Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, May 12, 2010

SaLuSa, May 12, 2010

Не казвате ли, че най-тъмните часове са преди разсъмване и за вас този период е продължил много години, през които вие сте били тласкани все повече в ниските вибрации. Въпреки това новата зора е настъпила и вие се намирате по средата, преживявайки едновременно както старото, така и възникващите промени. Това ще създаде здрава основа за една нова цивилизация, която се формира от третото измерение. Такова време настъпва за всички развиващи се цивилизации, когато те надраснат старата система. Това започва, когато значителен процент от вас се събудят и търсят пътя към Светлинните царства. Това, което желаете силно и върху което се фокусирате, идва при вас и в този конкретен момент носи силата на Висшите Същества, които стоят зад вас. Вярвайте ни, тъй като възможността е отворена за всеки и е изцяло избор на свободната воля. Затова ще потвърдим още веднъж, че трябва позволите на другите да поемат по пътя, който те изберат, ако е различен от вашия.

Промените неминуемо предизвикват неудобство и дори трудности, но вие ще имате полза от всичко това, както никога преди. Буквално всичко, което някога сте си пожелали, ще бъде ваше. Това не е свързано с придобиването на материална печалба, въпреки че ще имате всичко, необходимо за един щастлив и хармоничен живот. Става въпрос за вашето духовно възприятие и способността да създавате любов и баланс, където и да отидете и с когото и да се срещнете. Да живеете в хармония с всичко живо е високо ниво на съзнание и показва, че сте постигнали състояние на Безусловна Любов. Това, Мили Мои, е вашата цел и вие ще стигнете там и ще се слеете с вашия Висш Аз.

В разгара на толкова много сътресения може да ви бъде простено за това, че бдителността ви е отслабнала и сте били привлечени в по-ниските вибрации. Не се притеснявайте, при условие че можете да се възпрете да отидете твърде далеч и несъмнено е добър знак, ако можете да се отдръпнете преди да е причинена прекалено много вреда. Обикновено вашите емоции са тези, които не се поддават на контрол и ако в допълнение на преден план излезе егото ви, ситуациите може да са трудни за контролиране. Подобен опит може да бъде поука и в дългосрочен план да е полезен, затова не позволявайте това да ви потисне. Да простите на Себе си е толкова важно за вашия прогрес и по този начин ще ви бъде по-лесно да простите на другите. Такава способност е знак, че една душа е напреднала много по пътя на еволюцията.

Радваме се, че можете да видите около вас осезаеми признаци на промени, които ще бъдат приветствани. След години на очакване по отношение на изобилието и освобождаването ви от контрола, наложен върху вас, свободата е зад ъгъла. Конституцията все още е основният стълб на свободното общество и ще бъде възстановена в САЩ. Тя е модел за другите страни, тъй като всички ще преминат към едно ново разбиране за това как най-добре да се структурира обществото, което истински да отразява нуждите на хората. Това може да звучи като Утопична мечта, но вашата съдба е да положите началото на един период на промени, които водят към изпълнение на божествения план за цялото Човечество.

Призивът към нас да дойдем става все по-силен с всеки изминал ден, тъй като заплахите за вашата околна среда представляват голям проблем за вашето бъдеще. Но понякога Човек трябва да преживее от първа ръка последиците от своята алчност и пренебрежение преди да се пробуди за размера на щетите, които е причинил. Точно това е смисълът на живота в дуалността и опитът ви помага да се придвижите до едно ново ниво на разбиране на Единството на всичко живо и зависимостта един от друг. Вие сте навлизали във физическия живот отново и отново и сега, благодарение на усилията си, сте стигнали края на пътя. Всичко ще се промени бързо, ще преминете към по-високите измерения и Издигането е вашият път.

Вече няма нужда да влагате твърде много енергия във вашите ежедневни дейности, а вместо това да живеете за златното бъдеще, което ви очаква. Колкото повече от вас визуализират значението му за вас, толкова по-бързо ще го доведете в живота си. Позволете на старите порядки да си отидат тихо и знайте, че всичко необходимо за издигането ви е в процес на проявление. Това е голямо съвместно усилие, подкрепяно от нашите съюзници, които всъщност играят много важна роля в този момент. Те полагаха основите за нашето идване и това вече дава дивиденти. Както можете да видите, когато се огледате наоколо, в целия свят стават промени и онези лидери, които са служили лошо на своите сънародници, се отстраняват. Тези временни мерки ни помагат и правят трайните правителствени промени много по-лесни. Целта е законно да бъдат премахнати онези, които не са служили в съответствие със своите клетви и да се заменят с души, които знаем, че са честни и духовно мотивирани.

Благодарение на сътрудничеството, което е гарантирано от новите хора във вашето управление, ние можем бързо да решим неотложните въпроси, които още заплашват вашата стабилност. Не се страхувайте, Мили Мои, въпреки че имате да се борите със сериозни проблеми и те унищожават вашата околна среда, ние можем да възстановим щетите и да изчистим всяко замърсяване, което е било причинено. Голяма част от това може да бъде извършено от нашите кораби, без да е необходимо да кацаме на повърхността на вашата Земя. Това е същият вид работа, който сме вършили за вас при много случаи през годините. Тя е имала особено значение, когато опасна радиация заплашваше всички форми на живот и тук имаме предвид ядрените устройства. Човекът е склонен към безразсъдство, когато става въпрос за развитие на производството на оръжия и би ги тествал върху неподозиращото население и военен персонал. Това напълно ще приключи, тъй като в близкото бъдеще няма да има място за никакъв вид оръжия.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и не ви съдя, когато става въпрос за вашите войнствени действия, но ще ви кажа, че една мирна цивилизация няма нужда да прибягва до оръжия за масово унищожаване. Проблемите се решават с преговори или чрез консултации с Висши Същества. Когато подходите към всеки въпрос по правилния начин, почти винаги има отговор, който го решава без никой да бъде обиден или да се покровителства един за сметка на друг. Личният интерес е оставен настрана, така че да бъде постигнато справедливо и щастливо решение. Човекът има склонност да поставя себе си на първо място без да осъзнава, че това носи кармични последствия и това важи за държавите, както и за индивидите. Но нивата на съзнанието ви са такива, че с пробуждането вие започвате да търсите мир, вместо конфронтация. Любовта и Светлината ви привличат по-близо един към друг и също така ни доближават до вас.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.