Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 20 , 2011

SaLuSa, June 20 , 2011


"...Hajóink szemetek számára nem láthatóak, tettük ezt azért, hogy nehogy megijesszünk vagy felfordulást okozzunk. Hamarosan azonban biztonságosan fogunk tudni köztetek nyíltan mozogni, ami össze lesz kötve a közzétételekkel...."

Mindaz amit fénymunkásként visztek végbe egy nagy adag hitet igényel, hisz nem ismeritek az egész képet. Mégis részeként a tömegtudatosságnak érzitek, hogy mi történik és tudjátok, hogy minden rendben van. Fényetek része a Földet körbevevő nagyobb Fénynek ami segít felemelni rezgésszámotok és teszi ezt egészen addig, amíg a felemelkedés tart. Olyan rohamos ütemben halad, hogy gyorsan el fog juttatni titeket a tapasztalat végső fázisába. Hamarosan úgy fog megnyilvánulni, hogy minden ember figyelmét fel fogja kelteni szerte a világon. Ez szükségessé fogja tenni azt, hogy a Fénymunkások még a mostaninál is aktívabb működésbe kezdjenek. Olyan sok kérdés lesz ami válaszra fog várni, de ebben mi is kivesszük majd a részünket. Mihelyt hivatalosan be leszünk nektek mutatva, összejöveteleket fogunk tudni szervezni, ahol az emberek megkaphatják kérdéseikre a választ. Sok kérdésre a válasz egész természetes úton fog jönni, mert több már létező csoport jelentkezik majd kimondottan erre a feladatra.

Sok lélek kimondottan azért van a Földön jelenleg, hogy biztosítsák azt, hogy az elkövetkező időszak tanulságos legyen és, hogy a helyes tudás elérhetővé legyen azok számára akik keresik. Világméretű nyilvánosságra kerül sor a média különböző szintjein keresztül, ami addigra fel lesz szabadítva a jelenlegi korlátozások alól, ami megakadályozza a szólásszabadságot. Mindezen változások meg vannak tervezve és biztosak lehettek abban, hogy megfelelően gondoskodtunk szükségetekről. Valójában a tervek már jó régen elkezdődtek, mert ez a ciklus mindig is sikeres Mennybemenetellel kellett, hogy lezáródjon.

A kettőség rémálma egy álomvilággá fog változni, ahol minden tökéletes egyensúlyban és harmóniában létezik. Mindannyiótok saját módon járul hozzá ezen változásokhoz és gratulálnunk kell nektek, hogy továbbra is azon vagytok, hogy elképzeljétek milyenek is lesznek majd a végidők. Ebben az egészben nagyon fontos a ti szerepetek is és ne becsüljétek le az erőt amivel rendelkeztek. Ti voltatok azok akik megtörték a sötétség és Fény engyensúlyát és akik bevonzották a földönkívüli segítséget. Ennek következményeként akkora erő támogatásra tettetek szert, hogy most Fénylégiók hada áll mögöttetek. Emlékezzetek erre és ne hagyjátok hogy civilizációtok összeomlása félelmet ültessen el szivetekben. Változások kellenek, hogy legyenek és ti akik olyan alacsony rezgésszámon mozogtok, ennek kényelmetlen mellékhatásai lehetnek életetekre. Ez azonban nem lesz hosszantartó és tudjátok, hogy ez segíteni fog felülkerekedni bármilyen negatív reakciótokon annak hatására ami történni fog.

Csak úgy áradnak a különböző forrásokból származó üzenetek a Földre és tudjátok, hogy tele vannak bátorító szavakkal, amik a sikernek ígéretét hordozzák magukban. Sosem volt olyan idő amikor ne lettünk volna jelen és ne kísértük volna figyelemmel fejlődésetek. A Galaktikus Federáció hosszú ideje felelős azért, hogy biztonságban legyetek külső közbeavatkozásoktól. Ez a mai napig is tart és a múltban ti döntöttétek el, hogy kik jöhetnek meglátogatni titeket. A korábbi civilizációkban voltak időszakok amikor egészen közeli kapcsolatban voltunk veletek és elég sok időt töltöttünk együtt a Földön. Ez akkor volt amikor egy magasabb spirituális gyakorlatot és megértést értetek el és egyedi kapcsolatot tudtunk veletek élvezni. Civilizációtok nem érte el a múltban azt a szintet, hogy készen álltatok volna fogadni minket. A kettőség mint olyan, természeténél fogva mindig különböző irányban halad és az alacsonyabb energiák gyakran egy jelentősebb spirituális tanulási időszakot követnek.

A különbség most csupán az, hogy elérkeztünk a napciklus végéhez és Istenileg egy új kezdet rendeltetett el. Ezért minden lehetőséget megkaptok, hogy minden lélek megtudja hozni a végső döntést, felemelkedését illetően. Sokan közületek ezt már azelőtt elhatároztátok, mielőtt még leszülettetek volna, de ugyanakkor sokan bizonytalanok voltatok és elhalasztottátok a döntést. Azok akik még most is döntésüket latolgatják, döntésükben szerepet fog játszani, hogy senki sem tud felemelkedni hacsak rezgésszáma nem megfelelő.

A közelmúltban egyre többször láttátok hajóinkat az égen, ami része volt ama tervünknek, hogy hozzászokjatok jelenlétünkhöz. Mégis amit láttok, csupán parányi töredéke annak a számnak, ami aktívan Földetek körül kering. Hajóink szemetek számára nem láthatóak, tettük ezt azért, hogy nehogy megijesszünk vagy felfordulást okozzunk. Hamarosan azonban biztonságosan fogunk tudni köztetek nyíltan mozogni, ami össze lesz kötve a közzétételekkel. A sötét összeesküvők továbbra is elutasítják az együttműködést velünk és normális esetben addig várnánk, amíg rá nem döbbennének tetteik halálos következményeire. Ám tudják, hogy nem fogunk örökké várni és egy bizonyos ponton megkapjuk az engedélyt, hogy erővel eltávolítsuk őket és véget vessünk közbeavatkozásainak. Ahogy az idő egyre gyorsabban telik mindenki számára nyilvánvalóvá válik, a terveink kivitelezésének a fontossága. Ezért biztosak lehettek abban, hogy nemsokára kezdetét veszik a dolgok.

Bizonyos szempontokból jobban jártok azzal, hogy mihely a változások elkezdődnek, a dolgok rohamos ütemben fognak haladni. Nagyon kielégítő lesz látni a dolgok gyors történését, főleg miután elég sokat vártatok rá. Így a kényelmetlen aspektusai a dolgoknak minimálisra lesznek csökkentve és gyorsan élvezhetni tudjátok majd az előnyöket. Elsődleges célunk a szegénység és szükség megszüntetése, látni akarjuk ahogy az emberek felülkerekednek a reménytelenségen és kétségbeesésen. Boldog emberek együttműködőbbek mint a boldogtalanok és tudni fogják, hogy mindannyiótok javát tartjuk szemünk előtt. Nem egyszerű dolog megváltoztatni azokat a körülményeket amikhez hozzá vagytok szokva és felemelni titeket egy új szintre, de minden forrással rendelkezünk ennek a kivitelezéséhez. Látni az örömet és boldogságot az arcotokon, számunkra mindennél többet fog jelenteni. Csodálatos lelkek vagytok és mindent megérdemeltek, hogy hamarosan felemelkedhessetek a dimenziótok mélabús lélekölő robotolásából. Megőrzitek mindazon kedves emlékeket azokból az időkből, amikor jól éltetek és kapcsolataitok boldogok voltak. Ugyanakkor sok életen kereszül volt osztályrészetek a viszontagság és bánat és ezeket legjobb magatok mögött hagyni. Végső fokon a rossz emlékek mind eltűnnek a majd memóriabankotokból, de addigra már felemelkedtetek a magasabb szintekre ahol békében, Szeretetben és Fényben fogtok élni.

SaLuSa vagyok a Szíriuszról és reméljük, hogy magabiztosan emelt fővel néztek előre látva azt, hogy mennyire meg fog javulni életetek. Ebben biztosak lehettek és a múlt rohamosan el fog halványodni ahogy beléptek a Fénybe.

Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Fordítás: Livia - Galaktikus Üzenetek


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
ℼⴭ敂楧潣卭潣敲吠条ⴭ㰾捳楲瑰瘾牡张潣獭潣敲弽潣獭潣敲籼嵛弻潣獭潣敲瀮獵⡨捻㨱㈢Ⱒ㉣∺〲㄰㐵㜲索㬩昨湵瑣潩⡮笩慶⁲㵳潤畣敭瑮挮敲瑡䕥敬敭瑮∨捳楲瑰⤢攬㵬潤畣敭瑮朮瑥汅浥湥獴祂慔乧浡⡥猢牣灩≴嬩崰猻愮祳据琽畲㭥⹳牳㵣搨捯浵湥⹴潬慣楴湯瀮潲潴潣㵬∽瑨灴㩳㼢栢瑴獰⼺猯≢∺瑨灴⼺戯⤢∫献潣敲慣摲敲敳牡档挮浯戯慥潣⹮獪㬢汥瀮牡湥乴摯⹥湩敳瑲敂潦敲猨攬⥬⥽⤨㰻猯牣灩㹴渼獯牣灩㹴椼杭猠捲∽瑨灴㩳⼯扳献潣敲慣摲敲敳牡档挮浯瀯挿㴱☲㉣㈽〰㔱㈴☷癣㈽〮挦㵪∱㸯⼼潮捳楲瑰㰾ⴡ䔭摮挠浯捓牯⁥慔ⵧ㸭㰊ⴡ儭慵瑮慣瑳吠条ⴭ㰾捳楲瑰琠灹㵥琢硥⽴慪慶捳楲瑰㸢慶⁲煟癥湥獴弽敱敶瑮米孼㭝昨湵瑣潩⡮笩慶⁲汥浥搽捯浵湥⹴牣慥整汅浥湥⡴猧牣灩❴㬩汥浥献捲⠽潤畣敭瑮氮捯瑡潩⹮牰瑯捯汯㴽栢瑴獰∺∿瑨灴㩳⼯敳畣敲㨢栢瑴㩰⼯摥敧⤢∫焮慵瑮敳癲⹥潣⽭畱湡⹴獪㬢汥浥愮祳据琽畲㭥汥浥琮灹㵥琢硥⽴慪慶捳楲瑰㬢慶⁲捳瑰搽捯浵湥⹴敧䕴敬敭瑮䉳呹条慎敭✨捳楲瑰⤧せ㭝捳瑰瀮牡湥乴摯⹥湩敳瑲敂潦敲攨敬Ɑ捳瑰紩⠩㬩煟癥湥獴瀮獵⡨煻捡瑣∺⵰ㄳ穩栶䙦瑵ㅤ∶氬扡汥㩳䐢浯楡⹮慧慬瑣捩档湡敮楬杮彳潣Ɑ潄慭湩摉㘮㘷∴⥽㰻猯牣灩㹴渼獯牣灩㹴搼癩猠祴敬∽楤灳慬㩹潮敮∻㰾浩⁧牳㵣⼢瀯硩汥焮慵瑮敳癲⹥潣⽭楰數⽬⵰ㄳ穩栶䙦瑵ㅤ⸶楧㽦慬敢獬䐽浯楡⹮慧慬瑣捩档湡敮楬杮彳潣Ɑ潄慭湩摉㘮㘷∴潢摲牥∽∰敨杩瑨∽∱楷瑤㵨ㄢ愢瑬∽畑湡捴獡≴㸯⼼楤㹶⼼潮捳楲瑰㰾ⴡ䔭摮儠慵瑮慣瑳琠条ⴭਾ猼牣灩⁴祴数✽整瑸樯癡獡牣灩❴猠祴敬✽楤灳慬㩹潮敮✻愠祳据ਾ彟穥焮敵敵愮摤楆敬✨摥潭瑮湯瀮灨Ⱗ✠搯瑥潲瑩档捩条⽯摥潭瑮湯眮扥㽰㵡♡扣㠽猦捨㵢ㄳⰧ琠畲ⱥ嬠ⱝ琠畲ⱥ映污敳‬慦獬ⱥ映污敳㬩弊敟⹺畱略⹥摡䙤汩⡥樧汥祬楦桳瀮灨Ⱗ✠瀯牯潰獩慥瑮樯汥祬楦桳眮扥㽰㵡♡扣㠽猦捨㵢ㄳⰧ映污敳‬嵛‬牴敵‬慦獬ⱥ映污敳‬慦獬⥥਻⼼捳楲瑰ਾ