, която ще бъде прелюдия към Издигането и ще ви доближи до Единството, на което ще се радвате. Мили Мои, ние нямаме нужда от пари, тъй като всичко е общо и потребностите на всички души са обезпечени, за да се гарантира, че те имат най-добрия възможен стандарт на живот. Когато нямате такива нужди, качеството на живот е идилично и дава възможност за достатъчно време за осъществяването на личните интереси. Трудностите на живота, които изпитвате сега, вече няма да съществуват и няма да се трепете и блъскате, за да съществувате. Само алчността за власт и богатство на богатите фамилии във вашия свят са били това, което е ограничавало прогреса ви към такова общество на Земята.

Била ви е дадена свободна воля по време на целия ви опит в дуалността. Затова можете да си помислите върху факта, че невинно сте позволили да се предадете на онези, които са силата зад почти всички решения, които засягат живота ви. Това е фракцията, която познавате като Илюминати и те вече не са толкова могъщи поради великолепната работа на нашите съюзници. Разбира се, както винаги ние напътствахме събитията и тази подкрепа е напълно приемлива, тъй като на Светлината е позволено да се изправи срещу тъмните сили. Битката на Земята става все по-очевидна и е отражение на една по-голяма, която продължава в по-високите царства. Тъмните енергии се разпространяват из Вселената и са привлечени от по-ниските вибрации, където те съществуват. Това е като да сигнализираш готовността си да се ангажираш с тях и точно това е, което се е случило на Земята. В продължение на векове вие сте били под тяхното влияние и в резултат на това Същества с ниски вибрации са проникнали на вашата Земя. Сега вибрациите са се покачили значително и Земята вече не е удобно място за тях. Тъй като те продължават да се повишават, влиянието на тъмните сили отслабва и те губят властта си над вас. Накрая те няма да имат друг избор освен да напуснат Земята и това време наближава бързо.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и не е чудно, че толкова ви се възхищаваме. Вие сте били от толкова дълго време в разгара на битката между Тъмнината и Светлината. Сега победата ви над нея наближава и Небесата се радват. Нека Светлината ви се излъчва към всички, дори към онези, които приемате за тъмни Същества. Бъдете щедри в споделянето на любовта си с онези непокорни души на мрака, те имат нужда да им помогнете по техния път обратно към Източника, пътешествие, което всяка душа поема.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge