Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - 4. listopada 2016Sheldan Nidle - 4. listopada 2016

5 Manik , 10 Tzotz, 13 Caban

Dratzo! Oni koji znaju povijest ove stare republike raduju se da je ova nova verzija tako čvrsto uključena u NESARA. Vraćajući se nazad u doba nakon američkog građanskog rata, Kongres je donio Washingtonski zakon o reformi. Ovo ozakonjenje postalo je pokriće slugama za završnu obmanu: USA, Inc. Ova korporativna laž omogućila im je da vladaju Amerikom i potakla oblik nepoštenja koji je napravio veliku sprdnju s hrabrim porijeklom ove nacije. Ova podla prijevara dovela je do nemira i krađa, i do ogavnih organizacija poput Federalnih Rezervi i IRS-a. To je dovelo, također, do pozicije u mračnoj hijerarhiji nikad shvaćenoj od vremena kada je Amerika po prvi put rođena. Ova nacija je postala preteča jednog zla koje je bilo samo povećavano kako je 20. stoljeće napredovalo od Drugog svjetskog rata do dolaska 21. stoljeća. Početak ovog stoljeća opet je pokazalo smjelost ove nezakonite vlasti sa šokom 9/11 i naglim porastom ratova koji su ubrzo uslijedili. SAD je postao pristalica klike aristokrata koji su namjeravali vladati i desetkovati ovaj svijet. Samo je hrabro okupljanje Svjetla marljivo radilo da ih se zaustavi!

Ovaj veličanstveni skup napokon je vratio stupanj zdravog razuma. To je omogućilo da posebna koalicija vojnika i civila uskrsne NESARA i sruši ogromno čudovište koje je USA, Inc postalo. Rast međunarodnog partnerstva dao je američkoj skupini sredstva da se brzo pomakne naprijed sa svojim strategijama da se zamijeni ovaj režim. Ovaj proces je izvorno došao od kada je NESARA prvi put prešla u zakon u ranim 2000-tim. Ova operacija je bila donekle skrenuta beskrajnim ratovima na Bliskom istoku koji su nicali između 2003. i 2011. godine. Sredinom 2010-tih, ova operacija je oživjela, što je dovelo do projekta da se čvrsto uvede NESARA vlada. Uspon ove nove institucije biti će dio svjetskog pokreta za uspostavu novih financijskih i vladinih institucija koje potiču globalni prosperitet i ukidaju korupciju u vladi. Ovaj proces sada sustavno dolazi u javnost ostavljajući svjetsku populaciju da lakše diše. Tu je još nekoliko pojedinosti koje donose korist.

Ta rastuća stvarnost je istinski za mir, slobodu i prosperitet. Više se Amerika neće trebati brinuti o zlom porezu na dohodak. Amerikanci će također biti nagrađeni kroz jubilej koji će omogućiti svima da znaju da će brojni lažni krediti za stanogradnju, automobile i slično biti oprošteni. Amerika će se tako osloboditi duga i svega što on donosi. To će biti jedna era u kojoj će Amerikanci ponovno postati ponosni na svoju vladu, i saznati nevjerojatne stvari koje će ovaj pomak u svijetu donijeti.

Sve strane baze biti će zatvorene, a Amerika će konačno moći uživati u miru koji su njihovi preci davno uživali. To će biti vrijeme kada će se potraga za savršenstvom u svim stvarima opet vratiti. Prava koja daje Ustav u potpuno će biti vraćena i mnogi ljudi će biti oslobođeni iz zatvora zbog zločina koji se više ne mogu izdržavati. To će biti sretno vrijeme za Ameriku. Dugi mali ratovi će prestati. To će biti razdoblje u kojem će vlada opet odgovarati ljudima i sve će opet dobro funkcionirati. To će biti vrijeme slobode i prosperiteta!

