Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Massemeditation: Trigger the Event! - 9. september 2018



Massemeditation: Trigger the Event! (Udløs Begivenheden!) - 9. september 2018

Kære Venner

Endnu en massemeditation finder sted, hvilket vi fuldt ud støtter, naturligvis. Tidligere organiserede vi selv en lignende begivenhed, hvortil vi lavede en webside og en video, som dykker ned i den videnskabelige baggrund bag massemeditations-/visualiserings begivenheder. Vi håber at se jer alle den 9. september i den kollektive bevidsthed! :)

I kærlighed og lys,

Kees, GalacticChannelings.com



----------------------------------------------------------------

Vi er alle enige om, at processen om den planetariske befrielse tager for lang tid. Nu er det tid til at tage vores verdens skæbne i vores egne hænder. Her er vores chance for kollektivt at sætte fart i processen ved at deltage i en massemeditation, foreslået af the Spear of Light blog, som tager sigte på at udløse Begivenheden (The Event). Denne meditation vil blive afholdt søndag den 9. september kl. 9:11 AM UTC - kl. 11:11 dansk tid.

https://spearoflight.blogspot.com/2018/08/trigger-event-mass-meditation.html






Videnskabelige studier har bekræftet de positive virkninger af massemeditation i mennesker og samfund, så hver af jer, der vil deltage i denne meditation, kan faktisk hjælpe med at få Begivenheden og Fuld Afsløring til at ske hurtigere:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Derfor beder vi jer dele denne meditation vidt og bredt. Kontakt spirituelle grupper og alternative medier, så den deles så langt omkring som muligt.

Vi vil afholde denne meditation søndag den 9. september kl. 9:11 AM UTC. Det svarer til:


Time Time zone City
Saturday
11:11 pm
Sept 8
HAST
Honolulu
Sunday
02:11 am
Sept 9
PDT
Los Angeles
03:11 am MDT Denver
04:11 am CDT Chicago
05:11 am EDT New York
06:11 am BRT Rio de Janeiro
09:11 am UTC Reykjavik
10:11 am BST London
11:11 am CEST Berlin
11:11 am EET Cairo
12:11 pm MSK Moscow
04:11 pm ICT Bangkok
05:11 pm CST Taipei
06:11 pm JST Tokyo
07:11 pm AEST Sydney
09:11 pm NZST Auckland


Du kan checke tidspunktet for meditationen i din tidszone her:

https://www.timeanddate.com/worldclock/

Countdown timer/Nedtælllingsur:

https://www.timeanddate.com/countdown/

Her er linket til Facebook for denne meditation:

https://www.facebook.com/events/444156312774064/

Guided audio til denne meditation vil blive gjort tilgængelig her, når den er klar.

Instruktioner (Foreslået meditationstid er 15 minutter):

1. Brug din egen teknik til at bringe dig i en afslappet bevidsthedstilstand.

2. Erklær din intention om at bruge denne meditation som et redskab til at udløse Begivenheden.

3. Visualisér en søjle af elektrisk blå Lys stråle ud fra den Galaktiske Centrale Sol, passere igennem vores Solsystem, gennem vores Sol, og så gennem din krop til Jordens centrum.

Visualisér en anden søjle af Lys komme op fra Jordens centrum, op gennem din krop og op i himlen til Solen, videre til den Galaktiske Centrale Sol for til sidst at forbinde sig med Kilden.

Du befinder dig nu i to søjler af Lys, Lyset strømmer både opad og nedad samtidigt. Hold disse søjler af Lys aktive i et par minutter.



4. Visualisér en stråle af Lys, der udgår fra dit Sjælstjerne chakra (ca. 20 centimeter over dit hoved) og forbinder sig med Sjælstjerne chakraet hos alle, der mediterer.



5. Visualisér, at alle, der deltager i denne meditation, samtidigt sender denne kærlige intention ud fra deres Hjerte chakra gennem deres Sjælstjerne chakra og videre gennem søjlerne af Lys og videre til den Galaktiske Centrale Sol: "VI ER KLAR, UDLØS BEGIVENHEDEN STRAKS!"

6. Visualisér en energetisk bølge komme fra det Galaktiske centrum som svar herpå og strømme videre gennem vores Solsystem og Jorden og fjerner alt mørke og alle eksotiske våben på dens vej.

7. Visualisér, at du og andre lysarbejdere forankrer denne energetiske bølge på Jordens overflade.

8. Visualisér, føl og mærk det Højeste Lys, Kærlighed og Enhed strømme ud over hele Jorden og ud i vores Univers.

Gudinden ønsker enhed og enhed vil der være!

Lysets Sejr!






Share |



Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com




Galactic Channelings

Create Your Badge