Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, February 12, 2010

SaLuSa, February 12, 2010

Това, което е било скрито, продължава да се разкрива и така ще бъде, тъй като навлизате в нови времена, когато истината и честността ще бъдат на дневен ред. Твърде дълго измамата и мошеничеството са помрачавали политиката и са водели до явна корупция. Те присъстват във всички сфери на живота и подкрепят алчността за богатство и власт. Когато всички са третирани справедливо и богатството е споделено, необходимостта да се прибягва към други средства за придобиването му става ненужна. Неравенството е нещо, което дълго време сте били готови да позволявате и намерението ви това да се промени ще се прояви в резултата, който ще бъде постигнат. Нещо повече, Мили Мои, благодарение на вашето пробуждане и развитието на съзнанието ви, вие разбрахте, че това, което търсите е ваше право. Използвани правилно, ресурсите на Земята могат да задоволят достатъчно нуждите ви, но само когато се придвижите напред към епохата на технологичната еволюция. Едва ли не само с един замах ще изчезнат проблеми като замърсяването и новите източници на енергия няма да замърсяват околната среда и ще бъдат напълно достъпни. Целият ви облик ще се промени и животът ще стане такъв, какъвто винаги е било предопределено да бъде - свободен от стрес и в замяна на това, едно радостно и щастливо преживяване.

Съвместната работа, от която всеки да има полза, ще замести конкуренцията и никой няма да иска нещо в замяна, за да споделя. Вместо да оцеляват най-здравите и силните, онези с повече възможности ще помагат на другите, които се мъчат. Удовлетворението от споделянето и знанието, че никой не е в нужда, е знак, че енергията на любовта е силна и активна. Работата за превръщане на всичко в Едно е универсална цел и става по-успешна, когато се придвижвате към по-високите измерения. Вашето предизвикателство, обаче, е да преодолеете тъмните сили и техните разрушения, за да се донесе мир и хармония на Земята. Благодарение на всички сили на Светлината, които работят с вас, това постижение придобива много големи размери и неговите родилни болки вече се усещат.

Придвижването към големите промени продължава и нашите съюзници са заети да затягат мрежата около последните интриги. В много отношения ръцете им са вързани и плановете им за световно господство са разбити на пух и прах. Събитията напредват твърде много за каквото и да е възстановяване и контролът им отслабва. Те вече не са способни на работят като едно цяло и това е тяхната гибел. Обаче, служителите на Светлината са свикнали да работят в малки групи и това е тяхната сила. Разкриването сега е на кръстопът и от онези, които са на власт, зависи скоро да вземат решение кога то ще бъде обявено. Това все още има ключово значение за много хора, които очакват това първо действие, което толкова скоро ще бъде предприето.

Медията е под нарастващ натиск да докладва истината за това, което се случва навсякъде. Новините все още са внимателно контролирани, но чрез вашите интернет източници по-голяма част от истината може да бъде открита. Разбира се това дава платформа също и на онези, които са заблудени или умишлено лъжат в своите репортажи. Всичко това ще се промени в бъдеще и вашите лидери ще дават честни и верни описания на новините, които оповестяват. Честността е най-добрата политика по всички въпроси и добра възможност да преместите начина си на мислене към такъв, който ви подготвя за Издигането. Както често сте били информирани, само истината може да съществува в по-високите измерения и тя не може да бъде крита.

По начина, по който измервате времето, трябва да е трудно да повярвате, че вече са изминали 10 години от началото на това хилядолетие. Но това не е изненадващо, тъй като вярвате, че времето се е ускорило, както ви казват вашите възприятия. Това е друга индикация, че промените се случват и в крайна сметка ще имате различна база за времето. Когато имате способността да се движите назад или напред във времето, ще е по-лесно да приемете, че всичко е Сега. Времето за вас е преувеличено, тъй като човешкият живот е толкова кратък и толкова много неща се отмерват по вашата възраст. Това напълно се променя, когато се издигате и откриете, че не стареете и живеете живота си буквално толкова дълго, колкото желаете. Вие сте безсмъртни и знаете, че това е факт, така че можете безкрайно да правите точно това, което пожелаете без ограничението на времето.

След Издигането толкова много неща ще бъдат нови и за повечето от вас животът ще прилича много малко на този, който имате сега. Няма да има физическа болка каквато изпитват много хора, а животът ще е пълна наслада и ще ви носи щастие и удовлетворение. Няма да има неизпълнени желания, тъй като достигайки състояние на пълна надеждност, можете да преживявате каквото желаете. Тъй като ще имате силата да създавате каквото искате, парите отдавна ще са изчезнали, защото няма да са необходими.

Досега вие вероятно сте разбрали, че нашият начин на мислене е различен от вашия. Той се основава на връзката ни като издигнати Същества с енергиите на Светлината, което се изразява във всичко, което правим. Както обичаме и уважаваме другите, така обичаме и уважаваме себе си. Това е важно, тъй като много от вас омаловажават себе си и вредят на тялото си без никакво уважение към божествения храм, който е то. Обичайте себе си безрезервно, независимо от грешките, които може да сте направили, тъй като животът е да се живее и опитът е точно това, за което сте дошли. Живейте живота като посланици на Светлината, разпръсквайки я навсякъде, където отидете и ще издигнете другите. Всеки от вас влияе на всички останали и резултатът е създаването на колективно съзнание. То е това, което ви движи и определя нивото, на което сте по време на цикъла на двойствеността. И все пак, като отделна душа вие можете и се издигате над него чрез собствените си усилия.

Това очевидно ви помага да имате съзнание за това как се развива живота, така че вместо да пътувате безцелно, можете да се съсредоточите върху това, което трябва да бъде ваша цел. Знанието къде отивате ви дава възможност да фокусирате енергията си там, където ще бъде най-добре за вас. Ето защо никога не е имало толкова много учители на Земята или контакти чрез канали като този. Вие не може да имате твърде много информация и тя трябва да бъде дадена по такъв начин, че да удовлетворява онези, които подхождат към нея от различна гледна точка. Накрая всички вие ще откриете абсолютната истина и сега съществува възможност да намерите каквото търсите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и от името на Галактическата Федерация ви казваме успех във вашето търсене. Много неща могат да пресекат пътя ви, но бъдете проникновени, тъй като това, което е от Светлина трябва да резонира с вас.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.