Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 30. rujna 2016Mike Quinsey kanalizira svoje Više Ja - 30. rujna 2016

Mike Quinsey

Svakog dana događaji se približavaju pozornici da budu najavljeni, a kad situacija bude pozitivna i viša bića budu zadovoljna da je to sigurno učiniti, krenut će se naprijed bez odlaganja. Uzbuđenej raste u višim dimenzijama kako se približavate značajnom vremenu koje se odvano čekalo, i sasvim je sigurno da će se uskoro napraviti veliki korak naprijed koji ima potencijal da se dogodi samo u nekoliko dana. Međutim, nemojte biti razočarani ako se ne dogodi ništa od onoga što je najavljeno, jer svako odgađanje ima vrlo dobar razlog. Što se tiče kašnjenja, ostaje činjenica da se ništa neće promijeniti i te promjene koje očekujete ipak će se manifestirati. Postoji vrijeme i mjesto za svaku stvar, i u vašem je interesu da najvažnije odluke donose oni koji imaju sveukupni pogled i razumijevanje onoga što se događa na Zemlji.

Magnituda onoga što se događa je izvan vašeg potpunog shvaćanja, ali znajte da ste privilegirani da budete oni koji izravno doživljavaju takvo prekrasno vrijeme. Vi ste doista oni koji su odabrani da uzađu u svojim fizičkim tijelima, i to će biti jedinstveni događaj. Shvatite da na određenoj razini tijelo "stare" Zemlje će se promijeniti u ono s mnogo višom vibracijom. Ugodno iznenađenje će biti da u stvari ne možete prenijeti ništa manje nego savršenu verziju svog tijela, oslobođenog od svih nedostataka i defekata povezanih sa starim zemaljskim vibracijama. Međutim, ne očekujte to prerano, jer sve će doći u svoje vrijeme do vašeg uzašašća. Uživajte u viziji nove Zemlje oslobođeni svih obuzdavanja i protivljenja onih koji samo služe sebi. Ostanite usredotočeni i pozitivni i ne dopustite da nasjednete na ono što se događa oko vas. Možete ostati usred svih nevolja kao sjajno svjetlo koje će uzdići sve ostale.

Iluminati stvaraju svoju vlastitu propast, ali nikad neće prestati s pokušajima da ostvare svoje ambicije da vladaju svijetom. Ništa ih neće zaustaviti da to čine i poput ranjene životinje najopasniji su kad je njihova pozicija ugrožena. Budite uvjereni da što god učinili biti će bezuspješno, jer njihovi dani su odbrojani, a poraz im zuri u lice. Nije ni čudo da se toliko toga događa odjednom, ali iz kaosa će se pojaviti ohrabrujući znakovi koji će jasno signalizirati manifestaciju novog doba. Vi od svjetla ste na putu naviše i uskoro ćete dostići točku promjene u kojoj ostavljate stare energije za sobom za bolje, i uživati ćete plodove svog napretka.

Kad uzađete neće vam trebati nijedna od vaših "stvari", jer sve što će vam vjerojatno trebati već postoji u višim dimenzijama. Također ćete imati moć stvaranja u skladu s vašim potrebama, jer moć misli će vam omogućiti da imate upravo ono što želite. Stanje uma će se promijeniti i od tada možete "zamisliti" svoje potrebe materijalizirane i neće biti potrebe da akumulirate bogatstvo. Novac će već biti odbačen jer više neće biti potreban. Mnoge druge dobrodošle promjene će se uvesti kad Novo doba bude u potpunosti provedeno.

Svatko od vas je izabrao da bude prisutan u tako važnom trenutku, jer svi imaju nešto za ponuditi što će pomoći u manifestiranju novih energija. Vi ste stare duše koje su imale mnogo inkarnacija i napredovali ste tako dobro da ste potencijalno spremni da uzađete. Naučili ste sve što su niže vibracije imale za ponuditi tako da ste dobro testirani u vatri dualiteta, i sposobni prevladati mnoge izazove koje s kojima ste se sreli. Vi za nagradu ostavljate niže vibracije i ulazite u blaženstvo i radost viših vibracija.

Samo zamislite koliko će biti uzbudljivo upoznati druge rase koje su čekale takvu priliku da se sretnu s vama, nakon što su prethodno režirale da se ne miješaju u vašu evoluciju. Postoje i drugi koji su zainteresirani za stvaranje prijateljstva i da dijele svoje napredno znanje s vama. Tu su i oni koji su pratili vaš razvoj i shvatili da ćete se uskoro uspeti s Majkom Zemljom. Oni iz nižih vibracija također će ići dalje i nastaviti svoju evoluciju kao i prije. Budućnost će biti puna iznenađenja, a susret sa starim bliskim prijateljima koji mogu jeva čekati da vas opet vide. Život vam može biti težak upravo sada, ali nemojte se demoralizirati, jer za one koji čitaju ove poruke gotovo je sigurno da su na dobrom putu do uzašašća.

Istina o svim pitanjima vas očekuje i bit će vam dana u odgovarajuće vrijeme. Veći dio vaše povijesti kako ste razumjeli, daleko je od istine i namjerno je promijenjena od strane onih koji vas žele kontrolirati. Međutim, kako se vibracije podižu, njima postaje teže da sakriju svoje motive, a istina iza njihovih akcija postaje sve vidljivija. Vi ste velika bića koja su sputavana u mnogim aspektima, a to znači da su vaši životi bili lišeni napretka koji bi uvelike podigao kvalitetu života. Međutim, ne očajavajte, jer sve stvari će doći do vas u vrlo bliskoj budućnosti. Iza mnogih iskustava imali ste bića koja usmjeravaju događaje na Zemlji. Iako negativni, oni također provode svoj životni plan, a rezultat je da svi oni na putu kojim putujete vam predstavljaju izazove koji pomažu vašoj evoluciji. Ponekad je to žestoko i brzo, ali ako možete vidjeti sebe u tome, evoluirat ćete mnogo brže. Što god da se dogodi, sve to je dio božanskog plana da bi vas se dovelo natrag k Bogu.

Toliko novca čeka da bude distribuiran i doći će vrijeme kada nitko neće morati živjeti u siromaštvu. Novac će imati podlogu od plemenitih metala i održavati će svoju vrijednost. Međutim, kako nastavljate rasti on će na kraju postati nepotreban i neće ni na koji način negativno utjecati na kvalitetu vašeg života. Živite ljubav i volite život, i to će biti sjajno iskustvo koje se razlikuje od bilo kojeg koje ste ranije imali. Prvi prioritet je da se pokriju potrebe onih koji žive u nehumanim uvjetima zbog dugotrajnih ratova i sukoba, i prirodno je da će izvori njihovih nevolja prvi biti riješeni.

Ako pogledate unatrag i oko sebe, jasno će vam biti da se promjene ubrzavaju, i da iz njih proizlazi prihvatljiviji način života. To će dovesti di podjela između onih koji podržavaju promjene, i onih koji su ogrezli u prošlosti i ne mogu to ostaviti. Ali promjene se ne mogu zadržavati jer Novo doba je u tijeku, i uskoro ćete vidjeti dokaze toga. Ono što čekate je na vidiku i najave u tom smislu bit će uskoro. Velike promjene su uznapredovale i vi ćete vidjeti da se čekanje dobro isplatilo.

Ostavljam vas u ljubavi i blagoslovima, i neka vam svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey


Web stranica: Tree of the Golden Light
Hrvatski prijevod: FrediShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge