Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 10, 2012

СаЛуСа, September 10, 2012

Имайте предвид, че събитията, които се разиграват, са пряко във ваша полза. Колкото и много да научавате чрез различните източници на информация, истината е трудно да се донесе по начин, който вие напълно да разберете, без да е подкрепена с категорично доказателство. То ще дойде след като онези, които блокират такава информация, са отстранени и ние ще го направим така, че вие да нямате никакви съмнения относно истината. Въпреки това, какъвто и курс да следват събитията, главният фокус ще остане върху вас, които се подготвяте да се издигнете. Радваме се да видим, че сега хората говорят по-свободно помежду си за Издигане и какво означава това за вашата цивилизация. В края на краищата то ще се отрази на всяка една душа, независимо дали те са имали някакво предварително знание за това, което предстои да се случи. Просто или оставате в сегашното си ниво на вибрация, или то е значително извисено, за да ви позволи да се издигнете с Майката Земя.

 

Не става въпрос за души, избрани за Издигане, тъй като това е състояние на съществуване, което сами постигате. Ако сте готови, вие не може да направите нищо друго, освен да се извисите, тъй като превес имат по-висшите вибрации. Очевидно това означава, че ще се намерите с онези души, които много приличат на вас и ще сте готови да участвате в създаването на нова среда, подходяща за цивилизация, която работи със Светлина и Любов. Тогава ние ще сме в състояние открито да работим с вас и ще напреднем заедно и ще построим общество, основано на хармония и баланс във всички неща. Докато не сте издигнати от по-ниските вибрации, вие винаги ще намирате за трудно да създавате и да се придържате към визията си за Новата Епоха.

 

Ние споделяме чувството ви за неудовлетворение, когато има закъснения, които ви пречат да сте наясно с това, което се случва зад кулисите. Въпреки това, не винаги е мъдро да се разкрива твърде много, що се отнася до нашите действия, но бъдете сигурни, че ние постоянно работим, за да доведем нещата до завършване. Включените проекти са доста предизвикателни и изискват огромно сътрудничество и ние трябва да благодарим на съюзниците си за това, което постигнаха в изключително трудни обстоятелства. Целта винаги е била вие да участвате в промените, тъй като никога не е имало намерение, че ние трябва да направим всичко това заради вас. Ние ще работим заедно, за да създадем условията, които ще позволят Разкриването, но бъдете готови то да излезе в поредица разкрития.

 

Огромно количество работа е извършена от нашите съюзници, а това включва всички вас, които разпространявате истината. И все пак, поради успеха на тъмните сили да разпространяват фалшива информация, все още има много души, които намират за трудно да променят сегашните си вярвания. Каквито и да са те, трудно е да повярвате, че сте били лъгани, особено, когато имате лидери, които са уважавани заради знанията си. Отговорът е да мислите самостоятелно и да сте подготвени да промените възгледите си за онези, с които можете да живеете удобно. С течение на времето ще се сблъскате с неоспорими факти и информация, която не ще остави съмнение относно истината за вас и вашата цивилизация.

 

Издигането ще е пълното ви освобождаване от по-ниските вибрации и ще ви издигне в ниво, което е вашето истинско състояние на съществуване, където вашите сили за създаване стават все по-очевидни. Вашата сила на мисълта все пак създава в сегашното ви измерение, но рядко ви дава незабавен резултат. Въпреки това, като цивилизация вие определихте всеки обрат на събитията и едва сравнително наскоро вие се издигнахте от ямата, където по-ниските вибрации ви дърпаха надолу. Вярно е, че винаги имахте помощ, но това беше в отговор на правните ви основания и никога не ви беше предоставяна, без да пледирате за нея. Нашата роля не е да налагаме над вас промени, тъй като те се случват естествено в резултат на издигането на вашите вибрации.

 

Това, което не може да бъде променено, е процесът на Издигането, който е Божествено постановен. Той влияе на цялата Вселена, а вие сте малка, но въпреки това важна част от това, което се случва. Бихте могли да ни опишете като Божии слуги, тъй като ни осъществяваме божията воля, а това действително е функцията на Галактическата Федерация на Светлината. Да живеете в мир и хармония е радост, която скоро сами ще изпитате, а вашите думи не описват наистина какво е усещането да сте в по-висшите вибрации. Няма тежки или отблъскващи енергии, каквито изпитвате на Земята и всички аспекти от живота ви са удовлетворяващи и извисяващи. Само ако можехте да опитате това, което описваме, никога не бихте искали да се върнете към старите си начини или опити. Имайте това предвид и оставете събитията на Земята да намерят собствения си път към завършване.

 

Отново на Земята вие се доближавате повече до действителното крайно време и в оставащите седмици ще изпитате много приливи на енергия. Постепенно ще разпознаете промените, които те донасят във вас и най-вероятно това ще е спокойствие, което сте създали около себе си, което не се влияе от външни събития. Започнете да живеете живота си сякаш вече сте се издигнали и оставете всички наслоявания, които знаете, че няма да ви служат, когато сте се издигнали. Не е съвършенство това, което се очаква от вас, докато сте на Земята, тъй като това буквално е невъзможно. Въпреки това, чрез съществуването ви като такъв пример вие правите много, което ще помогне да извисите други души, а вашата Светлина ще предаде вашето спокойствие на другите.

 

Скъпи мои, близо сме до довеждането на някои от събитията, които сте очаквали и вие трябва да осъзнаете сега, че ние не сме склонни да говорим за точни дати. В действителност не винаги е възможно да бъдем толкова прецизни, тъй като събитията на Земята се променят много бързо и ние се движим съгласно най-подходящото време. Ние можем да премахнем Илюминатите, но това няма незабавно да доведе до прекратяване на дейността им. Контролът им е дълбоко в обществото и ние трябва да го отрежем малко по малко. Те не могат да възстановят базите на силите си, които бяха сериозно отслабени от нашите съюзници, а тоталният им колапс не е далеч.

 

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам деня, в който можем да се съберем и ще сме много доволни, когато можем да се признаем взаимно в Любов и Светлина.

 

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод :Tauno


Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.
п»ї

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge