Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Specials - СаЛуСа, September 3, 2013

СаЛуСа – 3 септември 2013r.

Сега виждате ли колко сте могъщи? Онези, които желаеха да останете в по-ниските вибрации на страх и омраза, нямат вече енергия, от която да се хранят и това може ясно да се види в конфликта на вашия свят, за който най-много се говори напоследък. Вие показахте намеренията си толкова силно, че няма възможност за започване на война на нито едно място на Земята. Вашите стари Лидери разбират какво се случва, а новите просто не се ангажират с такива интереси, тъй като искат да донесат този желан постоянен Мир на вашата планета, който толкова много от вас разбират, че е единственият път да продължите, далеч от старото, тъй като то е безполезно и бързо се руши. Скъпи мои, това са вътрешните промени, които се виждат навън, и не могат да бъдат пренебрегнати, тъй като точно по този начин вие може да проявите всичко в живота си. Фокусирайте се върху новото, тъй като сега сте в средата на океана на промените и трябва да подготвите кораба си да радостно пристигане на предназначеното ви пристанище. Изхвърлете всичко, което чувствате, че е твърде тежко или ви забавя, и вижте колко чудесно можете да плавате и навигирате през тези огромни вълни, и не забравяйте да използвате енергията, която тези вълни носят, защото те могат да ви отведат вкъщи още по-бързо. Вижте себе си като част от този океан и почувствайте тази чудесна връзка с Всичко Което Е.

Някои от вас вече размишляват по въпроса за „напускане на времето” и се чудят какво ще е, как би се усетило и преди всичко как те могат да съществуват без нуждата да знаят какъв ден, дата и час е точно сега. Ние не можем напълно да ви опишем това, тъй като всеки ще има своя опит върху него, но в общи линии вие ще изгубите онова усещане за нещо, което липсва, нещо, което не е завършено и се нуждае от вашето внимание незабавно, чувство, че нещо важно е точно пред вас и ви чака са го свършите, казано по-просто, ще се чувствате комфортно просто да сте живи и да сте точно там, където сте, и с този, с когото искате да сте, тъй като всичко ще дойде, така да се каже, в пакет, защото вие не можете да се почувствате истински щастливи и доволни, когато някой или нещо не отговаря на вашите вибрации. Много хора са заедно поради кармични проблеми и след като те се разрешат с любов и прошка, те са свободни да изберат друг път и ще почувстват много силно желание да се откъснат от тази връзка, която удовлетворяваше нуждите им, но моля запомнете, че Любовта винаги ще остане между вас, тъй като сега вие сте в състояние да погледнете на всичко, което се случи през времето, когато бяхте заедно, много от вас бяха обвързани повече от веднъж в такава връзка, с по-висше разбиране за научаването на уроците ви, които ви доведоха до тук, където сте сега. Почувствайте безусловната Любов един към друг, простете и освободете тази стара склонност да обвинявате някого за нещастието на другите.

Вижте себе си като красиви и сияйни Същества от Светлина и всичко, което искате да разберете, ще дойде в такива велики моменти на Просветление, че ще почувствате себе си сияещи с цялата тази Светлина, извираща от вас и много хора ще се обърнат и ще ви гледат и ще се чудят какво е това, което предизвиква силно чувство на привличане към вас. То ще започне верижна реакция в тях и те ще споделят съзнателно или несъзнателно енергията на Любов и Светлина с всички останали. Това е начинът, по който се разпространява Любовта и Светлината и ние сме толкова радостни, че вие така щастливо и позволявате да грее от вашето Сърце за всички.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам голяма радост , че мога да споделя тези мисли с вас. Ако усещате, че е време за промяна, накарайте намерението си да се фокусира върху това, и веднага знаците, че тя идва, ще са при вас, за да ги видите и със сигурност ще разберете какво означават те и ще действате съобразно това.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-03092013.htmlElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.
п»ї

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge