Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, February 10, 2010

SaLuSa, February 10, 2010

Способността да се издигате над хаотичните условия около вас е по силите ви. Вие сте върховни Същества, които едва сега откриват колко добре могат да блокират негативните енергии чрез силата на мисълта. През цялото време по-ниските енергии се въртят около вас, но при условие, че съсредоточите енергиите си навътре към себе си, вие сте в безопасност. Вие ставате пословичен фар на Светлината, който отблъсква атаките, целящи да пробият защитата ви. Тъмните сили умишлено създават раздор и страх, надявайки се да ви повалят и да отклонят вниманието ви от целта. Продължавайте да се концентрирате върху непосредствените задачи, които да ви доведат до Издигането. По този начин мисленето ви ще бъде незасегнато от това, което се случва около вас. Когато физическите промени причиняват разрушение и унищожение, знайте, че те няма да имат дългосрочен ефект върху съдбата ви да се издигнете. Старата Земя трябва да бъде прочистена, но тя няма да бъде ваш дом, тъй като вече се оформя новата Земя.

Преминали сте през много обезпокоителни времена и периоди на пълно отчаяние, но сега сте пред вратата на една Нова Епоха, готова да остави всичко това зад вас. Това вече няма никакво значение за бъдещето ви, тъй като сте стъпили на новия път към славата и реализацията. Няма да се изненадате да научите, че новите преживявания скоро ще изпратят миналото в историята, където то повече не може да ви навреди. Късмет е, че не можете да си спомните всички предишни животи, тъй като те биха ви отклонили от далеч по-важната задача за успешно завършване на този цикъл. Мили Мои, колкото и да е очарователно да научите кои сте били, важният момент е, че носите със себе си ценността на преживяванията си. Това ще ви помогне да преодолеете подобни проблеми и вашата еволюция ще продължи напред.

След хиляди години в този цикъл вие се приближавате до края на дните и все пак в малкото оставащо време ще постигнете повече, отколкото в който и да е друг период преди това. Развитието на вашето съзнание се ускорява през цялото време и ние виждаме едно общо нарастване в броя на онези от вас, които се пробуждат. Това създава условия за дълбоки промени за добро, тъй като Светлината става по-силна и по-силна. Затова можем да ви кажем, че борбата между Светлината и тъмните сили наистина е приключила и само последните издихания на тъмните сили я поддържат. Така или иначе всичко е илюзорно, както скоро ще разберете. Вашата реалност не е в по-ниските измерения, тъй като вие сте Същества на Светлината, заслужаващи бъдеще в по-високите измерения. Вие изпробвахте сръчността си да създавате в двойствеността с малък успех, но въпреки това останахте верни на своята Светлина и на знанието, че сте повече от това, което изглежда. Има едно вътрешно знание, което ви е позволило да осъзнаете своя по-голям потенциал, затова посрещнете настоящите предизвикателства с пълна увереност.

Преминаването през толкова много изпитания и премеждия ви е направило безстрашни и войни на свободата. Вие се изправяте пред онези, които все още биха ви се наложили и те са притеснени, че вече не отстъпвате пред техния натиск. Мощта на хората се е завърнала и вие откривате, че в мнозина има сила. Събитията, които се случват, ви помагат във вашата борба, а тъмните сили пропадат в дупката, която сами са изкопали. Наближава благоприятно време за първите съобщения, които ще подпечатат съдбата им, но моментът все още трябва да бъде определен правилно за максимален ефект. Разкриването ще освободи толкова много информация, че това ще промени света доста драматично и няма да има връщане към старите вярвания. Онези, които вече знаят истината за нас, няма да бъдат шокирани от резултата, но някои, които имат малка представа за това, ще бъдат дезориентирани за известно време. Това е нещо, с което бихме желали да се справим бързо чрез поредица от програми, които ще просветят хората за причината, поради която сме тук. Нещата ще следват едно след друго, докато въображението на всички хора бъде развълнувано от перспективата за това, което ще предложим. Факт е, че ние можем да изпълняваме обещанията си поради размера на Галактическата Федерация и нейните огромни ресурси. Също така и защото ние идваме, за да ви помогнем през останалата част на този цикъл и да гарантираме, че ще се издигнете.

Бленувайте своите мечти, Мили Мои; настъпи вашето време, когато свободата и суверенитета, неправилно отнети от вас, ще бъдат възстановени. Може да отнеме време, за да бъде постигнато това напълно, но ще стане с наша помощ. Ще бъдат направени много реформи с оглед възвръщане на правосъдието и издирване на корупцията и престъпната дейност. Вие искате общество, основано на справедливостта и честността, в което можете да се доверите един на друг и това е, което ще получите. Бъдете уверени, че плановете за това вече са щателно направени, за да гарантират абсолютен успех. Нашите съюзници просто изчакват инструкциите си, за да действат и този момент не е много далеч.

Всичко, което е било скрито от вас, се разкрива, което ви подготвя за още по-големи разкрития, които ще шокират много хора. И все пак, истината трябва да излезе наяве, което ще ви помогне да разберете защо промените ще бъдат толкова всеобхватни. Пипалата на тъмните сили са проникнали в повечето от големите институции в световен мащаб. Те са навлезли в правителствата, сред военните и големия бизнес, често купувайки пътя си към тях. Всички тези проблеми трябва да бъдат разгледани и ще бъдат уредени, за да се премахнат онези, които са виновни, че са действали против интересите ви.

Когато казваме, че трябва да се направят много неща, ние очевидно не подценяваме обема на задачите, които предстоят. Вече знаем онези сред вас, които са ни предложили услугите си и сме щастливи да включим колкото е възможно повече хора в нашите планове. Вие имате умения, които ще ви направят подходящи да ни подпомагате в нашите проекти, които ще изискват хора с технически опит. Предстоят две години на интензивна дейност и това ще бъде радостна работа, защото ще знаете, че е от полза за всички. Последно, но не на последно място, Майката Земя заслужава вашата любяща помощ, тъй като тя също трябва да бъде готова навреме, за да се издигне.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и с всяко послание се надявам да сме нарисували малко повече от картината, която наричаме ваше бъдеще. Както сте научили, животът ви ще се промени напълни и ние искаме да сте подготвени колкото е възможно повече за това, което предстои. Няма от какво да се страхувате, тъй като историята на вашето време в двойствеността има щастлив край. Нашата любов ви обгражда както винаги и е изпратена с благословията ни към всички вас.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge