Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 1, 2011

СаЛуСа, August 1, 2011


Вратата на промените се отваря по-широко и както започвате да забелязвате, не може да има връщане към старите порядки. Става все по-очевидно от всякога, че цивилизация на границата на Издигането трябва да се придвижи в ново ниво на вибрация. Светлината успява да ви накара да се издигнете и да оставите зад себе си всичко, което вече не служи на целта ви. Толкова е очевидно, че старите начини се провалиха, но не, защото вие като личности не сте успели да запазите властта. Те се провалиха, защото системата не можеше да поддържа финансовото устройство, което даде толкова много средства в ръцете на толкова малко хора. Сега настъпва раздвижване, което скоро ще позволи предприемането на необходимите стъпки, които ще сложат ред в ситуацията, а това ще оформи напълно нова финансова система. Такава, която е честна и справедлива и която пази парите ви от несправедливи закони и такси. Всичко е готово да продължи, а запознаването му с вас не може да чака дълго.

Всъщност вие сте подсигурени да преживеете много интересно време през следващите месеци. Хаосът продължава и заради него хората търсят отговорите и изискват действия от техните правителства, които изглеждат неспособни да отговорят. Причината е, че те се придържат към старите начини за поправка на системата, която е разбита и непоправима. Те имат малка или никаква представа как да се справят, а времето за идването на новите правителства дойде. Това също е добре организирано и въпреки че не сте видели някакво действие досега, то не е далеч от проявлението си. От няколко години ние малко по малко разгръщаме плановете си, които ще се разраснат толкова бързо, че вие ще се удивите на това как нещата могат толкова бързо да си дойдат на мястото. Вие сте много специални души, които преди всичко завършиха времето си в дуалността, и са в правото си за квантов скок напред, които ще ви издигне в по-високите вибрации. С наближаването на 11.11.11 ще осъзнаете, че това е един такъв случай, когато ще преживеете внезапно издигане.

Като проверяваме нивото на съзнанието ви, знаем, че тази година се забелязва драматично покачване в него, доколкото това се е отразило във вашата способност да се справяте по-лесно с ниските вибрации. Вие сте много по-добри в поддържането на фокуса ви в Светлината и следователно сте недосегаеми от тях. Всъщност, сега вие съзнателно разпространявате Светлината, а това помага да издигнете други души. Просто стоенето в присъствието на някой друг е достатъчно, за да направи впечатление върху него. Също така много от децата Индиго сега са достатъчно големи, за да проявят талантите си, те имат много висока степен на мъдрост, която да споделят. Но такива напреднали души рядко говорят за способностите си, а продължават с работата си, като са трудно забележими. Има много сред тях, които ще изиграят голяма роля в настъпващото бъдеще, а техните лидерски способности ще бъдат най-добре приети.

Ние от Галактическата Федерация определено имаме голяма роля в настъпващото бъдеще и сега изглежда, че има генерално приемане на нашето съществуване. Това е важно за вашия успех, а ние имаме отговорността да уверим, че тези, които искат да бъдат част от Издигането, са готови навреме. Има малък риск да бъде различно, и всъщност дори ние на свой ред сме част от по-голяма конфедерация, която е на разположение, ако е необходимо. Вашите тъмни сили могат да закотвят мисли за застой на нашия напредък, но напълно честно, те нямат идея пред какво действително се изправят. Те могат да бъдат спрени в песните им пред лицето на нашите далеч по-висши технологии, така че няма страх от нищо друго, освен победа за Светлината.

Ние редовно се срещаме на заседания, за да дискутираме вашата позиция, а нашият план е пригоден, в случай че се изисква. Може да е отнело много време да се стигне до точно тази точка, но има цялостно удовлетворение от плановете за придвижването ви. Точно сега се случват много неща, а тъмните сили започват да се изморяват от липсата си на успех. Там, където някога те се чувстваха непобедими, в много отношения са станали архитектите на собственото си падение. Толкова очевидните сценарии срещу вас като 9/11 разкриха тяхната арогантност и незачитане на човешкия живот. Тяхната жалка увереност, с която мислеха, че с лъжи ще се опитат да прикрият действията си, ще бъде пометена от професионалисти, които могат да ги разобличат. Остава само юридическата позиция да бъде обърната срещу Илюминатите, за да ги премахне от позициите на властта. Това ще стане и нашите съюзници напредват добре с намерението си да започнат такива действия.

Ние започнахме плана си да запознаем още повече хора с присъствието ни във вашето небе. Това означава повече надлези и концентрация върху районите, където не сме били виждани толкова често. Сега има моменти, когато едва забелязвате, че това сме ние въобще, което показва колко сте свикнали с нашите кораби. Ние сме приемани все повече като дружелюбни посетители на вашата Земя, а явния страх вече се счита за необикновено нещо. Тъй като има кампании да ни обрисуват като лоши извънземни, това е голямо постижение и се дължи на онези от вас, които работят за постигане на баланс. Много важно е за хората да имат предвид това, когато чуят за Сивите, които не са членове на Галактическата Федерация. Те са на Земята по покана на САЩ, които са работили с тях много години в обмяната на технологии.

Когато ние пристигнем на Земята, това също ще бъде по покана, защото ние сме говорили с вашия Президент, а нуждата да наблегнем напред върху плана за Издигането беше разбрана и приета. Ние ще бъдем отворени относно нашите намерения и вие ще знаете точно какво правим, когато засяга вас. Всъщност, ние ще говорим на нацията, за да знае защо сме тук и това да е ясно разбрано. Ще постигнем покриване на медиите и ще има свободна журналистика, която да докладва истината без никаква цензура. В този аспект сега вие сте до голяма степен в ръцете на Илюминатите, които все още контролират почти всички новинарски издания. Вие сте били заблуждавани, лъгани и както казвате, доведени до градинската пътека от много, много години. Вие ще имате отворено правителство, и прозрачно докладване, за да възстановите доверието си в свободното слово.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм очарован от възможностите да ви събудя за истината. Досега ние едва закачихме повърхността, а вашата истинска история със сигурност ще ви изненада. Имайте предвид, че тъмните сили са контролирали вашата Земя хиляди години, постепенно изграждайки пълен контрол над населението и неговото богатство. В по-старите цикли те са причинили тотално разрушение, когато цели цивилизации бяха унищожени. Това няма да се случи отново, и това е думата на Създателя.

Благодаря – Са Лу Са
Майк Куинси - Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.