Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, June 13, 2012

СаЛуСа, June 13, 2012

Промените се случват навсякъде около вас и са сигурен знак, че импулсите за промяна стават все по-силни и така ще продължи чак до Издигането. Добрата новина е, че резултатът е очакван от нас и ние сме предприели всички необходими действия да гарантираме, че ще се издигнете. Основната ни отговорност беше да помагаме на нашите съюзници да премахнат тъмните сили. Това протича добре и разделя редиците на Илюминатите, които стават дезорганизирани. Това ще действа като спирачка върху тях, там, където те могат да имат някаква останала амбиция да засилят плановете си, за да разрушат вашия прогрес.

Действително има „сценарий всеки ден сега”, доколкото се осъществяват основни събития и няма измъкване от последствията за тъмните сили. Промени ще има, те ще премахнат всичките наслоявания, които поразиха живота ви в продължение на хилядолетия. Прочистването ще ви даде ново начало, за да се придвижите бързо в по-висшите реалности, където ви е мястото. Това ще бъде почти невероятен преход за толкова кратко време, с голяма помощ от нас и други по-висши източници. Ние знаем вашия потенциал и това колко бързо трябва да ви помогнем, за да продължите напред.

За вас е време да поемете риска и да заемете законното си място при нас. Ние гледаме на вас като на равни и с такава смелост да си позволите да изпитате по-ниските вибрации, знаейки, че беше вероятно те да ви завлекат надолу в мрака. Не носете никаква вина напред, тъй като е време да си простите за всички грешки, които може да сте направили и във всеки случай крайните времена позволяват на Закона на Милостта да изчисти плочата ви. Опитът е точно това, поради което искахте да се спуснете надолу през измеренията и причината за голям скок във вашата еволюция.

Един ден ще погледнете назад към вашето приключение в дуалността и ще разберете защо тя предприемаше различни обрати. Вие ще видите как вашия отговор на ситуациите написа следващата глава в живота ви и как успяхте да се издигнете до сегашния си етап от еволюцията. И все пак като гледате назад всичко това ще ви изглежда, сякаш е сега, тъй като всички ваши опити могат да се разказват така, както са се случили. Някъде във вашето подсъзнание лежат всичките спомени за всяка среща, която сте направили и те ни напътстват през всеки нов опит. След като сте се издигнали, ще сте в състояние да се включите в просто всичко, което съществува. Ако е необходимо, вие също ще сте в състояние да се възползвате от опитите на други души, без да се налага да ги придобивате чрез пряк опит.

Вашият щит и меч са направени от любов и никой няма да е в състояние да проникне през вашата защита. Дори на Земята вие можете да използвате силата и да творите и много от вас правят това, за да лекуват. Енергията на любовта привлича по-висшите вибрации към вас, които са извисяващи и донася хармония и баланс на тялото ви. Противоположно на това енергиите на такива емоции като гняв и омраза, разрушават тялото ви и водят до лошо здравословно състояние. След Издигането вибрациите ще са толкова високи, че само най-чистите мисли ще съществуват. Това, Скъпи мои, е, за което работите точно сега, а някои от вас вече постигнаха висока степен на успех.

Вашето бъдеще винаги е било в собствените ви ръце, но режисирано от Божествения замисъл на тези, които създадоха вашата Вселена. Също така имаше план за еволюцията на Човечеството, който се свързва с еволюцията на други цивилизации. Всички са свързани и това, което прави един, се отразява на всички други, ето защо издигането на вашата цивилизация е толкова важно събитие за нас. Вие сте така да се каже, дъното на стълбата и когато се издигате, това правят и всички онези над вас. Вашият успех е толкова важен за всички нас и толкова много любов се изпраща на вас точно сега, за да ви помогне на всички. Вие не можете да не сте повлияни от нея и ето защо ние знаем, че вие ще се издигнете, както е планирано.

Галактическата Федерация очаква удоволствието от вашата компания, но не и преди Разкриването, когато ние ще сме в състояние да се срещнем с вас според нашата собствена фразеология. Ние имаме да ви покажем много неща, но и много неща да направим в донасянето до вас на ползите, които са предназначени. Нашите съюзници са почти готови да преминат в действие и всичко посочва някаква дейност много скоро. С всяко закъснение ние бяхме в състояние да се пренастроим много бързо и можем да ви уверим, че планът ни все още се държи. След като детайлите могат за бъдат оповестени, ние виждаме, че повечето от вас ще имат възможността да обединят сили с нас. Никога не е имало намерение да се извърши всичко от ваше име и ще има силно насърчаване спрямо вас да поемете своя дял от отговорността.

Разказът на ужасите, в който живяхте, скоро ще стане вълшебна приказка, която се сбъдна чрез мечтите ви за Утопия. Златната Епоха действително ще е такава, която ще изпълни мечтите ви и ще ви отведе в някои невероятни пътешествия. Времето ще спре да съществува и животът ще е безкраен в непрестанни серии от прекрасни преживявания. Ние знаем, че идеята за „безвремие” е трудна да се осъзнае, но ще я приемете доста лесно. Представете си, че всичко се случва в сега и на кръгова равнина и че вие можете да идвате и да си отивате във всеки момент, който изберете. Времето ще е ненужно и неадекватно и без значение.

Вие ще имате да учите много за новото си измерение и как то ще ви повлияе и ще имате много да учите за това как да използвате силите си да създавате. Обаче, до тогава нивото ви на съзнание ще се е извисило до такова, че няма да имате проблем да станете надеждна и достойна същност. Думите едва ли могат да опишат това, което сте на път да изпитате, освен, че ще бъдете развълнувани и даже поразени от величината на това, което е на път да се осъществи. Най-големите от всички промени ще са във вас и много от вас вече са наясно, че сте различен човек в сравнение с това, което бяхте само преди няколко години. Вие сте от Светлина и я разпростирате навред където и да отидете и помагате на вашите спътници.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и представлявам само една цивилизация, която имаше връзки с вас от еони от време. Тези връзки постепенно ще се засилят и други цивилизации също ще подновят връзките си с вас. Всички ние ще станем като Едно в рамките на Галактическата Федерация на Светлината, работейки с Любов и Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.