Ne samo da je veliko doba mira, slobode i prosperiteta na vidiku, nego će to biti, štoviše, točka u kojoj se razotkrivanje može dogoditi. Dugo smo radili s našim saveznicima da stvorimo jednu atmosferu pogodnu za brojne službene objave, koje nas mogu predstaviti vama. Još od kraja Drugog svjetskog rata, postojala je zavjera mračnih podanika da se negira da mi postojimo. Ta glupost je prevladavala u medijima i filmovima tog doba. Bili smo prikazivani kao mračni, s planovima za invaziju i za svjetsku dominaciju. To je daleko od istine. Kao dio naše nebeske misije, mi smo poduzeli inicijativu da pomognemo svjetlu u vašem svijetu. Naše galaktičke inicijative proizlaze iz posebne misije koje smo dobili prije dva desetljeća nebeskim odlukama. Svatko od vas će biti vraćen u punu svijest. To nas dovodi do još jednog otkrića koje je osporavano od strane vaših vlada. Agarte! Naš dolazak nije samo da vas spremimo za vašu sudbinu, nego i da vas upoznamo s vašim rođacima, Agarčanima. Vi ste na dohvatu najveličanstvenije budućnosti!

Namaste! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Dolazimo u radosti, znajući da je vlasti suđeno da bude zakon zemlje. Ovo provođenje NESARA samo je početak brojnih promjena koje će promijeniti način na koji se sada vidi Amerika u svijetu. U vrijeme američke nezavisnosti, mi Majstori smo podržali i pomogli da ova mlada nacija bude rođena. Smatralo se da će Amerika biti radni prototip onoga što ovaj svijet snažno zahtijeva. To je trebala biti nacija čije su akcije trebale biti suprotne onima u Europi. Ovo uvjerenje je dovedeno do kratkog spoja nesretnom politikom američkog režima koju je pratio kraj američkog najtragičnijeg građanskog rata. Mračni gospodari novca i položaja preuzeli su američku plemenitu svrhu i skrenuli je s kolosjeka. Sada, zahvaljujući vašim sjajnim vizijama i milošću ispunjenim fokusom, ova velika nacija će se preporoditi. Slava svim učesnicima!

Događaji koji će uslijediti pokazati će veličanstvenu snagu vaših kolektivnih energija i čuda koja je Nebo postiglo. Iz naših ljubaznih srca, zahvaljujemo se čudesnim djelima koja ste postigli vi i Nebo. Ovo vrijeme će biti poznato po velikim stvarima koje ćete kolektivno učiniti. Također smo zahvalni nebeskim uredbama koje su omogućile našim svemirskim i duhovnim obiteljima da pomognu. Kad sve bude gotovo, svatko od vas će ostvariti svoje najdublje snove, a ovo područje će konačno odbaciti mračne okove koji su predugo bili žalost svakog dana. Ovo novo doba slobode i prosperiteta je, dijelom, vaše čudesno djelo. Mi pohvaljujemo sve vas za vaš ustrajan rad i neprestanu nadu. Budite milostivi i s dobrom voljom pružite svoju pomoć Gaji i njenim raznim ekosustavima. Hosana! Hosana! Hosana!

Sve ove slave moraju biti vaše. Ne gubite nadu. Gledajte na sve ono što se odvija kao na veliki dar koji Nebo daje. Prije više tisuća godina, veliko svjetlo se reflektiralo oko ovog svijeta. Od tada, ono se neprekidno širilo. Ono se sada može materijalizirati i - voilà - ovo novo doba je rođeno. Imate milostivu priliku da ga ponovno upoznate. Ovo je također vrijeme kada ćemo mi Majstori objasniti vašu pravu povijest. Prihvatite to i shvatite njenu veličanstvenost. Dugo skrivani izumi i znanje će se pojaviti. Vi ćete završiti dugogodišnje frustracije vašeg života, svojih ljubavi i vaše stvarnosti. Neka ova nova razmjena energija postane jedno s vama, a onda se radujte. Ovo čudno, mračno područje završava. Nebo i mnoštvo anđela i skrbnika ga transformiraju. Budite jedno u ljubavi!

Danas smo nastavili s našim tjednim izvještajima! Oko nas su velika djela svjetla koje transformira ovo mračno područje u ono od svjetla. Ovo su vremena starih slavnih proročanstava koja su rođena da vas pripreme za doba vašeg galaktičkog humanoida! Znajte najdraži, da je neizmjerno i beskrajno blagostanje Neba doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski za Budi Jedno! I Budi u Radosti!)


Website: Planetary Activation Organization

Hrvatski prijevod: Fredi
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge