Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Inbjudan till Galaktiska Federationen

INBJUDAN TILL GALAKTISKA FEDERATIONEN AV LJUS ATT HJÄLPA OSS

♥ INBJUDAN TILL GALAKTISKA FEDERATIONEN AV LJUS ATT HJÄLPA OSS ♥


Kära vänner,

Vi vidtar nu en åtgärd som kan göras med ljusets hastighet om vi bara vill.

Vi vet att vår värld styrs av korrupta människor som alla arbetar tillsammans för att hålla oss under kontroll.

Vi vet också att vår värld har besökts av välvilliga ET-raser, många av dem humanoida, som arbetar tillsammans i en stor organisation som kallas Galaktiska Federation av Ljus.

Dock undrar många varför de i så fall inte hjälper oss med att befria oss ifrån denna korrupta regim som har så många människor i sitt grepp som lider och svälter ihjäl under dem?

Ja, från vad vi förstår är detta delvis av karmiska skäl, men den FRÄMSTA orsaken är en universell lag som heter "Lagen om icke-inblandning". Detta innebär att en högre civilisation inte bara kan klampa in och störa en lägre civilisation, eftersom den naturliga utvecklingen då skulle störas.

Allt detta förändras dock när de blir INBJUDNA att komma ner. Då är det inte längre en fråga om att blanda sig i "över våra huvuden", utan de ser det som att de har blivit tillfrågade och inbjudna för att VI vill det och ÖNSKAR det. Det är skillnaden.

Idag bjuder vi officiellt in dem av fri vilja, som de högsta suveräna självständiga människor vi är! INTE på uppdrag av våra korrupta regeringar, som redan känner till den utomjordiska närvaron, och som gör allt för att dölja det ifrån allmänheten.

Den som har vaknat upp, och som har utvecklats andligt, vet att när man skickar ut en tanke når den alltid sitt mål. Det är så telepatisk kommunikation fungerar, eller böner. Vi har alla denna förmåga, och idag skall vi använda den.

Vad vi kommer att göra är en enda sak. Att skicka ut denna tanke, eller en liknande - men i dina egna ord:

"Kära medlemmar i den Galaktiska Federationen, och alla Högre varelser som vill hjälpa oss, men inte kan göra det på grund av vissa universella lagar. Snälla - Hjälp oss! Vi inbjuder er och VÄLKOMNAR er.

På uppdrag av mig själv som en högsta och självständigt suverän människa, som lever på planeten Jorden, ber jag er att komma ner och hjälpa oss!

Vi vet att ni har övervakat och besökt oss i evigheter. Vi vet att ni har teknik som nästan på ett ögonblick kan lösa våra största problem, såsom svält, föroreningar och krig. Men ni har känt er begränsade till att öppet kunna hjälpa oss på grund av de universella lagarna och av våra "officiella" företrädare - våra korrupta regeringar, som inte har velat samarbeta med er varje gång ni erbjudit er hjälp. I dag kallar vi detta NOG - dessa korrupta regeringar representerar INTE oss! Vi representerar oss själva, och vi ber er att hjälpa oss! Det har varit nog med lidande på denna planet, och vi vill att det ska få ett slut. SÅ SNÄLLA KOM NER OCH HJÄLP OSS! Vi kommer att välkomna er med öppna armar och kärleksfulla hjärtan! Det är allt du behöver göra


När du är klar, SPRID detta budskap så vitt och brett som du bara kan! Till någon i din omgivning som du tror kan vara öppen inför detta och kanske behöver bjudas in för att ta del i det. Sprid det genom dina Facebook-sidor, e-post adressböcker, nyhetsbrev, på alla sätt du kan tänkas komma på!

Du kan vara säker på att din inbjudan når våra galaktiska vänner och när de ser vidden av det som händer, så har de inte något annat alternativ än att se detta som en officiell inbjudan ifrån mänskligheten!!

Det är bara en fråga om siffror. Om 200 av världens regeringar säger, "NEJ, nej, nej" till dem, men bakom dem skriker hundratusentals världsmedborgare, "JA! JA! JA!". Vilka kommer de då att betrakta som representanter för mänskligheten? Säkerligen oss! Så låt oss göra verklighet av detta idag - låt oss få till stånd detta TILLSAMMANS!


Svensk översättning: Anna S/Gertie Dahlberg

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge