Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, March 8, 2010

SaLuSa, March 8, 2010

Великолепието на промените във вашата Вселена показва силата и интелекта, които се крият зад всички форми на живот. Като погледнете нагоре към нощното небе, може да се замислите над необятността на това, което виждате. Но това е само малка част от това, което съществува в действителност и всичко функционира съгласно перфектните Вселенски Закони. По начина, по който гледате на нещата, за вас е твърде невероятно да си мислите, че има Създател, който владее Всичко, Което Е и че то се простира в Безкрайността. Може да ви бъде простено, че се чувствате малки и незначителни, но въпреки това вие приемате всичко и сте богове по право. Макар да е вярно, че съзнанието ви е много ограничено, вие имате потенциала да придобиете пълно съзнание. Първата важна стъпка ще бъде голямото извисяване, което ще дойде с Издигането. Веднъж след като достигнете този етап, разликата ще бъде напълно зашеметяваща и ще изглежда, че вече сте божествени Същества.

Мили Мои, разбираемо е, че сте фокусирани върху собствените си проблеми, тъй като оцеляването все още е до голяма степен ваш инстинкт. Разбира се, около вас има заплахи и необходимите промени ви водят все по-напред, но разберете, че онези, които напуснат Земята преди Издигането, са планирали да направят това. Интуитивно може да усетите каква е позицията ви по тези въпроси, но като цяло, ако сте отправили взор към Издигането и работите за него, вие ще изпратите последните дни на старото измерение. Огромното мнозинство от вас изобщо няма от какво да се страхува и ако материалните промени ви засегнат, помнете, че накрая всичко ще бъде добре. Всъщност, големият скок към бъдещето, който ще направите, ще се окаже едно славно време. То ще ви донесе всичко, което сърцето ви би могло да пожелае, а духовно вие ще станете по-осъзнати, отколкото някога сте били.

Личната загуба на вашите вещи ще доведе до известна мъка, а когато са засегнати семействата и приятелите, това неизбежно е причина за скръб. И все пак, вие ще се срещнете отново с тях, тъй като те също могат да се издигнат от по-високите нива. В крайния процес на Издигането, когато заемете мястото си в по-високото измерение, вие ще имате различно становище, що се отнася до собствеността, тъй като материалните притежания вече не са необходими. Вие създавате точно това, което искате и пресъздавате отново, ако желаете. Това означава, че можете да създавате по памет всичко, което е съществувало преди. Затова можете да оставите нещата на Земята да следват пътя си, знаейки, че в действителност не можете да изгубите нищо. В резултат на Издигането, качеството на живота ви ще се повиши стократно и ще бъдете заобиколени от красота и съвършенство. Не на последно място вие ще сте Едно с всичко и ще се радвате на щастлив и удовлетворяващ живот.

Онези от вас, които си спомнят, че са посещавали нашите кораби, ще се съгласят, че те съдържат всички възможни материални блага и в някои случаи, като Големите Кораби Майки, са самостоятелни градове. Те са пример за онова, което можете да очаквате и това ще бъде един квантов скок в бъдещето. Ние знаем, че сте готови за такова извисяване, тъй като придобихте много бързо разбирането за това, което се очаква от вас като духовно развити Същества. Това е ключов фактор, когато се касае за Издигането и вие не можете да го достигнете, освен ако не сте на подобна вибрация като Светлината. „Божествените” картини, които създаваме, са несъмнено атрактивен начин на живот и са напълно възможни само, когато сте завършили цикъла на дуалността. Сегашните ви вибрации иначе не са подходящи за постигане на постоянно ниво на създаване, тъй като непрекъснато се случват промени. Вие, така да се каже, винаги се движите нагоре-надолу по скалата и докато не преодолеете тъмните енергии, ще остане така.

Посрещнете бъдещето с увереност, тъй като ние ви придружаваме по целия път. Това би трябвало да ви даде по-голяма степен на сигурност и увереност в безопасното постигане на вашата цел. Нека да повторим, че няма от какво да се страхувате, бъдещето ви е абсолютно осигурено – и това е според Божествения Указ. Вселенски декрет е връчен на всички създания, които отговарят с подготовка за голямата промяна към по-високите измерения. Трябва да ви се помогне, поради което много от нас са тук. Сега можете да видите защо работим непрекъснато с нашите съюзници, тъй като се стремим да започнем директния си контакт с вас. Това не е много далеч, но ние ще изберем добре момента, който е най-подходящ за успешен открит първи контакт. Всички непосредствени облаги, които ще ви накарат да минете през и извън наследството на дуалността, ви чакат и са готови да бъдат бързо осъществени. Това е въпрос на постепенна промяна на модела ви на живот, така че той да се движи внимателно към ниво, което е по-подходящо за финалните промени.

Никой индивид не може да бъде изоставен, тъй като няма такова нещо, защото всяка душа определя собствения си път и винаги напредва. Вие се движите в посока, която отговаря на нуждите ви и ви осигурява необходимия опит, за да продължите да се развивате. Това е много лично пътуване и няма две души, които да са еднакви, но вие обикновено бивате притеглени към онези, които имат подобно ниво на съзнание. Случаят в дуалността не е непременно такъв, тъй като понякога вие научавате повече от работата с онези, които са с по-ниски вибрации. Те често представляват по-голямо предизвикателство, което ще служи на интересите ви. Знаем, че някои от вас, които са в партньорство, чувстват малко общо помежду си, но бъдете сигурни, че нищо не се случва случайно и за това ще има добра причина. Дуалността е трудно измерение за намиране на истинското ви Аз, но все пак толкова много от вас продължават да се придвижват към Светлината и Любовта. Резултатът е, че сте придобили сила на характера и духовно разбиране, което ще ви отведе далеч.

Всички вие сте тръгнали на едно и също пътуване и ще е от полза, ако помагате на другите, когато те пресекат пътя ви. Понякога това е само кратка случайна среща с друга душа, която може да е кармична връзка, но всяка от тях е важна и има траен ефект. Семейства често се инкарнират заедно в различни роли, за да се развиват като група. Те често се разпознават по техните здраво свързани отношения и способност да бъдат като едно цяло, преминавайки през живота. Това е доброволният избор на онези, които са ангажирани в това и които ценят високо многото си животи заедно. Далеч от Земята вие се чувствате повече като свободна душа и по-малко склонни да се инкарнирате всеки път с едни и същи души. И все пак, както сме заявявали в миналото, ако имате любовна връзка, тя ще остане и можете да стигнете до тези души по всяко време, когато пожелаете.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и като всички души, заслужих мястото си в по-високите измерения. Вие стоите пред същата врата към свободата и Галактическата Федерация ще гарантира да ви бъде дадена вашата възможност.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge