Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, January 6, 2010

SaLuSa, January 6, 2010

Мили Мои, питате ни дали някога се изморяваме от работата си и отговорът е „не, разбира се, че не” във физическия смисъл, тъй като нямаме тежки тела като вашите. Нашите са с много по-лека вибрация, изискват малко храна и ние можем да черпим от енергиите около нас, въпреки че имаме това, което бихте нарекли „леки закуски”. Те са главно в течна форма, тъй като можем да поддържаме телата си без тежките храни, с които вие сте свикнали. Затова ние не изпитваме глад като вас и се изпълваме по приятен начин. Вашите тела изискват презареждане, за да се поддържа нивото на енергията високо, което е жизненоважно, когато се нуждаете от физическа сила и издръжливост. Ако слушате тялото си, ще знаете какво е най-добро за него и затова, например, някои трябва да ядат месо, докато за други това не е необходимо. Като цяло колкото са по-високи вашите вибрации, толкова по-вероятно е да ядете по-малко и това ще бъдат по-здравословни храни, които са пресни и чисти.

В по-високите измерения, които ще бъдат вашия нов дом, всички ограничения, които преживявате в момента, ще спрат да съществуват. Остаряването няма да бъде изобщо проблем и ще запазите младежката си външност като в разцвета на силите си и не е необходимо да изпитвате смъртта. Когато решите да навлезете в ново преживяване, което изисква различно тяло, вие съзнателно ще напуснете тялото си и ще приемете новото. Това няма да е чрез раждането, както го разбирате, а ще бъде будно преживяване в едно почти зряло тяло или такова, което е напълно развито. Всъщност, ако е необходимо може да имате две тела и да преминавате постоянно между тях. Животът е прост и лесен в сравнение с този, който имате сега и нямате никакви лични грижи за поддържане на физическото ви тяло. Ще избирате прическата или дрехите си чрез силата на мисълта и тялото ви ще се поддържа чисто поради високата си вибрация.

Отново ще се обърнем към онези, които са силно привързани към Земята и се страхуват от промените и питаме дали те могат поне да държат съзнанието си отворено? Независимо как изглежда на повърхността, това, което се случва е прекрасно прочистване, необходимо, за да даде възможност на новото да се прояви. Това, което не е благоприятно за вас, ще бъде премахнато и на негово място ще дойде началото на новата Земя. Бихте ли сериозно предпочели да останете в цикъла на двойствеността, когато на всички се предлага възможността за издигане? Може би само вашия Висш Аз наистина може да отговори на този въпрос, тъй като много малко души са напълно наясно със своя житейски план. И все пак, това, към което сте насочили погледа си, е там, където е фокусирана енергията ви и това ще бъде вашето творение. Сега повече от всякога вашата сила да творите нараства и трябва да сте сигурни в това, което желаете.

Ние работим усилено, за да придвижим напред определени събития, които ще имат отношение към това колко остава преди да бъде обявено Разкриването. Натискът е върху властите, за да действат без да отлагат и този ден се приближава все повече. След това целият процес на Издигането в крайна сметка ще бъде оповестен и това ще помогне на онези души, които не могат да се решат какво да правят. За някои от тях никаква информация няма да промени нещата, но това означава, че те не са готови да напуснат третото измерение. Това в никакъв случай не показва липса на усилия, тъй като всяка душа се движи със собствено темпо. Ние насърчаваме всички вас да направите своя избор да бъдете част от Издигането и това е всичко, което можем да направим. В крайна сметка вашата свободна воля ще определи как ще действате в резултат на това.

Не позволявайте на никой да повлияе на мисленето ви, нито дори на нас, освен ако не сте сигурни за това къде е бъдещето ви. Ако се съмнявате за нещо, с което се сблъсквате и не сте сигурни, не го отхвърляйте настрана, а го оставете да стои на заден план докато не сте абсолютно сигурни, че трябва да се откажете от него. Ще откриете, че нещата често просто ще си дойдат на мястото, което преди не се е вписвало във вашите разбирания. Бъдете гъвкави и не твърди в убежденията си и по този начин нищо, което може да е ценно за вас, няма да ви подмине. Животът е постоянно преоценка на вашите позиции и вие имате богат опит зад себе си от всички предишни животи. Какъв друг, Мили Мои, е критерият ви за това, в което вярвате и чувствате, че е за ваше най-голямо добро.

Тъй като всеки от вас израства повече към Светлината, така вие помагате да се издигнат вибрациите на Земята. По този начин вие също така издигате всяка друга душа около вас, тъй като колективното съзнание расте експоненциално. Виждаме, че то е на ниво, на което е извън влиянието на тъмните енергии. То ще продължи да се разширява и в един бъдещ момент ще достигне критичен размер и ще бъде средството, чрез което ще стане извисяването. Това протича в момента и е началото на още един цикъл, който ще ви пренесе по-високо в измеренията на Светлината. Животът е безкраен и скоро ще бъдете свободни да го преживеете така, както изберете. Какъв чудесен любящ Създател имаме, който отваря целия свят за нас.

Земята е била вашият постоянен дом, като ви е подслонила през цикъла на двойствеността и ви е служила добре. Също като вас Майката Гея сега набира сили за последния тласък, който ще я отведе в по-високите царства. Вие пътувахте дълъг път заедно и трябва да се познавате добре. Хармонично е да се издигнете по този начин и вашата връзка продължава. Земята вече има репутация заради някогашната си красота и е била вашата Райска Градина. Някъде дълбоко в спомените ви са картините за това време, които ще се завърнат с пълния си блясък за ваша голяма наслада и радост. Перфектна хармония и голямо разнообразие от цветове ще засилят щастието ви, тъй като попадате в измерение, което отговаря на представите ви за Рая.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и потвърждавам, че Галактическата Федерация никога не е била по-готова да премине към последната фаза на пътя към Издигането. Скоро ще споделите видението, което имаме, за вълнуващите времена, които ще ви издигнат от хаоса, който все още ви влияе. Тъмните сили все още ще се опитват да нарушат мирните ви приготовления и да ви отклонят от Светлината. Въпреки това, вие сега сте много по-силни, отколкото някога сте били и трябва да можете лесно да предотвратите опитите им да нарушат равновесието ви. Вярвайте във вашата сила и умствени способности да се защитавате и ще бъдете извън тяхното влияние. Вие сте окъпани в Любов и Светлина, победата в борбата между Светлината и тъмнината е вече ваша и можете да завършите пътуването си с пълна вяра.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.