Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, June 11, 2012

СаЛуСа, June 11, 2012

Дойде времето за позитивно мислене и приемане на събитията, тъй като се очаква те да проработят без предубеждение, както трябва да е. Вие знаете, че Издигането ще дойде, независимо от това как работят нашите планове за вас, така че просто позволете проявлението им като знаете, че всичко е наред. Въпросите са толкова близо до излизането си, че ще сте изненадани от това колко бързо ще се случат. Ние бихме предпочели да се съсредоточите върху положителните събития, вместо да изразходвате време и енергия да се тревожите какво ще се случи с тъмните сили. Съдбите им са запечатани и ще се види изпълнено правосъдието.

Въпреки това, наш приоритет е да поставим на точните места във властта точните хора и да донесем световен мир колкото може по-скоро. От този момент ще е по-лесно да се продължи с плана за вашето добруване и възстановяване на свободата ви. След като се срещнете с нас, тогава можем да продължим заедно напред към Издигането и да започнем да се наслаждаваме на многото промени, които ще ви извисят. В онзи период енергиите ще продължат да издигат нивата ви на съзнание още повече и обединението на хората ще се случи, поради премахването на бариерите, които бяха поставени между вас.

Златната Епоха е на път да бъде въведена и ще ви зарадва и ще ви развълнува със своята красота и хармония. Тя ще е дом за онези, които издигнаха нивата си на съзнание достатъчно, за да напреднат към по-висшите реалности, а от там да изпитат свободата на превръщането си в Галактически Същества. Сега поради по-ниските ви вибрации вие все още сте ограничени в движенията си във Вселената, тъй като тези вибрации ще замърсят по-висшите. Обаче това ще се промени, тъй като вие бързо продължавате да сваляте идващите енергии и да ги приемате в себе си.

Ако помислите за няколко години назад, ние сме сигурни, че ще забележите разликите в себе си и най-вероятно спокойствието и ясното мислене. Както напредвате вие, така и вашите социални дейности и избора ви на приятели също може да се промени и ще бъдете привлечени от по-съвършени неща в живота. Ще се търси мирно съществуване, а крайностите на емоционалните преживявания ще са по-малко удовлетворяващи. Сега вие се променяте много бързо и следователно прерязвате връзките си с много от възприетите стари начини на живот.

Няма причина защо да не започнете да живеете, както очаквате да живеете, когато започне Новата Епоха, тъй като много от нея идва от това, което се случва вътре във вас. Вашите идеи и цели в живота ще са много по-висши, а търсенето на удовлетворение само за себе си престава да е основната ви цел. Вместо това ще поставите на първо място другите и това ще ви даде голямо удовлетворение. Досега Човекът е бил склонен към егоизъм и да търси удовлетворение за себе си, независимо дали това е за сметка на другите. Обаче вие бързо ставате едно с Висшия си Аз и в състояние да се свържете с Христовото си Съзнание. Това, Скъпи мои, е пътят, по който ще пътувате и е път, който с радост ще следвате.

Сегашният ви живот е смесица от толкова много животи, които са ви отвели на длъж и шир, до много страни и през много религии, вярвания и култури. И все пак, въпреки че няма две напълно еднакви пътеки, вие постепенно откривате себе си приближаващи се все по-близо заедно. Съвсем естествено е това да се случи по този начин, тъй като всички вие търсите „пътя към дома”, а това вечно ви тласка напред. Извисяването, през което преминавате сега, е само част от пътуването, но много важна част, която представлява квантов скок напред от голяма величина.

Ние от Галактическата Федерация на Светлината от дълго време знаем, че вашето пътуване достигаше висока точка в еволюцията ви. За нас беше радост и привилегия да сме избрани да ви придружаваме и да ви гарантираме, че това е завършено така, както беше планирано да стане. Всичко беше решено преди хилядолетия, а сега много повече души се присъединиха към вас, за да ви помогнат да успеете. Някои влязоха в семействата ви и се открояват с най-напреднало ниво на съзнанието. Те станаха известни с различни имена като Звездни Семена, Дъга и Деца Индиго. Тяхното присъствие е, за да извисява онези около тях и те ще успеят в най-скоро време. Слушайте тези мъдреци, защото те имат много неща да кажат, което ще ви гарантира, че вие стоите успешно на своя път от Светлина.

С идването на Издигането някои от вас разбираемо са все още загрижени за съдбата на по-младите членове на семейството. Нека да е ясно, че в крайните времена всяка душа ще се намери точно там, където е предназначено да е и ще е била наясно със съдбата си преди да се е въплътила. Така че, моля позволете на живота на всеки човек да следва ръкоположения си ход и се чувствайте благословени, че те избраха вас да бъдете в живота им. Има разбира се много семейства, които нямат такива напреднали души измежду тях, но все пак любовта преминава между всички тях и това ще остави връзка, която може да ги събере отново. Любовта е най-мощната енергия от всички и е неразрушима сила, която държи всички заедно.

Отново ще ви кажем, че вие сте много мощни Същества дори въпреки че силите ви са силно ограничени, поради ниските вибрации, в които сега съществувате. Но тъй като те се покачват, така нарастват и силите ви и вие ще осъзнаете силите си да творите. Представете си да достигнете точката, където можете да създадете, каквото желаете, но не се тревожете дали ще злоупотребите с това, понеже нивата ви на съзнание също ще се повишат. Бъдете сигурни, че няма да бъдете пуснати на свобода с такива творчески сили, докато не се научите как да ги използвате правилно. Вие започвате да разбирате колко много различен ще е животът ви и колко малко той сега отразява истинския ви потенциал. Вие обаче не сте оставени сами да проумеете такива неща и на всеки етап от живота ви винаги има по-еволюирали Същества на разположение, за да ви помогнат.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и когато еволюирате, ще откриете, че животът в по-висшите нива е красив опит и където и да отидете, ще бъдете срещани от души от Светлина и Любов. Има велико обединение и всички работят заедно в Единство и всички разпознават Източника на тяхното съществуване. Няма значение какво име използвате за това докато го приемате като алфата и омегата на Всичко Което Е. Ние от Галактическата Федерация имаме открита връзка с Източника, а нашата връзка е подобна на вашата с Висшия ви Аз. Ние ви изпращаме нашата любов, за да ви помогнем по пътя ви.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.