Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 20. rujna 2016Sheldan Nidle - 20. rujna 2016

4 Ben, 16 Zip, 13 Caban

Dratzo! Otkad smo prvi put masovno stigli na kraju vašeg 20. stoljeća, naučili smo do detalja kako vaš svijet funkcionira. Mi smo se povezali s vašim Uzašlim Majstorima i brojnim zemaljskim saveznicima. Osim toga, imali smo duge sjednice planiranja s našim Agarčanskim rođacima. Svi naši sastanci, zajedno s našim dugim znanstvenim studijskim letovima i pratećim vođenjem evidencije, pripremili su nas za ono što se trenutno događa na površini vašeg planeta. Površinsko stanovništvo je sada na raskrižju. Oni koji traže svjetlo postigli su mnogo i napokon su spremni početi objavljivati termine njihovog nevjerojatnog trijumfa. Novi globalni financijski sustav, sloboda u cijelom svijetu i nove vlade simboliziraju ovu pobjedu. Prije dva desetljeća, sluge mračnih odlučile su da se ne predaju kako su im njihovi bivši gospodari, Anunaki, predložili. To odbijanje odvelo vas je u dva desetljeća nepotrebnih ratova, od vlada smišljenog terorizma i opći niz nastavka korupcije i pogrešno usmjerenog nasilja. Ovo produženo doba nedjela bliži se kraju. Toliko željeno doba mira, slobode i blagostanja spremno je početi.

Dok ovo novo vrijeme počinje, želimo vam reći još nekoliko stvari o sebi. Naša primarna namjera je potpuno razotkrivanje. To nam može omogućiti da budemo otvoreniji u našim odnosima s vama. Mi žarko želimo u to vrijeme otvoriti široku komunikaciju s vama. Mnogi još vjeruju da pomisao da ovaj svijet stalno posjećuju vanzemaljci je glupost. Naša namjera je da uskoro razbijemo ovaj koncept. Kad nam je prije više desetljeća Nebo reklo da sastavimo ovu misiju prvog kontakta, bili smo nekako skeptični jer su nam naše znanstvene i inženjerske flote jednodušno označile vašu civilizaciju kao još nespremnu za kontakt. Naš iznenadni zadatak da spasimo vaše Sunce, u kombinaciji s nizom uredbi duhovnog vijeća Federacije, bio je preteča onoga što se kasnije dogodilo. Dakle, oduševljeno smo podržali ovu ogromnu posvećenost vašem planetu i njegovim ljudima. Poslali smo prilično veliku flotu i krenuli u interakciju sa svima koji su posvećeni svjetlu, kao i mnogim njegovim aktivnim predlagateljima. Trebalo nam je gotovo dva desetljeća da se postignu bezbrojni početni ciljevi.

Rezultat tih godina upoznavanja jedni drugih je da na Zemlji rođeni elementi sada nas u potpunosti prihvaćaju kao dio ovog vrlo raznolikog tima. Naši posrednici redovito rade planove i obavješćuju nas zajedno s ostalim dijelovima ove grupe. Mi smo razumjeli njihove planove i pridonijeli smo onome što je trenutno konačni raspored za ovu beskrajno složenu operaciju. Temeljito smo se posvetili ovom projektu i znamo kada možemo, u bliskoj budućnosti, spustiti se na zemlji i komunicirati s vama osobno. Dakle, naši mentori mogu izvršiti svoje dnevne pripreme znajući kada će se sve ovo stvarno dogoditi. Ovaj površinski svijet biti će iznenađen kad se ono o čemu razgovaramo počne odvijati. Novi bankarski sustav, blagostanje i sloboda koja dolazi s novom vlašću zahtijeva strastveno sudjelovanje s vaše strane. Svijet u kojem ste odrasli iznenada će "eksplodirati" upravo pred vama. Odmah trebate prihvatiti događaje promjene igre. To postaje vaša odgovornost da slušate, pažljivo ih pratite i djelujete.

