Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 2, 2011

СаЛуСа, November 2, 2011


Ние можем да почувстваме повишаващите се очаквания за събитията, които ще променят живота ви. „Бързото решение на проблема”, което някои държави се опитват да използват, за да намерят изход от проблема, единствено ще бъде онова, което няма да предложи дългосрочно решение. Всъщност те нямат отговори, ето защо когато нашите съюзници им представят нашия план, ще има малка опозиция. Ние можахме да предвидим колапса, който беше неизбежен, тъй като вие не можете да подкрепяте безотговорните начини за управление на световните ви въпроси. В голяма степен, разбира се тези начини бяха замислени с користни цели, за да поддържат контрол над вас. Когато преди говорехме, че ще има „подходящо време”, за да бъде предприето действие, сега би трябвало да можете да видите смисъла зад нашите разсъждения. Ние трябваше да чакаме, докато достигнете момента, от който няма връщане назад, така че за всеки да е ясно, че новото начало е жизнено важно. Това време дойде, а ние се привеждаме в готовност да направим началните промени, които да придвижат нещата за по-добро.

С всеки изминал ден вашето внимание трябва да се съсредоточава върху поддържането на колкото може по-високи нива на вибрации. Фокусирайте се върху Светлината и й позволете да е основата на всичко, което правите. Помнете, че мислите също са мощни, така че не им позволявайте да отклоняват вашето намерение да живеете и говорите вашата Светлина. Тези са важните времена, за които много от вас дойдоха на Земята, за да участват в тях, а това ще бъде славен период на постижение, когато хората ще си върнат суверенитета и ще пренапишат Конституцията. Вашите гласове са чути от дълго време и най-накрая ще имате позитивни сигнали, които без съмнение ще ви покажат накъде сте се отправили. Много от вас вече могат да усетят новата енергия във въздуха, тази, която е издигаща и ви защитава от по-ниските вибрации. Наслаждавайте й се и позволете на другите да разберат, че в реалността няма нищо, за което да се страхуват, и ще помогнете да закотвите Светлината на Земята.

Майката Земя трябва да се изкаже по въпросите, защото тя трябва да се придвижи за собствена полза. Обаче, нейните действия няма да бъдат крайни, а ние помагаме да се сведат до минимум ефектите от физическите промени. Това трябва да се направи точно по същия начин, по който вие подготвяте тялото си за живот в по-високите измерения. Там, където лично сте повлияни от промените, знайте, че вие сте поели такъв опит, тъй като в голяма степен хората сега са точно там, където е планирано да бъдат. Опитайте се да не пилеете енергията си да мислите защо това е така, тъй като с времето всичко ще бъде изяснено като причината за вашия опит. Може да изникне Карма за изчистване във всеки живот, а това никога не се случва, докато вие не сте готови да я поемете. Въпреки това, понякога вие ще изберете да преживеете нещо просто като крива на обучението, така че не винаги е кармична причина да преминавате през нещо. Каквото и да се случи, приемете го по пътя си, защото бъдещето ви е гарантирано и нищо няма да го промени докато то е избор на свободната ви воля.

Дори в хаоса, които бушува, има смисъл и той следва план, както е по план и всичко останало. Много от вас тази година забелязаха, че времето се е ускорило повече от всякога и ще продължава да е така. Следователно може да сте сигурни, че това, което остава до края на този цикъл ще премине светкавично, но ще бъде най-радостното преживяване. Това, което е важно, е какъв е предопределеният резултат, а не начинът, по който той се случва, въпреки че може да има много високи мигове на чист екстаз и удивление. Не се страхувайте, ще продължите да бъдете информирани какво се случва и съответно е важно, причината за него.

Това са времена, в които са зададени много въпроси от онези, хванати в капана на по-ниските енергии. Те знаят, че нещо значимо е на път да се случи, но се страхуват от промяната, незнаейки за чудесната възможност, която се предлага на всяка душа. Ще бъде изяснено, че това, което се случва, е част от затварянето на цикъла на дуалността, но по-важно е началото на нова ера, Златна Ера. Ако чувствате, че сте „изкушени” да опитате и да издигнете живота си в Светлината, бъдете сигурни, че ще имате много помощ, за да ви се даде всяка възможност за успех. Създателят желае Вселената да се издигне и създава, каквото е необходимо, за да се случи това. Винаги ще има времена, когато възможността отново ще изникне, но ако можете да се издигнете при тази възможност, това означава, че няма да ви се налага да оставате в царството на дуалността.

Ние вярваме, че колкото повече разберете, че вашата реалност е илюзия, създадена от вас и има малка прилика с по-високите измерения, откъдето първоначално дойдохте, толкова по-лесно ще приемете промяната. Няма да ви се налага да бъдете бедни, гладни и нещастни и да живеете скромен живот. Няма нищо лошо в това да живееш комфортен и щастлив живот, с достатъчно време да изразиш себе си, по какъвто начин си избереш. Обаче, от вас се изисква да постъпвате отговорно и да не отказвате на другите възможността да бъдат като вас. Няма такива души, които „са” и „не са” в по-високите измерения, каквито има в света ви днес. Изобилието осигурява повече от достатъчното за нуждите на всички, а вие сте на път да се преместите в него в много близко бъдеще. Мислете за това, Скъпи мои, защо бихте искали да имате повече от необходимото ви, когато всичко е щедро осигурено. Когато парите престанат да са необходими, вие ще знаете, че сте пристигнали в земите на изобилието, а вашият подход към богатството ще бъде доста различен от този сега.

Когато сте достигнали определено ниво на висока вибрация, вие автоматично ще пожелаете за всички други това, което бихте искали за себе си. Щастие, радост и удовлетворение се свързват с живота в Единството, в което се издигате сега. То донася този женски аспект на грижа за другите, който върви до божествеността, а преди всичко вие сте богове в процес на изграждане. Знаем, че някои от вас се чувстват неловко при тази идея, а причината вероятно е, защото все още се чувствате, неадекватно да бъдете смятани за богове. Имайте предвид, че преди да дойдете в дуалността всички вие бяхте богове, а като Същества от Светлина бяхте сред най-великите създатели във Вселената. Оставихте много зад себе си, когато избрахте да преживеете по-ниските вибрации и изгубихте и идентичността си, но тя пак започва да се връща чрез вашето пробуждащо се съзнание.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и усещам, че сега по-спокойно работите с нас и осъзнахте, че няма нужда вие да се чувствате по-нисши от нас по никакъв начин. Всички ние сме красиви души в чудесно пътуване заедно, споделящи преживяванията си, а ние ви виждаме като красивите души от Светлина, които действително сте.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.