Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Sheldan Nidle - 9 maj 2017


Sheldan Nidle för Den Galaktiska Federationen och Den Andliga Hierarkin - 9 maj 2017

1 Kan, 7 Moan, 13 Caban

Dratzo! Den viktigaste punkten är att nyckelhändelsen fortsätter att gå framåt. Det mörka kan inte längre fortsätta att fördröja utsättningen av varje leverans, varje batch. Det enda sättet de nu kan lägga sig i är hur varje leverans samlas ihop och noggrant kontrolleras. Det innebär att varje eventuellt försök till försening nu är inbyggt i och tas om hand av systemet och ett försök tar vanligtvis bara några dagar att reda ut. Även om detta är en tråkig process, så är den tydligt framgångsrikt. Vi förväntar oss att den här proceduren ska fortsätta och tryggt och säkert hållas igång från den ena leveransen till nästa utan några fler utdragna förseningar.

Ju mer detta system tas i bruk, desto starkare är vår övertygelse ??att det här säkra systemet lätt kan snabbas upp. Den slutsatsen kan man dra när man ser graden av kontrollåtgärder som krävs för varje batch. Det är därför som de banker som används i det här systemet har reducerats till bara de leverantörer som ingår i en noggrant utvald grupp som utsetts för denna speciella uppgift. Det är således mycket osannolikt att någon större försening som de vi upplevt i det förgångna fortfarande är möjlig. I själva verket förväntar vi oss att den här processen snart ska börja leverera till er. Faktum är att det här nuvarande systemet både är lämpligt och effektivt.

Den starka övertygelsen att leveransen av välfärdspaketen inom kort ska ske beror på det enkla faktum att de här paketen ligger nära sitt godkännande för leveransens slutskede ut till sina tilldelade slutdestinationer. Många fantastiska saker är nära att hända!

Denna framåtskridande process håller snabbt på att bli ostoppbar. De som ansvarar för att sätta samman den nya regeringen känner precis hur nära allt detta verkligen är. USA, INC (affärsföretaget USA) inser att så snart dessa nya gulduppbackade pengar verkligen släppts är deras undergång oundviklig. Slutet på Federal Reserve kommer att ge en tydlig signal att NESARA och dess republik formellt kan förklaras. Det kommer att bli en högst magnifik tid för alla berörda. Slutförandet av den här processen kommer helt och fullt att stärka det nya finansiella systemet och dess globala organisation! Det är då säkert att en ny och underbar dag har grytt.

Namaste! Vi är era Uppstigna Mästare! Den här underbara tiden är en tid då den mörka kabalen äntligen besegras. Därför närmar sig snabbt den tid, då vi kommer att ge er vårt välsignade gudomliga tjänande. Ni behöver lära er om ert utom-planetariska ursprung och varför ni plötsligt dök ner i olika rädslor och i begränsat medvetande. Vi vet att ni behöver svar på dessa och många andra frågor. Det är vår gudomliga plikt att upplysa er efter att det mörka har blivit ordentligt besegrat. Vid den tidpunkten kommer vi att manifestera oss och svara på hit hörande frågor.

Nuvarande händelser kommer att låta er välsignat bevittna det formella genomförandet av RV (revalveringen). Denna kommer att åtföljas av välståndsmedlens formella leverans. Dessa saker kommer tillsammans att se uppkomsten av NESARA-Republiken och möjliggöra att fullständigt isolera de skurkar som ni kallat den mörka kabalen. Detta blir den gudomliga tidpunkt då ni kan njuta av slutet på skuldslaveri och allt som det inneburit. Guds välsignelse till var och en av er.

Som ni ser kommer era helt underbara visioner att ge er en ny värld fylld med frihet, era suveräna rättigheter och nytt styre. Det blir även en tid när ni möter oss för att lära er om det mest underbara ödet som ni fått av Himlen. Vi välsignar Himlens dekret och ber er helt enkelt att ta in allt detta och släppa allt det lidande som har varit er lott. Gör er istället en bild av alla de enorma gåvor som Himlen i välsignelse skänker er. Hosianna! Hosianna! Hosianna!

Idag är det dags att göra er redo inför en mycket välkommen tidsålder i er långa historia. Den är när de härliga gåvorna från Himlen ska tas emot av er. Gaia förbereder sig precis som ni inför sin stora fest. Ni kommer att få möta både era andliga familjer och era rymdfamiljer. Himlens oräkneliga och oändliga utbud är ert! Selamat Gejun! Selamat Ja! (På Sirius språk: Var Ett! Och Var i Glädje!)


Website: Planetary Activation Organization
Svensk översättning: Inga och Cagga Levander


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge