Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 4, 2011

СаЛуСа, November 4, 2011


Вие сте в ситуация, която изисква да чакате търпеливо въпросите да се развият още малко, а след това можете да очаквате действие. Прочистването за вашата цивилизация се случва от дълго време на различни нива чрез преместване на тъмните сили от нашите представители от Светлина до настоящия ден, когато те са премествани и поставяни там, където не биха могли да навредят повече. Така че можете да видите, че условията стават такива, че ние можем да се придвижим в следващата фаза. С това идва и по-голямо осъзнаване от ваша страна, тъй като повече хора се отварят за истината по отношение на това какво се случва на Земята. От объркването, Фениксът на миналото, както когато бяхте в ерата на Любов и Светлина, се издига. Това беше през един от по-просветлените периоди на Атлантис, предшестващ нейния край. Буквално всички от вас живяхте през тази велика епоха, а спомените все още са пазени в подсъзнанието ви. В онези времена вие достигнахте връх в духовното си развитие, което позволи на великите Майстори да се върнат на Земята. Обаче, през хилядите години вибрациите постепенно спаднаха, докато Светлината трябваше да се състезава с преобладаващата тъмнина, която погълна Атлантис и доведе до нейния крах.

Сега вие енергизирате мрежите около Земята и още веднъж тя е готова да достигне до друг духовен апогей. Този път издигането се случва много бързо и толкова бързо, колкото можете да поемете по-висшите енергии. С непосредствения период, който е пред вас и с още по-голямото количество Светлина, излъчвана към вас, вътрешните ви промени стават все по-забележими. Някои от вас може да се чувстват неразположени, но това по никакъв начин не е неприятно и веднъж, след като се успокоите, ще се почувствате издигнати. Ние знаем, че много от вас вече са се развили до точка, от която сте способни лесно да се центрирате, независимо от това, което се случва около вас. Това е доказателство за продължаващата ви способност да привличате по-висшите енергии в себе си. Всеки един от вас, който е достигнал този етап, е в служба на онези, които не са го постигнали, като създава по-успокояваща и уравновесена атмосфера около себе си.

В Европа, разбираемо се стига до паника, тъй като ако Гърция все пак продължи и проведе референдума, относно боравенето с дълга, хората са настроени да отхвърлят въвеждането на повече съкращения или санкции, които да го покрият. Ако това е така, то почти предрича края на Еврото, с последващия колапс на тази система, тъй като и други държави също пропадат. Това означава, че е въпрос на седмици, отколкото на месеци да бъде решено бъдещето на Европа, а това ще отвори вратата за нова финансова система, която ще преодолее произтеклите проблеми. Ние не желаем такива сривове за вас, но докато те не се случат, пътят не би бил достатъчно чист, за да се въведат приемливите алтернативи. Бъдете сигурни, че всичко е в готовност да продължи, което означава, че периодът на прекъсвания и несигурност ще бъде сравнително краткотраен.

Безпокойството по света е сигурен знак, че пробуждането е в пълен напредък и че хората осъзнават, че максималната сила да решат бъдещето си е в тях самите. Като резултат те се мобилизират, за да демонстрират и да изискват промени в съществуващите системи. Това ги поддържа в центъра на публичното внимание, а движението се разраства, тъй като към тях се присъединяват повече хора. Те също са захранени от позитивните енергии, които привличат към себе си, а това се разпространява много бързо. Ние искаме да ви помолим да продължите действията си в позитивна насока и да не се поддавате на онези, които ще дискредитират кампанията ви. Дръжте ги мирни и ограничете всякакви усилия за предизвикване на насилие, защото това е само в полза на властите.

Скъпи мои, махалото се придвижва във ваша посока, а това означава, че контролът над вашия свят започва да сменя водачите си. Най–сетне онези души от Светлина, които дойдоха точно за тази възможност, се преместват в позиции, готови за заменят онези, които ще бъдат премахнати. Нашите планове очакваха точно това време и веднъж, след като видим възможността да ги поставим на мястото им, въпросите напред ще се ускорят. Така че първо е организацията, а после структурата за прилагането на промените. Това ще доведе до нещо, което вие може да наречете „ ключов” период, който да позволи да започнат физическите промени. До тогава ние ще бъдем в 2012година, която ясно ще бъде година на голяма дейност и в която вие ще играете главна роля, понеже никога не е визуализирано това да бъде нещо различно от съвместно предприятие или ако трябва да кажем, приключение. Ние имаме естествено желание за започнат последните етапи, водещи към Издигането, тъй като сега пътят е почти изчистен от миналите препятствия.

Също като вас ние се чувстваме въодушевени, че има достатъчно знаци за издигането ви, така че вие знаете със сигурност, че сега са започнали крайните времена. Това, което може да ви е изглеждало невероятно преди няколко години и беше трудно за разбиране за много от вас, сега се е втренчило в лицето ви. Доказателството за това, което се случва, е налице, за да го видят всички, въпреки че ние действително приемаме, че има някои души, които не са готови да прекрачат от другата страна. Все още ще им се помага и те като всяка друга душа, в края на краищата ще открият, че са създали своя собствена реалност, която ги очаква. Абсолютно справедливо и подходящо е всяка душа да напредва според нивото си на вибрация и да не може да влезе в по-висша вибрация, докато не е готова за това.

Всеки ден сега носи възможността нашите съюзници да са отбелязали напредъка, който търсим, така че да може да бъде направен голям напредък. Във всеки случай вашето очакване на нещо конкретно няма да е за дълго, понеже ние сме толкова близо до успеха. Както можете да си представите, има голямо очакване на сигнала за продължаване напред, а проблемите действително ще се премахнат веднъж, след като започнем. Разкриването остана една от най-важните теми, която бихме желали да излезе наяве, а това ще даде много повече информация, която ще направи по-лесни нашите дейности. При нас няма нищо, което да се случва без вашето знание и участие, тъй като ние никога не сме претендирали да се справим с вашите нужди сами, въпреки че сме напълно способни да го направим. За вас е време да направите стъпка нагоре, за да поемете ролята си сред нас, което ние очакваме с нетърпение като вълнуваща перспектива.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм окуражен от обрата на събитията по Земята, както изглежда толкова много хора изведнъж „оживяха” за истинската цел на живота си. Вместо сляпо да се препъват в мрака, те сграбчиха истината и желанието да изиграят ролята си за довеждането на Издигането до съществуване. Всеки има да предложи нещо дори ако е малко, в сравнение с другите. Това е съвместно усилие и всяка част е толкова уникална, както никоя друга. Ето защо ние ви приветстваме да се присъедините към нас в Любовта и Светлината, която представляваме.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.