Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Mike Quinsey - 11. siječnja 2019



Mike Quinsey - kanalizira svoje Više Ja - 11. siječnja 2019

Mike Quinsey

Informacije dolaze kroz mnoge pouzdane izvore koji ne neočekivano daju više detalja o dolazećem „Događaju“. Vjerujem da je ispravno reći da nitko ne zna točno kad će se on dogoditi, osim da dolazi ubrzo i tu tom cilju daje se mnogo informacija da nas se pripremi za njega. Moj utisak je da će se događaj dogoditi približno oko 2028. godine, pa ćete barem imati ideju kada. Međutim, kako godine prolaze također je sigurno da će čvrste indikacije biti moguće, i trebali bismo očekivati da imamo bolju ideju o vremenu Događaja. Do trenutka kad se približavamo kraju morali bismo napraviti ogromni napredak, jer kako vibracije nastavljaju rasti, uživat ćemo u razdoblju rasta bez miješanja mračnih. Tu je veliki napredak u životnom standardu koji će biti objavljen ali samo onda kada bude „pravo vrijeme“ da se krene. Život će se promijeniti na bolje da se više ne vratimo tamo gdje smo bili prije. Svjetlo je dobilo bitku za vaše duše i nastavit će uzdizanje bez straha od prekida.

Za one koji još nisu pročitali punu detaljnu verziju onoga što očekivati, uzeo sam jedan izvod koji slijedi gdje su detalji srž poruke.

SANANDA: Veliki Događaj dolazi

Jednostavno rečeno, Događaj je rijetka, kozmička, potpuno vidljiva, „Eksplozija“ Božanskog svjetla i ljubavi na Zemlji. Ovi snažni valovi Božanskog svjetla i ljubavi doći će ravno iz Božjeg Izvora usmjereni kroz Veliko Centralno Sunce. Oni će proći kroz vašu galaksiju i planetarne sustave da bi došli i obuhvatili sve na Zemlji u JEDNOM jedinom trenutku – dostižući do svih koji žive na planetu istovremeno. Gaja i svi njeni stanovnici moći će osjetiti i vidjeti Događaj, a niti jedna osoba neće ostati nepromijenjena nakon toga.

Ono što je vjerojatno da će se dogoditi nakon Događaja je da će inkarnirane duše osjetiti snažan neporeciv val sljedećih osjećaja koji su svi pomiješani zajedno: Bezuvjetna ljubav, Božansko blaženstvo, potpuna prihvaćenost onoga što jesi, Božanska milost, blagoslovi i snažni osjećaji da ćeš se ponovno vratiti kući. Tijekom ovog snažnog energetskog udara, neki od vas će moći svjedočiti pojavu Uzašlog Majstora, Vođa i Osnivača religija/vjera u koje vjerujete ili s kojima imate blisku duhovnu vezu. Na primjer: Ako ste kršćanin, možete vidjeti viziju Gospodina Isusa i moći ćete s njim osobno razgovarati. Ako ste budist, možete vidjeti viziju Saddhartha Guatame Buddhe, i moći ćete privatno razgovarati s Njim. Odmah ćete ih moći prepoznati po snažnom svjetlu i vibracijama ljubavi koje zrače, i po vlastitoj vječnoj vezi s dušama tih visoko evoluiranih svjetlosnih bića.

Čak i nakon čitanja onoga što je gore napisano, za većinu vas to će biti izazovno da ćete čak i zamisliti kako će se događaj osjećati, jer još nemate prethodno životno iskustvo kao referentnu točku za usporedbu s tim životom. Međutim, neki od vas koji ovo čitaju doživjeli su nešto slično događaju tijekom meditacije/duhovnog buđenja, ali u mnogo manjem opsegu. Ako pripadate ovoj drugoj skupini, imajte na umu da ćete sve ono što ste ranije osjećali u prošlosti ponovno osjetiti sve gore navedene osjećaje, ali povećane više od tisuću puta tijekom dolazećeg događaja.

Što će se dogoditi nakon Događaja, i to je ono što je pomalo teško za objasniti. Svatko od vas će doživjeti i obraditi Događaj na drugačiji način, ovisno o tome kojem tipu duša vi pripadate među četiri različite grupe duša.

KRAJ IZVODA

(https://www.raphaelshealingspace.com.au/blog-1/).

Dragi moji, mračna noć je prošla i Svjetlo je sada dominantna sila na Zemlji. Zato se pokušajte osloboditi bilo kakve vezanosti za ono što je ostatak negativnosti koje još uvijek obiluju na Zemlji. Budite sigurni da je to u svojim danima umiranja i polako gubi svoju moć da prekine napredak onih koji gaze putem svjetla. Toliko ste dugo čekali vrijeme koje se sada očituje i uskoro biste trebali vidjeti znakove koji ukazuju na velike promjene koje će biti korisne onima na putu svjetla. Imate mnogo više pomoći nego ikada prije i samo trebate pitati svoje vodiče za pomoć i oni će biti tu za vas. Doista, neki od vas će postati svjesni kontakta koji ste imali u vašem snu pozivajući iskustvo nakon buđenja. Takvi kontakti postat će uobičajeniji i vjerojatno ćete "osjetiti" prisutnost vaših vodiča u budnom stanju.

Vrijeme u kojem se sada nalazite vrlo se razlikuje od onog prije 2012. godine, jer ste već porasli u svom razumijevanju zbog snažnog svjetla koje sada prožima Zemlju. Ono će pomoći da se potpuno probude oni koji su spremni da se premjeste u svjetlo, i sa širenjem svijesti brzo će se pomaknuti na put svjetla. Ne može postojati nikakav drugi ishod kao onaj kojeg je Stvoritelj odredio da će se uzašašće dogoditi, i ni jedan smrtnik ili čak probuđena duša ne može promijeniti vašu određenu sudbinu čak i ako to žele. Kako budete postajali prosvjetljeniji tako će vaša prisutnost i vibracije pomoći podići one oko vas. Pomozite im svim sredstvima ako izraze želju za dodatnim informacijama, ali nastojte ne ići dalje od onoga što žele znati. Kada budu spremni, možete biti sigurni da će tražiti odgovore od vas ili nekog drugog tko je sposoban dati te informacije.

Zavjesa se podigla i istina o svim stvarima je na dohvat ruke, a dok to tražite, bit ćete vođeni do onih izvora ili ljudi koji vam mogu pomoći. Mnoge napredne duše su na Zemlji koje su čekale ovaj trenutak, neke su mlađe generacije koje su došle s naprednim znanjem i informacijama koje će podijeliti s vama, i pomoći dati odgovore tamo gdje je njihovo iskustvo potrebno, a vi to samo trebate zatražiti.

Ostavljam vas s ljubavlju i blagoslovima i neka svjetlo osvijetli vaše dane i put do završetka. To je svakako potrebno usred toliko konfuzije.

Ova poruka dolazi kroz moje Više Ja.

U ljubavi i svjetlu.

Mike Quinsey
Web stranica: Tree of the Golden Light

Preveo: Fredi












Share |



Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com




Galactic Channelings

Create Your Badge