Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Dansk > Aktivering af Lysets Tilbagevenden 20.-21. januar 2019



Aktivering af Lysets Tilbagevenden 20.-21. januar 2019 - MASSEMEDITATION

Guidet meditation (engelsk): https://www.youtube.com/watch?v=yf6bpA-xbbs (Instruktionerne finder I herunder)

Denne meditation hjælper Lysets styrker med at forankre Lysets energi på planetens overflade for at løse op for den fastlåste situation mellem Lyset og de mørke styrker, hvilket endelig vil sætte menneskeheden fri. Antallet af mennesker, der deltager i denne meditation, er isoleret set den mest betydningsfulde faktor, som den menneskelige befolkning på Jordens overflade kan benytte sig af for at sætte fart i processen.

Vi kan nå den kritiske masse på 144.000 mennesker, der deltager i denne meditation! Det vil skabe en kraftig healende kædereaktion i hele verdens energetiske felt. Lysets styrker vil være fokuseret på hele det amerikanske kontinent (Nord- og Sydamerika), som vil være fuldstændig dækket af måneformørkelsen:

https://www.timeanddate.com/eclipse/lunar/2019-january-21

Det astrologiske kort for vores meditation viser en kraftfuld Stor Kvadrat mellem Månen og Måneknude konjunktionen i opposition til Månen og Merkur og danner kvadrat med Uranus, Eris og Pallas. Mange planeter på dette kort udgør flere kraftfulde aspekter (ca. 20 aspekter i alt!) med det Galaktiske Center, Plejaderne og Sirius. Denne kraftfulde konfiguration skaber et maksimalt spændingsfelt, som udløses i et stort kosmisk gennembrud.

På det tidspunkt vil den Kosmiske Centrale Sol sende en kæmpe impuls af Lys gennem hele Skabelsen. Denne impuls vil udløse begyndelsen til den endelige fjernelse af al mørke fra Skabelsen og udløse begyndelsen til forberedelserne for den nye kosmiske cyklus.

Lysets Styrker har en bestemt plan for den dag og den plan vil først blive afsløret, når meditationen er tilendebragt.

Formålet med vores meditation er at forankre så meget Lys som muligt på planetens overflade.

Vi vil afholde denne meditation på tidspunktet for Måneformørkelsens maksimum på mandag d. 21. januar kl. 00:11am EST i New York. Det svarer til: 2:11 pm JST i Tokyo, 1:11 pm CST i Taipei og Beijing, 7:11 am EET i Cairo, 6:11 am CET i Paris, 5:11 am GMT i London. I den centrale og vestlige del af USA vil det stadig være søndag d. 20. januar, tidspunktet vil være: 11:11 pm CST i Chicago, 10:11 pm MST i Denver og 9:11 pm PST i Los Angeles.

I kan tjekke tidspunktet for meditationen i jeres tidszone her:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=RETURN+OF+LIGHT&iso=20190121T001111&p1=179


Instruktioner:

1. Brug jeres egen teknik til at bringe jer i en afslappet sindstilstand.

2. Erklær jeres intention om at bruge denne meditation som et redskab til at bringe Lyset til planetens overflade.

3. Visualisér en søjle af strålende hvidt Lys, der udgår fra den Kosmiske Centrale Sol, og stråler til Centrale Sole i alle galakser i dette univers. Visualisér derefter, at dette lys går gennem den Galaktiske Centrale Sol, gennem Alcyone stjerneporten i Plejaderne, gennem Sirius stjerneporten, gennem vores Solsystem og gennem alle Lysvæsner i vores Solsystem og gennem alle væsner på planeten Jorden og også gennem jeres krop til Jordens centrum.

4. Visualisér, at dette Lys forvandler al resterende mørke i dette Univers, indtil der kun er Lys tilbage. Visualisér, at en ny storslået kosmisk cyklus begynder, som bringer rent Lys, Kærlighed og Glæde til alle væsner i hele Universet.

5. Løft jeres hænder over hovedet og begynd at rotere jeres krop med uret.

6. Mens I gør det, så syng mantraet iiii (udtales ee-ee), så det vibrerer gennem jeres krop og visualisér, at jeres krop forvandler sig til en strålende søjle af Lys, med millioner af regnbuefarvede stjerner inden i søjlen af Lys.

7. Fortsæt med at synge mantraet og at rotere. Efter nogle minutter lader I jeres hænder falde tæt ind til jeres krop og fortsætter med at rotere med uret.

8. Mens I gør dette, så begynd at synge mantraet eeeaaa (eee udtales som e i ”America” og IKKE som e i ”Venus”, og a udtales som a i ”America”), så det vibrerer gennem jeres krop og visualisér en regnbue hvirvel af Lys, der udgår fra jeres hjerte og breder sig til hele planeten.

Denne regnbue hvirvel påkalder tilstedeværelsen af jeres tvillingesjæle, sjælevenner, sjælefamilier, jeres spirituelle guider, Opstegne mestre, Plejadianerne, engle, delfiner og andre Lysvæsner. Visualisér, at jeres tvillingesjæle, jeres sjælevenner og jeres sjælefamilier vågner og smelter sammen med jer til Ét væsen i en mandala af Lys.


Foreslået tid for vores meditation er 20 minutter.

Gudinden ønsker Lys og Lys vil der være!

Updates om Meditationen for Lysets tilbagevenden:

http://2012portal.blogspot.com


Oversættelse: Margit Villumsen













previous message > | next message >


Share |



Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com




Galactic Channelings

Create Your Badge