Ova brzo mijenjajuća stvarnost uspostavljena je da vam omogući da otkrijete koliko je čudesno vaše okruženje postalo. Ovo je novi svijet u kojem će vam se dati puno vitalnih informacija. Vi to trebate primiti i odvojiti si vremena da to pregledate. Vlast će biti posvećena ponavljanju svega onoga što će se od vas očekivati. Uz sve to, neki od vas će biti oni koji će prvi početi, s ogromnom krivuljom učenja o novom prosperitetu i njegovom odnosu prema novom i prijateljskijem financijskom sustavu. Ta iskustva će vam pomoći da ostvarite vaše snove i širite sve veći globalni prosperitet. Zajedno s tim posebnim događajima biti će vlast koja doista zahtijeva vaše aktivno sudjelovanje. Društvene grupe su potrebne za interakciju s ovom vlašću na lokalnoj i regionalnoj razini. Namjera nam je, također, da vam damo neke smjernice i da vam omogućimo da u potpunosti sudjelujete u našim procedurama kontakta. Vaše vrijeme kao neka vrsta "gljive" doista je spremno za brzi svršetak.

Blagoslovi! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Ovo vrijeme je posebno slatko za nas! Veliki poslovi naših suradnika konačno donose plodove. Davno, Nebo nam je reklo da će doći vrijeme kada Anunaki i njihove sluge više neće vladati ovim područjem. Ovo dugo očekivano vrijeme se pojavljuje. Oni koji su došli k nama prije nekoliko stoljeća i postavili duhovne tajne posvećene svjetlu i njegovim dobrim djelima su na pragu monumentalnog uspjeha. Svjetlo je prisililo posljednje od mračnih da razmotre svoju predaju i pripreme se za nju. Sve glavne sluge neformalno su se predale i posebni datumi su odobreni. Posljednja djela mračnih trenutno se provode. Možemo se pripremiti da se uskoro radujemo. Slava Nebu za sve te veličanstvene blagoslove! Potrebne transformacije gotovo su spremne da se dogode. Ta veličanstvena djela su velikim dijelom dio vašeg kontinuiranog fokusa i podrške. Iskoristite preostalo vrijeme i koristite ga da se okupite i zahvalite svima na nebu za ove uistinu velike događaje.

Ono što se sada događa je duga i vrlo sadržajna strategija koja je izvorno počela na kraju Drugog svjetskog rata. Američke sluge i njihovi sljedbenici konačno su postigli njihov stoljetni cilj. Oni su postali bitni dio Anunakijevih posljeratnih planova. Amerika je osnovana, ne kao potencijalna svjetska sila, nego kao alternativa. Mi Majstori željeli smo postaviti primjer i dati svijetu blagoslovljenu alternativu globalnim slugama koje upravlaju ovim područjem. Znali smo da će se jednog dana Anunaki okrenuti svjetlu, a ovaj globus će trebati još jedan primjer za vođenje ove velike nacije. Međutim, Amerika je u stvarnosti bila rastrgana s dva različita načina upravljanja. Te razlike su kulminirale u posljednja dva desetljeća. U ovom sadašnjem trenutku, "sile koje jesu" i njihov zli plan se ukida. Novo vrijeme stiže za sve ljude.

Amerika trenutno vodi ovo područje u novo razdoblje u kojem sloboda, prosperitet i jednakost su neogranični. Oni koji su držali ovaj narod, i svijet općenito, u ropstvu, više neće biti u položaju da se odupru ovom novom načinu. Stare percepcije na koje ste dugo bili naviknuti će otići. Vaša vizija i fokus na novo stanje življenja će trijumfirati! Američka povijest će biti otkrivena i otvoreno raspravljana. Koristite ovu nevjerojatnu povijest kao točku koju treba izbjegavati kao najzlobnije planove u ovom čudesno evoluirajućem području. Ostanite jaki i voljni slušati i učiti sve o Americi i njenim nevjerojatnim proročanstvima! Imamo vam za reći i mnogo drugih stvari, također. Trebate se upoznati s djelima i lažima mračnih i energiju ovih djela transformirati u svjetlo i uzvikivati blagoslove. Vi ste na prijelazu u novu svijest i biti ćete usmjereni na istinu, i novorastuću, mudrost. Haleluja! Haleluja!

Današnji dan smo proveli s našim tjednim izvješćem. Kao što možete vidjeti, mnogi uzbudljivi događaji su spremni za pokretanje! Neki od njih vas mogu zapanjiti u prvom trenutku. Ostanite strpljivi i fokusirajte se na dobro koje će se pojaviti! Znajte, najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Na Sirijanskom: Budite jedno! Budite u radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge