Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Blossom Goodchild - 10.siječnja 2015

Blossom Goodchild,  kanaliziranje Federacije svijetla, 10.siječnja 2015

Pozdravljam vas i želim vam dobrodošlicu u 2015.godinu. Pitala sam se, bi li bilo primjereno da nam prenesete poruku o tome što VI, vidite za nas u nadolazećoj godini?

 Viša Najdraže duše, s najvećom energijom ljubavi svima vam se ponovno pridružujemo u zajedništvu. Prelaskom stare godinu u novu, došlo je do razmjena Energije između onoga što više nije služilo…i dolaska onoga s Novom Energijom. Energija koju ćete otkriti…na svoje zadovoljstvo…vam jako pomaže u podizanju vašeg duhovnog sebstva na mjesto koje donosi puno radosti.

Zajedno sa slavljem vašeg Božića…koje može stvoriti i umor radi uživanja u mnogim stvarima….ova je razmjena energija isto tako donijela umor dok se odvijala “razmjena”. U otpuštanju starog….ona dozvoljava tijelu da otpusti otrove i određene biološke deformacije, kojih se trebate riješiti iz svojih neposrednih unutarnjih funkcija.

Kad kažete “razmjena”…što točno pod tim podrazumijevate?

Podrazumijevamo da “razmjenjujete” tu Energiju za onu koja vam služi…na vašu višu korist.

Međutim, tko/što/gdje/kad razmijenjujemo tu Energiju?

Vi je vraćate natrag na “mjesto” gdje će se ponovo obnoviti u finije stanje. Prema tome ona se ne baca….jednostavno reciklira, da vam bude lakše…i ponovo energizira, kako bi se opet mogla koristiti.

Kako se to radi?

Kroz miješanje/spajanje s Energijama koje su više od nje. Postepeno miješanje. Kao usklađivanje, kao dodavanje mješavine u kolač…pomalo …da bi se dobila ispravna konzistencija da bi se mogla ona podići.

Što možemo očekivati….s tim višim energijama?

Možete očekivati OSJEĆAJ ushita kojeg još niste doživjeli. U godini koja dolazi vi se krećete u narednu fazu. Velika priprema koju ste odradili i posvećenost uma, tijela i duše vas je dovela do ulaza višeg portala…kroz koji možete ući u bilo kojem trenutku…kad osjetite da ste spremni to učiniti. 

Možete li to malo pojasniti? Jesam li ja uopće na pravoj ulici, a kamoli ispred pravih vrata?
Ova će vas vrata povesti kroz Više razumijevanje samih sebe. To je sjajniji stupanj Svijetla/Ljubavi…koji je dostupan jedino KROZ ovaj prolaz.

Kad prođemo…da li je to kroz meditaciju?

Svakako. A opet dok to činite….ustanovit ćete da onaj Vi, koji ćete postati…ostaje s vama…do određenog stupnja…dok primjenjujete ono što proživljavate “unutar” njega…u odnosu na ono što činite “bez” njega. Ima li vam to smisla?

Da, za mene da. To znači, da ćemo na razini duše “vratiti natrag”, nešto od onog iskustva dok SMO na drugoj strani vrata. Trebamo li zato posebnu meditaciju?

Ne. Samo trebate VJEROVATI U ONO ŠTO JESTE. Namjera je ključ. Vaša namjera u SVE stvari je ključ za otkrivanje “ispravnosti” vašeg iskustva na Zemlji.

Iskustvo ove meditacije će se, ponavljanjem…kada tako povremeno ulazite…..ulijevati u sve dublja mjesta .

Koju vrstu doživljaja možemo očekivati?

Da susretnete duše koje slično misle, kako na Zemlji tako i van nje…a mnogi će se susresti sa svojom vlastitiom narednom fazom.

Sad ste spremni da “OTVORITE KOVERTU” i primite svoje upute

UPS! To je vrlo uzbudljivo. Bijeli oblak je često govorila o tome. Možete li o tome govoriti sada?----za one koji pitaju “Koverta? Kakva koverta? Stiže li poštom? Nisam primio svoju? Itd.

Shvaćamo tvoje pitanje. Objasnili bismo to na slijedeći način.

Oni od vas koji su se dobrovoljno javili za ovaj jedinstveni izraz sebstva na zemaljskoj razini i u ovom vremenu….oni koji su ZNALI  da će dolazak na Zemlju SADA…biti jedna od najvećih misija koju mogu proživjeti…a mi bismo dodali i “izdržati”…SVAKI je dobio određenu “ulogu” da je odigra. Da “glume” određena dana iskustva koja će otvoriti određene darove…a to će opet omogućiti otvaranje darova za mnoge druge

Drugim riječima….instrukcije…kako pomoći u Buđenju mnogih na ovom planetu.

Svaka koverta je pripremljena za Svakog pojedinca da bi je interpretirao/la i koristio/la.
Mnogi su često iskazivali ZNANJE da su ovdje kako bi nešto učinili….ovdje su radi svrhe… a opet su bili nesigurni što je to. Preuzimajući ove koverte…ostvarujete veću jasnoću.

Prema tome vi kažete….netko samo meditira i “Bum”…Evo, dobili smo! Odgovor o našoj pojedinačnoj svrsi/misiji na Zemlji u ovo vrijeme.

Da….tako je.

Sjajno. Da budem iskrena….mislila sam da ćete reći “moguće” ili, izvrdati na neki način. Ali ne! Točno u centar…Lijepo! Dobivam osjećaj da bi nam možda mogli pomoći s tom meditacijom…hoćete li je poslati?

(tada sam osjetila da sam u pravu, te sam uključila diktafon i krenula s  vođenom meditacijom. Kako je bila spontana molim vas dozvolite da svi vanjski zvukovi aviona, ptica, žaba itd osnaže iskustvo umjesto da ga ometu! Pokušala sam dodati neku glazbu u pozadinu ali kao da je to ometalo glas. Evo,sve u originalnom stanju (17min)

Kliknite ovdje na MEDITACIJU
(op.prev.tekst meditacije se nalazi na kraju ovog teksta)

Hvala vam , To je bilo prekrasno. Kakav li je to MIR ova meditacija unijela u moje Biće. Imate li nešto za dodati kako bi je zaključili?

Da uistinu. Izražavamo zahvalnost da si dozvolila da ona prođe. Jedino bismo dodali…da, treba vremena da se “apsorpcija” “uputa” unutar koverte, “otvori” u SPOZNAJU. Pritom isto tako treba uzeti u obzir…da iako koristimo termin “upute”…one su zapravo “planovi” koje ste VI sačinili za SEBE. Znajući isto tako da SVATKO može, u potpunosti, pomoći izraziti svoje darove u kreativnom obliku, koji će biti ključ da se otvore mnoga vrata….za mnoge duše.

To je uistinu najuzbudljivije vrijeme da se STVARI POKRENU.

To je vrijeme kad će, sve o čemu je u prošlosti bilo govoreno, “sjesti na svoje mjesto”

To je vrijeme kad ćete VI RAZUMIJETI od čega ste VI sastavljeni i na dubljoj razini razumijeti razlog zašto i radi čega ste došli.

Najdraže duše…Slavite najgromoglasnije.

Sada hodate dublje u šumu Svijetla i Ljubavi a stabla šire Višu energiju nego ikada prije…jer i sam kisik kojeg ona šalju…je one više razine…kako bi omogućio višu razinu Ljubavi koju vi sada sebi omogućavate.

MI VAS VOLIMO

UZBUĐENI SMO RADI SVEGA ŠTO ĆETE OTKRITI O SEBI i ZA SEBE…

I dok to činite…promatrajte…samo promatrajte kako će se brzo događati promjene unutar i izvan vas. One će radovati dušu…kao dijete koje otvara dar ispod drvca…i dok razotkrivate “dar”…SADA       ONOGA ŠTO STE VI će vam se “predstaviti” na način na koji to niste mogli čak ni sanjati.

S najdubljom zahvalnošću SVIMA na Zemlji koji su ostali čvrsti u vjeri i nastavili naprijed u okolnostima koje su povremeno bile manje ugodne.

MI VAS POŠTUJEMO…

UŽIVAJTE…

Da, svakako ćemo to učiniti. S ljubavlju i zahvalnošću svim mojim prijateljima

Blossom GoodchildWebsite: Blossom Goodchild
Превод :Phil

< previous message | next message >


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge