Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, April 22, 2011

SaLuSa, April 22, 2011

Nu jullie het feit hebben begrepen dat jullie immense macht bezitten, zien we de aanvang van vele ontwikkelingen die jullie op koers zetten voor veranderingen in de manier waarop jullie worden geregeerd. De autoriteiten zijn al lange tijd bang voor jullie collectieve intentie om dingen gedaan te krijgen zoals jullie het willen. Dat was vele, vele jaren al duidelijk, want zelfs vreedzame demonstraties werden tegengehouden. In deze tijd zijn jullie eindelijk tot de conclusie gekomen dat, tenzij jullie zelf actie ondernemen, het onwaarschijnlijk is dat jullie de inwilliging van jullie eisen gaan zien. Vrede heeft zoín lange tijd hoog op jullie agenda gestaan, maar werd door de duisteren genegeerd die oorlogen gebruikten om jullie tegen te houden. Nu jullie geduld bijna op is, zijn de bewustzijnsniveaus zodanig dat de energie mensen stimuleert die tegen een breekpunt aan zitten. Er moet zeer binnenkort iets gebeuren, en wij zullen jullie ruggensteun geven aangezien het beŽindigen van alle oorlogen en vijandelijkheden moet plaatsvinden. Er is in de toekomst geen plaats voor dergelijke lage energieŽn, zeker niet in de hogere trillingen, en de waarheid is dat ze daar niet in kunnen bestaan. Jullie hadden met de gelden en de energie die aan oorlogen werden verspild in plaats daarvan een gelukkige en tevreden wereld kunnen hebben, gevuld met mensen die in veiligheid leven en rijkdommen delen. Die ervaring wordt binnenkort jullie werkelijkheid, als de grote schoonmaak de lagere energieŽn opruimt, welke het monster van oorlog hebben gevoed.

Mensen zijn onderhevig aan emotionele uitbarstingen maar hun natuurlijke staat van zijn is er ťťn van vreedzame co-existentie. Het zijn de duisteren die een staat van afgescheidenheid hebben laten voortduren en mensen in verdeeldheid tegenover elkaar lieten staan. Jullie beseffen nu hoe jullie duizenden jaren lang voor de gek zijn gehouden, en jullie zijn je bewust geworden dat er vijanden zijn gemaakt waar ze voorheen niet bestonden. Op jullie niveau hebben jullie het initiatief genomen en zijn jullie ďruzies aan het bijleggenĒ, en wereldwijd reizen heeft jullie ogen geopend voor hoe gemakkelijk het is goed met elkaar om te gaan. Het tolereren van jullie verschillen heeft grenzen overwonnen die door culturele verschillen en religieuze overtuigingen waren gecreŽerd. Velen oordelen niet meer, en met name wanneer zij beseffen dat ze door herhaaldelijke incarnaties het leven in veel verschillende landen hebben ervaren. Dierbaren, wat zijn het anders dan kansen in het leven om een samenkomst van alle mensen mogelijk te maken, als zij de Eenheid van alles beseffen. Als individu kunnen jullie geen kwantum sprong naar de hogere dimensies maken tenzij jullie vooroordelen en oordelen hebben overwonnen, en in Liefde en Licht naar anderen kijken.

Ascentie is geen weggevertje maar iets dat door jullie toewijding aan Universele Wetten wordt verdiend. Daardoor ontstaat een verfijning van jullie energieŽn, en zijn jullie uiteindelijk klaar om trillingsniveaus te verlaten die jullie behoeften niet langer vervullen. Het is een natuurlijke ontwikkeling die degenen bereikt die verheffing zoeken, voelende dat de Aarde niet hun ware thuis is. Jullie mogen je inderdaad afvragen wiens thuis het eigenlijk is, want ieder van jullie is oorspronkelijk afkomstig van de hogere niveaus. In de 3e dimensie is Moeder Aarde jullie tijdelijke verblijfplaats voor de duur van deze cyclus, welke zoals jullie weten op het punt staat te eindigen. Velen zullen na Ascentie bij Moeder Aarde blijven, terwijl anderen hun echte families opnieuw gaan ontmoeten. Zij zijn afkomstig van veel beschavingen die over het hele Universum zijn verspreid. Jullie zullen hen binnen de Galactische Federatie aantreffen, en vaak zijn zij precies dezelfden die een hand hebben gehad in jullie evolutie. Jullie zullen dus merken dat wij verre van vreemd zijn van jullie.

Realiseren jullie je dat jullie door je Ruimte banden worden beÔnvloed, en dat jullie bijvoorbeeld onderbewust haarkleuren kopiŽren zoals rood en groen, die niet van nature op Aarde worden aangetroffen. Hetzelfde is van toepassing op huidkleuren, mode en zelfs muziek. Jullie zijn een echte mix van verschillende Ruimte Wezens, die duidelijk jullie smaak hebben beÔnvloed. Wanneer we het stadium hebben bereikt waarop jullie verschillende types Wezens kunnen accepteren, zullen jullie behoorlijk door hun verschijning worden geÔntrigeerd. Houd in gedachten dat de verschillende vormen en afmetingen soms het directe gevolg zijn van factoren als zwaartekracht. Als het gebeurt, zullen jullie inderdaad heel erg lijken op veel Ruimte Wezens, al is er een neiging bij hen iets langer te zijn. Sommige kunnen als man of vrouw worden omschreven, maar niet echt in fysieke zin, zoals jullie het begrijpen. In feit is het voor de Hogere Wezens niet ongebruikelijk tweeslachtig te zijn. Het zal prachtig zijn wanneer jullie je Ruimte Vrienden kunnen ontmoeten, en ťťn van de voor jullie meest opvallende aspecten eraan zal het gevoel van liefde zijn dat zij uitstralen. Het is heel reŽel en zij zijn zeer waarschijnlijk degenen die het Christus Bewustzijn hebben bereikt.

Welke opofferingen jullie voor je gevoel nu ook maken, wees ervan overtuigd dat elk klein beetje zeer de moeite waard zal zijn. Jullie staan zo dicht bij ascenderen, en in slechts een oogwenk zal het jullie plotseling overkomen. Laten we zeggen dat het veel beter is dan jullie je voorstellen, en de snelheid van de veranderingen zal opmerkelijk zijn. We willen de reiniging van de Aarde aan de kant hebben, en ons concentreren op het gereed krijgen van jullie voor Ascentie. We weten dat jullie het wachten beu zijn, maar de meesten van jullie zijn hier speciaal voor deze specifieke tijd en zijn overeengekomen aan Lichtwerk deel te nemen om anderen te helpen om te ascenderen. Velen zijn genezers, maar jullie zijn op alle verschillende niveaus nodig zodat jullie op de juiste plaats en de juiste tijd er zijn om hulp te verlenen. Waarom zouden jullie anders in zoín gedenkwaardige tijd naar de Aarde komen, als het niet was om deel uit te maken van de aankomende opwindende veranderingen. Jullie hebben zoveel ervaring en talenten om aan anderen door te geven, en wees ervan verzekerd dat je bekend bent en dat er gebruik van je zal worden gemaakt. Als je niet geroepen bent om te dienen, wacht dan je tijd af want je zal je kans niet missen om het te doen. Het nadert werkelijk een situatie van ďalle hens aan dekĒ. Elke bijdrage helpt, en onthoud dat ieder van jullie uniek is en dat niemand precies kan wat jij doet.

Blijf gewoon doorgaan en houd je bescherming in stand. De duisteren kunnen de strijd verloren hebben, maar hun invloed is er nog en zal zich aan iedere ziel hechten die open staat en niet geheel van het Licht is. Woede is nog steeds een zeer schadelijke energie, en jullie zouden er goed aan doen je aura niet te beschadigen door het niet uit de hand te laten lopen. Emotionele controle is normaal gesproken geen sterk punt van de mens, en dient in bedwang te worden gehouden. Denk twee keer na voor jullie je op zitten te winden, en weet dat het zowel jezelf als een ander schaadt. Ontloop confrontaties en jullie zijn dan niet laf, maar verklein de kans dat het serieus wordt. Laat liever je liefde rijkelijk stromen om een kans dat negatieve energieŽn kwalijk uitpakken, te verdringen. Het mooie van het hebben van gevoel voor zoín situatie is dat jullie werk wordt uitgevoerd zonder aandacht naar jezelf te trekken.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en het is zo fijn jullie op een vriendelijke en informele manier toe te kunnen spreken. Ik Zegen jullie Allemaal met het Licht van Liefde.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte

Vanwege de feestdagen zal Mike's volgende bericht op 2 mei verschijnen.Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
ÔĽŅ
Galactic Channelings

Create Your Badge