Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, January 4, 2010

SaLuSa, January 4, 2010

Времето както винаги се ускорява, събитията също прогресират и са предопределени да оправдаят на очакванията ви. Достигнат е етап, когато може да трябва да упражним нашия избор, за да бъдат доведени нещата до решителен момент. Предпочитаме на промените да се гледа като на резултат от вашето колективно съзнание, което превръща виденията ви в реалност. Все повече хора поставят под съмнение стария начин на живот, към който някои още се придържат и поощряват идеи, които ще ги променят завинаги. Всеки от вас може да добави своята енергия като фокусира мислите си върху това, което е за доброто на всички. Издигането ще настъпи, независимо какви пътища създавате, но много повече ще ви хареса, ако се движите в хармония с него. Имайте предвид, че част от вашето население все още очаква апокалиптични промени и там е концентрирано вниманието. Бъдете сигурни, че приносът на всеки човек за Светлината е от голямо значение и съдейства за създаването на мирно преминаване към края на този цикъл.

Въпреки, че не сте били наясно с много от нещата, които се случват зад кулисите, ние знаем, че имате достатъчно доказателства, че се движите в правилната посока. Вярваме, че забелязвате, че повече хора поставят под съмнение властите и тяхната политика и ще разберат, че това създава повече енергия за промяна. Този подход предизвиква преоценка на съществуващите практики и отваря очите на онези, които са забравили как са били използвани. Мощта на тъмните сили разчита много на способността им да получават сляпо подчинение от своите служители. И все пак това се променя, тъй като нивото на осъзнатост се повишава и донася истината на много повече хора. Вие всички сте част от средствата да се сложи край, според това как проектирате вижданията си.

Ние трябва да играем своята роля и за нас няма значение дали са необходими промени. Факт е, че Издигането ще продължи, независимо колко е трудно, но ние не очакваме проблеми. Всички варианти вече са били обмислени и ние сме напълно подготвени за всяка голяма промяна в нашия план. Например, ако ни бъде възложено да ускорим Разкриването, ние сме подготвени да извършим масово кацане. С това нямаме предвид да ви поразим с разкриването на нашето присъствие, а по-скоро да е невъзможно да го игнорирате или опровергаете. Това ще бъде последвано от Разкриването, тъй като то не може да бъде повече пазено в тайна от обществото. Несъмнено има голяма разлика между обичайното наблюдаване на нашите кораби, които прелитат ниско и приземяванията, които ще последват. Както често ви информираме, ние наблюдаваме вашите нива на осъзнаване и затова можем да преценим вероятната ви реакция на открития контакт.

Собственото ни внимание е съсредоточено върху лидерите на различни държави като някои от по-малките са далеч по-възприемчиви за нашето идване, отколкото по-големите. Властта не е нещо, от което политиците или техните институции са готови да се откажат. Въпреки това, с промените, които предстоят, тя ще бъде отдадена, така че да има повече споделяне и по-малки единици. Нещо повече, вие, обществото, ще имате много повече думата за това какво се прави във ваше име. При наличието на повече духовно осъзнати души във властта, ще стане по-лесно да ви ръководим през последните години в една мирна и щастлива среда. Нашият принос е да наложим посоката и ще гарантира бързо и приемливо завършване. Вие и Земята ще се издигнете и нашите нареждания са да се уверим, че това се случва точно както е планирано.

Имайки предвид разнообразната природа на промените, които се разгръщат и са готови да ви издигнат, е прекрасно, че толкова много от вас могат да видят необходимостта от тях и колко полезни ще бъдат. Единствено страхът и липсата на вяра не допускат повече хора до пробуждането за важността на времето, в което се намирате. Понякога това е липса на вяра в съществуването на Създателя и защото хората не могат да видят порядъка и творческите сили, които стоят зад всичко, което съществува. Ако търсите Бог, който има човешки вид, няма да го откриете, тъй като на нивото, на което съществува Бог, всичко е чиста Светлина. Вселената е Бог и всичко, което е в нея, е част от Бог, затова Бог е вътре във вас и вие няма нужда да търсите Бог извън вас. Вие сте Божия искра, както е и всяка друга форма на живот, независимо дали е въодушевена или не.

Цялата пищност на Вселената привлича вниманието ви и след като веднъж се освободите от по-ниските вибрации, ще пътувате, където поискате. Вашето Космическо Аз ще се придвижва мигновено от едно място на друго чрез силата на мисълта. Вашата еволюция ще продължи под собственото ви ръководство, но както винаги по-висшите същества ще се радват да ви съветват, ако е необходимо. Вие ще бъдете като Бог в собствените си права и господари в използването на творческите си сили. Където и да отидете, ще видите, че животът изобилства и ако желаете такова преживяване, това може да ви отведе в други Вселени или паралелни измерения. Вашето бъдеще е вълнуващо и удовлетворяващо и пространството, което можете да изследвате е безкрайно.

Скоро ще забравите времето, такова каквото го разбирате сега, тъй като ще се преместите в „Сега” без очертани линии между миналото, настоящето и бъдещето. Всичко просто „Е” и постоянно се развива, и въпреки че това може да ви изглежда невероятно сега, нищо не остава инертно. Можете да творите и разваляте творенията си, тъй като нищо никога не е загубено или унищожено, а само подлежи на промяна. В сегашното ви измерение можете да забележите промените много по-лесно, тъй като материята в по-ниските вибрации не задържа формата си толкова добре и за толкова дълго, както в по-високите измерения. Както започвате да осъзнавате, животът ще бъде много различен и по-удовлетворяващ, отколкото е сега.

Ако сте привлечени от земни въпроси, които не са добре за вашия напредък, просто си представете какво предстои и бъдете благодарни, че Планът на Създателя за Човека е толкова красив и възнаграждаващ. Какво са още няколко години в двойствеността срещу това, което ви е било обещано. Всъщност този период е най-важен за всички души, като им предлага възможност да излязат от този цикъл веднъж завинаги. Това е златен шанс да напуснете двойствеността като изчистите кармичното си досие. Няма друго място като Земята в момента, където е достъпна толкова много помощ за всеки и предлагаща изход, който напълно ще възстанови съзнанието ви.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и блестя от радост от признаците за обръщане на Човека към Светлината и намирам в сърцето си любовта, която не познава ограничения. Златната Епоха е наистина близо до вас и вие го заслужавате.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.