Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Specials - СаЛуСа, July 5, 2013

СаЛуСа – 5 юли 2013г.

Моля, бъдете наясно с новите промени, идващи във вашия свят, тъй като те дълго време бяха скривани от погледа ви благодарение на тъмните сили, които играеха своята игра на контрол върху вас и тъй като вие съзнателно ги подкрепяхте, те имаха достатъчно власт да поддържат толкова време нещата по този начин. Сега те разбират, че времето им свърши и всичко, което им остана, е сянката на предишната им власт и повече не са в състояние да се намесват във вашите и в нашите планове за обединение. Въпреки, че е нужно „време”, за да се направят всички необходими промени, тук и сега е времето да встъпите в силата си и да ги осъществите. Не се съмнявайте в себе си, тъй като вие ставате все по-силни с всеки изминал ден и с всяка минута. Това „време”, каквото вие го познавате, също е променяно с вашите по-висши възприятия и визии, а дните стават толкова кратки, че вие почти усещате, че не е възможно да направите дори половината от нещата в сравнение с преди. Това е още един знак за вас, че се променяте и вече не е толкова важно дали изпълнявате всички домашни задължения, които извършвахте преди за един ден. В много близко бъдеще вие ще имате „цялото време на света „ за себе си и все още имате достатъчно „време”да направите всичко необходимо. Не забравяйте да отделяте малко от това „време” за тихи моменти за себе си, защото те са много важни и ви поддържат балансирани.

4 юли е много важна дата във вашата история и ние чувстваме, че вие очаквате да се случат много неща точно сега. Както Бащите създадоха основни принципи с Конституцията, новите водачи сега се изправят, за да ви подпомогнат в създаването на Новата Епоха на вашата възлюбена Майка Земя. Тези лидери бяха старателно избрани и са наясно с това какво се очаква от тях и носят любящи вибрации с най-чистия интерес да ви помогнат да се извисите до нивото, на което бяхте преди падането на Атлантис. Те се чувстват привилегировани и задължени да са от помощ по същия начин, по който се чувствате вие Служителите на Светлината, знаейки, че имате способността за правите това и да сте от жизненоважна помощ в еволюцията на Човечеството.

Някои се чувстват така, сякаш дълго са били държани от много стара скръб или проблем, който все още продължава да снижава вибрацията ви. Това може да е скрито от буквално хиляди години в подсъзнанието ви и сега, когато израствате толкова силни и могъщи, то ви моли да бъде освободено и излекувано. Осъзнайте как се справяте с други неудобни въпроси и освободете също и тези проблеми. От значение е единствено приемането, че всичко, което сте направили, беше точният опит, от който се нуждаехте за своята еволюция. Сега, когато разбирате силата на прошката, би трябвало да е много по-лесно за вас да се справите с тях, тъй като те не биха излезли за изчистване, ако не бяхте готови или не бихте били в състояние да се справите с тях. Почувствайте любовта към себе си и не позволявайте в ума ви да навлизат съмнения, защото когато усещате вечно течащата любов в сърцето си, нищо не може да ви попречи да се извисите още повече, ако искате да направите това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и моля ви, намерете комфорт през предстоящите дни, тъй като те ще са изпълнени с дългоочакваните промени и ще сте помолени да разпространите знанието и мислите за мир към всички, които ще се нуждаят от тях. Почувствайте радостта, че можете да помогнете на ближните си по този начин и да споделите красивата и сияйната си любов където и да отидете и моля, помнете, че няма нужда да падате отново в старите си начини на поведение по никакъв повод, тъй като това е пътят, който вие сте избрали да следвате. Ние сме с вас винаги и изпращаме на всички вас нашата любов.

Канализирано чрез МАДАД

Webpage: SaLuSa in Love and Light

Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.
п»ї

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge